Lördag,wii...

Nu har jag jobbat, kommit hem från jobbet.
Varit på hockey, kommit hem från hockeyn..
Snart ska jag på curling.. Förhoppningsvis komma hem från den också..

God lördagskväll allihopa!

Godmorgon i stugorna

Nu är jag på jobbet.. Ganska dött.. Borde inte folk ha fått löning och bara vill bränna sina pengar på bhar? Det tycker iaf jag...
Jag drömde att jag var med i lets dance i natt.. Inte kan det väl vara så att blondinbella sätter sig på hjärnan va? Läskigt i så fall!

Igår var vi 90 stycken här inne!

Vilka är alla? Berätta!! Vad gör ni? Hur hittade ni hit?

tiiimrååå timrååå

För alla läsare som håller på MoDo i den här bloggen. Kul att du kommenterar, faster!!

Tänkte bara för alla, som inte är så intresserade av hockey(eller håller på MoDo), lägga upp tabellen som den ser ut i nuläget...

Elitserietabellen

1Linköping80
2Färjestad79
3HV 7176
4Luleå69
5Skellefteå68
6Frölunda68
7Timrå65
8Brynäs64
 
9Modo64
10Djurgården63
 
11Rögle59
12Södertälje47

På min skärm ser det ut som att timrå ligger på sjunde plats.. och MoDo på nionde... Hur ser det ut på era datorer? =)
(Jag är kaxig så länge jag kan!!)

Benjamins liv..

Här kommer en recension av mig och Marcus:


Vi börjar med att säga att den var bra, helt okej. Levde dock inte alls upp till mina förväntningar.

Det intressanta med filmen var att han föddes gammal, naturligtvis. Det är det som är spännande och det som har dragit en så stor publik. Utöver det känns det som "att dom har glömt att det ska handla om någonting", för att citera Marcus. När karaktären (Benjamin Button) är 30 och ser ut som 30 får vi 45 minuter film utan genomtänkt handling. Den slutade iofs. helt okej. Och ja, jag grinade.......

Mer än så tänker jag inte säga, för ni får kolla på den själva!

badet är klart

Sådär, nu har jag tagit första steget i min väg till skönhet..
Nu ska nagelfilen fram och nagellacket på.
Jag jobbar på.. Ni får se resultatet sen om jag blir nå snygg!


Ja, jag är beroende av body shop..


syns man så finns man

Jag tror att man mår bättre om man känner sig snygg.. Därför ska jag nu gå upp och bada en stund... Ni vet.. Fixa lite.. Raka benen, noppa ögonbrynen.. Dock har jag min underbara hårinpackning hemma i Härnösand, så det blir ingen idag.. Sen ska jag sätta mig och bara vara snygg fram tills vi ska på bion, vad säger ni om det?

Benjamin

Mitt schema idag är stillsamt men ändå existerande.

Någon gång mellan 14-17: Färga mammas hår
17.30-20.10: Bio - Benjamin Buttons otroliga liv

Kanske var det inte mer än så.. Men det ska i alla fall ske.



Nu till filmen. Jag har stora förväntningar eftersom jag har gått och väntat på filmen sen reklamerna kom ut.. Är det någon som vet om den är bra?


hunden och jag, vi är goda vänner!

Imorse var det min tur att laga frukost. Bacon,ägg och avocado blev det! (mamma, du måste alltså handla mer bacon;) )

Nu ska jag och Tabasco ut på långstyrning, trevligt!!


Semlor och curling

Nu är vi hemkommen från sista curlingmatchen den här veckan. Den tillbringades med Linn, tack gode gud för det! Det blir rätt segt att sitta i en curlinghall i 7 timmar en dag..

Innan vi åkte åt vi ju som sagt semlor, eller jag gjorde.. Men lika god var dom för det, och gladast är nog ja-ag. trala la la la la  lalalalalala...


Jag vill inte fresta er eller nåt, men det där är mammas semlor!

Nu blir det sängen för mig, godnatt allesammans!

Semlor!!

Lite bilder


kommer mer sen!!


vila är lika viktigt som träning, right?

Nu ligger jag här i sängen och vilar mig.. Har kommit hem från curlingen, som Marcus lag än en gång vann, och nu laddar vi inför nästa match! Den här gången ska jag försöka komma ihåg kameran..

Jag hör vispen i köket mina vänner.. JAG SKA FÅ SEMLOR!!!!!
Min mamma är grym!!!!!!!

Curling igen mina vänner...

Okej, jag är vaken! Snart ska vi äta ägg och bacon :)
Jag har fortfarande ont i huvudet.. Det är liksom runt ögonen, inte coolt!

Sen bär nog iväg till curlinghallen.. Får se om jag kollar idag också..


sleep tight!

Nu kryper jag ner i sängen! Hoppas på att Mackan kommer och lägger sig snart också, så att hans dygnsrytm inte rubbas.. Men jag är ingen tjatig flickvän, så jag ska inte säga något.. (Hoppas han läser min blogg..)

Godnatt hörrni!

Lite tips!

Jag har fått kontakt med en hyvens tjej. Hon är makeup artist och himla trevlig.. Jag fick lite hjälp av henne idag, och jag tänkte dela med mig av detta.

Min fråga var:
Hur får man till eyelinern på ett bra sätt? (det brukar kunna bli kletigt och sådär..)

Hennes svar blev:
Ja absolut :) Det gör så mycket för ögonen att bara lägga lite svart lite suddigt vid övre fransarna, det får fransarna att se tjockare och intensivare ut :) Det jag själv brukar göra, som jag tycker funkar bäst, är att ta en svart ögonskugga eller svart ögonbrynsskugga.. och måla på den där försiktigt med en tunn snedställd pensel (så kallad "ögonbrynspensel"). Om man inte har detta så kan man helt enkelt ta svart kajal och dra ett tunt streck just bara ytterst på ögat, längs fransarna. Sen suddar man ut det lite med fingret.

Besök hennes blogg. Hon är riktigt duktig!!

Caroline har genomlidit curling!

Jag och Carro har kollat på curling idag. En stor eloge till henne som lyckades genomlida 3 timmar curling med lilla mig! Jag får se om jag lyckas få med mamma på nästa match. Känner mig dock inte särskillt fräsch. Men curling är ju varken ansträngande för åskådare eller utövare ;)

Nu ligger lilla snuffen här breve mig och sussar. Lillen är trött och vilar inför nästa match..

Vi hörs lite senare!!

Härlig dag!

God morgon allihopa!

Mitt huvud värker och hjärnan är som i sås i mit huvud. Därför är jag hemma idag.. Kanske kan det bli lite bättre uppdatering än igår då?
Jag ska snart skjutsa in Mackan till Curlinghallen för att han ska spela match.. Får se om jag kikar en stund.. Mest troligen inte..

Vi hörs senare!

Sov gott!

Godnatt allihopa! Imorgon ska bli en bättre bloggdag!

Time for hockey soon!

Nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas på att jag känner mig lite kryare efteråt(och förhoppningsvis se lite frächare ut..) För ikväll ska vi ju gå på hockey igen! Vi hörs sedan!

sjuk ..?

Jag har varit dålig på att blogga idag. Får jag skylla på att jag tror att jag håller på att bli sjuk? Jag är verkligen jättehängig!
Jag infann mig på skolan 08.30 idag. Hade lektion till 09.30.. Kollade sedan på vårshowen.. Som i år var en stor besvikelse.. Den brukar vara helt okej men i år var den inte bra alltså..

Nu ska jag sova, och hoppas att min snygging är nära när jag vaknar :)

Gratis är gott!

Här hörrni! Gratis är gott... Här kan man gå in och få massa saker gratis. Jag brukar vara dålig på sånt här. Men det här ska vi väl fixa tillsammans va?

Gå in här bara!
Gratis är gott!!

Kan till och med få hem en dator ganska enkelt. Prova och se!


godkväll för vissa men godnatt för mig

Nu ligger jag i soffan.. Känner mig hängig och dann.. Vi ska gå och lägga oss direkt efter hockeyn (linköping-djurgården) är slut.. Jag har inte tid att bli sjuk nu, så det blir inget av..
Jag jobbar till helgen också desstom, ingen vila och ingen ro.. Men snart åker vi ju iväääääääg!!! Ska bli så sjuuuuukt kul, jag längtar som en galning!!

gör mig frisk nu, kom igen.


vännermaraton

Jag har filat och målat mina naglar nu. Jag och Carro stog och skrattade lite åt att det fanns en sida på nagelfilen som gjorde naglarna glansiga.. Men... DET FUNKADE.. min naglar är alldeles glansiga nu, helt fantastiskt.. mjuka och glansiga..

Nu ska vi sätta igång och röja igenom vännerboxen.. Vi vet bara inte vilken skiva som är första.. eller vilken sida..Matte? Johanna?? vad är det här??


Just ja..

Ska lägga upp lite bilder från igår! Matte och Johanna var ju här på middag. Vi åt lasagne med sallad (och någon hallonvinegrett).. Sedan blev det chokladglass och physalis... mumma! Vi spelade Monopol också. Som alla redan vet så vann ju jag.. JAG VANN!!!


Därför behövs Matte


Johanna och Mackan(med kläder på)


Jag och min bror..


Marcus tror att han kammar hem storvinsten.. men... VEM VANN????

Mys hemma i hsand

Nu sitter jag hemma i vår mysiga lägenhet igen.. Har tagit bort gammalt nagellack och ska snart fila och måla nytt :) Sen blir det till att skissa lite, äta lite kakor och kanske dricka lite te.. Får se hur sugen jag är på det egentligen..

Godmorgon!

shit.. nu har jag bråttom!! Jag tänkte ändå att jag skulle vara en duktig bloggare och skriva ett inlägg.. Bilderna kommer dock inte förrän ikväll, för det är snöstorm här hemma och jag orkar inte dra på datorn då...

Hörs sen :)

sällskapsspelskungen

Nu ska jag sova. Lägger upp bilder imorgon!

JAG VANN MONOPOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!

godnatt

Söndagsmys


Nu är maten klar, nu väntar vi bara på gästerna :)


pillirill

Nu sitter jag här i köket.. Vi lagar mat.. Eller.. Marcus lagar mat.. Ibland säger han saker som "man ska alltid smaka på chilli.. man vet ju inte hur stark den är.." Sen fortsätter han att pilla.. Själv har jag hedersuppdraget att byta ut ljus (Ja, det är viktigt det också... Dessutom är det så många.. Vi kanske borde anställa någon?) och dammsuga.. Snart väntar diskmaskinen (åh.. det är så underbart med diskmaskin) som ska plockas ur.. Vill ni ha en bild på min nakna kock? Sara W bad särskillt om en nakenbild på Marcus.. jag vet inte.. känns lite obekvämt..

Well well.. Nu måste jag gå igen

snabb uppdatering

Nu har jag och Marcus varit ute och gått i snöovädret. Det gick helt okej TILL hemköp, men hem.. Det skiljer många grader mellan att gå i mot och i med vind... Snart ska vi ställa oss och laga mat tillsammans :)
Ni får mer uppdateringar och bilder sen!

fortfarande missbrukare

Nu har marcus precis fått i mig lite mat. Blodpudding och bacon, så sjuuuukt gott!
Nu ska jag fixa fram ett bra recept på det vi ska bjuda min bror och Johanna på ikväll, sen ska vi ut i snöstormen och gå.. Så, ikväll kommer Matte och Johanna! wihoo.. Mysigt mysigt..

Förresten, igår bytte jag ut 25 värmeljus (ja, jag har sparat formarna mamma..) varmt som sjutton vart det här i läggan.

usch

Nu har jag vaknat och sitter i soffan medans Marcus fortfarande ligger och gosar ner sig i sängen.. Försöker få tag på min mamma förgäves.. Vår TV dosa är för övrigt lite seg på morgonen, man får liksom motionera upp den under dagen så på kvällen fungerar den perfekt!

då vet ni.
Skriver mer sen, är lite stressad

Godnatt allihopa!

När hörrni! nu har Karin och Emil åkt hem, och jag är trött som sjutton! Ska nog ta och lägga mig och vänta på att Mackan kommer hem.. Kommer antagligen hinna somna..

Godnatt alla läsare!!

Min lördagskväll..

Nu ska jag kolla på ett oth avsnitt, sen ska jag plocka ur lite disk.. plocka bort maten vi åt och röja lite så att det är fint när Emil och Karin kommer och hälsar på! Marcus har nämligen åkt iväg och träffat lite kompisar :)

Ni ska veta att det luktar sjukt gott här hemma!!

Nu är jag tillbaka!

Har pysslat lite i lägenheten.. Vi har satt upp hyllan och lampan som vi köpte.. Sen så har vi satt upp en grej i garderoben som vi ska ha skor i.. sen har jag bytt sängkläder och lite så.. Nu blir det lite bilder innan maten här borta i härnösand:)


En glad Marcus väntar utanför MIO


Vår nya fina hallmöbel med vår nya fina lampa på:)


Sjukt smart skolösning:)


Ljusbricka, ljus och kudde från butik anneli i sundsvall


Våra nya påslakan, fin fina!!

Det var allt för just nu :)

förlååååååt!!!

Jag har varit en dålig bloggare igårkväll och idag.. Jag skäms, ni ska inte tro någonting annat!
Jag och Mackan har varit på birsta sen kl 10 imorse, kom hem och andades ut nu. Vi har handlat som små tokar... Bland annat lite nya fina ljus från Butik Anneli. Hemskt bra ljus finns det där!!
Vi har hunnit vara hemma på Bölegården också. Det kommer bilder sen på alltihopa!

FÖRLÅT!

fredagskväll

Det här är sjukt! Så hemskt roligt... Jag har 87 läsare idag och 246 sidvisningar! okej, det kanske inte är mycket för er.. men jag bor i norrland!! Helt sjuuukt roligt!! :)

Nu har jag kommit hem till världens bästa pojkvän, som står och lagar mysmat, så snart .. eller nuuuu ska jag få mat. Jag skriver mer sen! :)


Sånt där man måste svara på när man har tråkigt..

Okej, eftersom att ni ställer så mycket konstiga frågor så tänkte jag svara här på en gång. Våran lilla kärlekssaga! ;)

Vad heter ni?
Marcus och Amanda, det kan väl ingen ha missat?!

Hur träffades ni?
Ja, det är en lång historia.....
Näe, det är det inte. Vi träffades på Mc Donalds i Sundsvall en natt. Nej, ingen var full..

Hur länge har ni varit tillsammans?
Snart 5 månader..

Bor ni ihop?
Nja. Näe.. Åtminstånde inte officiellt.

Vem sa "Jag älskar dig" först?
Också en kul historia.. För att sammanfatta det kort: Marcus

Vem är äldst?
Marcus!!!!!!! (gammal som gatan, men het ändå!!)

Vem är längst?
Marcus, naturligtvis.

Vem sjunger bäst?
Huh. vem sjunger över huvud taget? För alla grannars trevnad: Marcus!

Håller ni i handen på stan?
Njää, det gör vi nog inte. Det beror mest på att Marcus går så fort, så om han skulle hålla mig i handen skulle ena armen sakta men säkert bli några centimeter längre..

Kände ni varann innan ni blev ihop?
Nej o nej..

Vad har ni gemensamt?
Vad har vi inte gemensamt?

Blev du kär vid första ögonkastet?
Jag blev betydligt mycket mer intresserad än herrn, i vilket fall.

Har ni någon speciell låt?
Näe, det närmaste vi kommer en egen låt är väl kalinka, och det är väl snarare min bror och Marcus låt..

Har ni stora framtidsplaner?
Oja! Vi ska bli rikast, snyggast och bäst.
Eller.. vi vill nog bara ha friska barn!

Har ni gråtit i varandras armar?
Jag har gråtit för oss båda.. jag grinar mycket..

Har ni varit utomlands tillammans?
Nepp! Men snart drar vi ju till Kanada, WIIII

Vem lagar bäst mat?
Marcus, utan tvekan. Han är en matgud utan dess like. Fråga Niklas Edin!

Vad gör ni en vanlig vardagskväll?
äter mat, kollar på tv och somnar ganska tidigt..

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses?
En? Näe... 12 kanske?

Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången?
Njaaaaaaa... Härnösand-Timrå, rätt nära..

Brukar ni bråka?
Folk tror att vi bråkar. Det är fel. Vi diskuterar en del däremot..

Vilken är hans finaste kroppsdel?
Handlederna!!! Egentligen är ju allting bra. Men .. Handlederna alltså.... grr

Brukar nån av er prata i sömnen?
Vi brukar diskutera i sömnen... Jag är oftast arg. Han säger ofta konstiga saker.
citat: "Den som hinner skjuta på mål, inte den som hinner skjuta bäst eller snyggast på mål, så jävla tråkigt när det blir så...."

Vad gör ni för konstiga och speciella saker tillsammans?
Vi gör massa saker tillsammans. Kan inte koma på någonting konstigt dock. äter på günters?


Jobbar och står i..

Jag står på jobbet och längtar efter att få komma hem till Mackan och min överraskning :) Jag missar nästan hela Lets Dance, vilket är ganska tråkigt.. Kan vara kul att se! Dessutom vill jag hem till världens mysigaste lägenhet med en miljon värmeljus! :)

Här på jobbet har vi fått in massa nytt.. Jag ska ta hem en bikini och en ny bh för provning!


Imorgon ska vi åka på bista och handla lite, sen ska världens bästa Sofia komma och hälsa på mig. Jag saknar henne! (naturligvis kommer det upp en bild på henne i bloggen, här är ingen anonym :P)

Vad gör ni en kväll som denna? Läser ni bloggar? äter mysiga middagar?

jag älskar överraskningar

Jag tog inte med mig datorn. som tur är har vi en datasal här i skolan som man kan sitta och nörda i.. Snart ska jag nog kila ner till syster och terra henne lite, kanske kolla om Amanda jobbar på TBS idag.. Sen blir det ju jobb då såklart :)

Jag ska få en överraskning när jag kommer hem! FATTA vad spännande!!!! :D

Yttepytte

Tänkte bara visa en söt bild på Isak med våra kläder på :)


Visst är han väl för söt?
foto Amanda Berggren

godermorgon

Godmorgon allesammans! Klev upp lite senare idag för att jag ska jobba hela eftermiddagen. Så jag tänkte stanna på skolan tills dess istället för att sitta där innan :) Har precis ätit havregrynsgröt och bananer med Mackan, nu ska vi tydligen göra hans "förmiddagssysslor" innan jag går till bussen. Det blir antagligen NHL och softa i soffan...

Tror jag tar med mig dattan på skolan idag också, så ni behöver inte oroa er! ;D

Godnatt!

Sjukt imponerande match på Eon idag faktiskt. Timrå vann och det är väl det som är huvudsaken.

I helgen tänkte jag bli snygg. Imorgon jobbar jag dock till 8a, men lördag och söndag är jag TOK ledig. Kanske göra någon hårkur. vaxa benen. Brun utan sol. Man vet inte. Någon som har något bra tips?

Nu ska jag krypa ner under täcket och sova, för imorgon väntar en lååång dag..

Hockey

Nu bär det iväg på hockey, vi hörs ikväll!


Hemma på hotell Bölegården

Jag är hemma på Hotell Bölegården och blir ompysslad. Snart ska vi gå på hockey och efter det åker vi hem till Härnösand igen. Men innan det har jag fått Lax med pressad potatis och gräddstuvad spenat. Jag har träffat Baaaassseeeluren också! Nu tror jag att glass och kaffe står på schemat, mumma..


Jag och Basse


Maten


Mamma Lena och Pappa Anders


Mensprat

Jag har precis blivit tipsad om menskoppar här av Miriam. Menskoppar. det är väl det mest mystiska jag har hört. Det är alltså en slags kopp med mililitermått.. Man ska alltså stoppa upp den. fylla den. ta ut den, tvätta den.. och köra upp igen. Mycket miljövänligt! Vår lärare säger dock att man blev less på att tvätta den där hela tiden, så den blev lite ur tiden. Nu är den tillbaka mina vänner! Stoppa upp fyll och tvätta!

(tänkte lägga upp en bild.men den vill inte)

Nu ska vi bygga rum.

Vi ska snart sätta oss i bildsalen och rita på vårat rum som vi ska bygga upp.. Är det fysiskt/psykiskt möjligt att vara kreativ 5 dagar i veckan? är det verkligen möjligt? :P

Nu ska vi krypa in och måla. Vi hörs senare :)


WIIIII

Jag har någonting fantastiskt att berätta!!!


Vi bokade resa till Vancouver igår!! Ska bli så sjuuuukt roligt.. Jag och Marcus ska åka och kolla på Anna när hon spelar Junior VM i curling. Och så ska vi gå på NHL hockey.. Och kanske shoppa.. och kolla på coola saker..
Marcus berättar konstiga saker för mig ibland.. Idag berättade han t.ex. att Vancouver var Kanadas motsvarighet till Hollywood.. Och Sveriges är Trollhättan..(marcus rätta mig om jag har fel)

Nu blir det till att spara pengar!!!!

sjukt seg dag

Nu sitter jag här med datoriserad mönsterkonstruktion i högsta hugg. Den här dagen är riktigt seg, men man får göra det bästa av det man har. Jag har åtminstonde min snygga datorväska med mig! :)

Jag har för övrigt sett att Marcus i smyg går och spänner sig i spegeln.. Ska jag gå in helhjärtat för det här och börja träna i smyg? Kanske stå och pumpa upp musklerna innan en bild ska tas? Har ni några förslag?

Godnatt!

Jag skriver världens snabbaste inlägg nu innan jag ska sova! I smyg.. säg ingenting till Marcus.. Det här har blivit ett beroende. Det är kul

Godnatt!

se upp för värmeljusmissbrukare.

Okej. Det är officiellt. Vi är värmeljus missbrukare. Idag bytte jag ut 12 (!!!!) värmeljus i vardagsrummet.. 12 stycken.. vi byter ut värmeljus varenda dag.. Men idag slog vi rekord! Det borde alltså betyda att det alltid är mysigt hemma hos oss, ska vi dra den slutsatsen? Finns det hjälp att söka? Eller ska vi bara leva med att ikea säljer 100 värmeljus för 30 kr? I den här takten hinner man ju bli ruinerad.. Kanske får ta ett till extrajobb?

fighten...

Nu har vi ätit. Jag har tagit min blivande hemmafru roll med stort ansvar. Jag har....... gjort sallad! tadaaa... Jag har under denna bloggtid även känt att min partner Marcus (mycket välförtjänt...) har fått all "spännis uppmärksamhet"... Jag gör allt för att tävla om den titeln..

Come on guys... Gör jag inte ett värdigt försök så säg?


Det bästa sättet att sätta dit sin motståndare är naturligtvis att låtsas att allt är som vanligt.........


Hemmafru??

Jag har blivit mat tokig. Jag längtar efter att få komma hem och få äta middag.. Jag förstår inte alls var den här passionen kommer ifrån, men en dag kanske jag trots allt också kommer bli en bra hemmafru och mamma, vem vet?

Idag blir det tonfisksallad. Sen har jag i smyg köpt hem lite frukt. Så ikväll blir det en mysig hemmakväll med fisk och frukt! Imorgon är det torsdag. Dagen efter det är det fredag, då jobbar jag. Men den är det hela långa helgen alldeles ledig!


Skissning igen

Nu sitter vi som flitiga små möss och skissar och är kreativa.. Sjukt skönt att bara sitta och kladda... Kladdet ska iofs, komma att bli någon vacker kreation som man stolt ska visa upp för omvärlden.


Min närmaste arbetskamrat, Caroline


Mina kladdskisser och inspirationsboard


frusen

God morgon hörrni!
Jag har fått lånat Marcus trådlösa internet!!!! weeeey.. sitter på skolan och har samhällskunskap..

ni vet hur kallt det är när man duschar på morgonen? man vill bara kräkas när man kliver ur duschen.. Man vill bara krypa ner under täcket och aldrig mer kliva upp igen.. Då mina vänner. Då kom min räddare i nöden och mumifierade mig med två badlakan..:


Här fryser man inte särskillt mycket inte..


Vändstekt alá Marcus med bacon.. FANTASTISKT gott!!!

Nu ska jag återgå till andra saker här!

bildförsök...

Jag gör ett till försök med bilderna!

Imorgon tar jag med dator och kamera till skolan så får ni se lite bilder från mitt idé kollage och mina små fula skisser som jag har börjat med! Än så länge får ni nöja er med följande:


Ännu en halvnaken bild på min pojkvän med sin mat. Jag tror att han börjar gilla det?

Middags mys ikväll igen!

Nu har vi ätit middag och sitter här i soffan igen. Sjukt skönt att bara ta det lugnt på kvällarna.. Jag skulle nog inte klara av att vara så där stressad och ha hundra saker att göra hela tiden. Bloggen och skolan räcker bra. Jag har i vilket fall folk som eldar mig från olika håll och kanter som inte tycker att jag skriver tillräckligt mycket... Herregud. jag skriver så fingrarna blöder!

Jag hoppas att det blir en tidig kväll, så att jag kan kliva upp tidigt imorgon och äta mysfrukost!

Bloggen vill verkligen inte som jag just nu.. försöker lägga upp bilder, men det går inte.. Får försöka igen senare!


inspirationskris

Försöker fortfarande få lite inspiration till min kollektion.. Det går väl sådär.. Har hittat lite fina klänningar jag gillar... Ni ska få se!



Vad tycks?


Matlagning

Jag sitter och trycker vindruvor och är trött.. Marcus gick precis och tränade, och jag ska laga mat om en liten stund. Kyckling och ris tror jag nog att det blir.. Jag åt förresten världens godaste biffar idag på lunchen igen! Har fått order om att fixa någon röra med avocado och keso. Vi får se hur det går!

skisseliskiss

Jag sitter och skriver ut bilder till mitt idékollage. var ska jag få inspiration ifrån? ska jag skissa en hel kollektion på 10 plagg, 3 accesoarer och rita dessa utan inspiration? Näe, det går ju inte.. jag får sitta och kludda på länge innan det blir nåt kan jag säga.. Vad fan valde jag den här linjen för? Jag tänker i alla fall tvinga Carro att kämpa med mig in i det sista. Här ger vi inte upp bara för att vi är omringade av människor som hackar på oss, icke!

Nu vill jag bara åka hem och mysa med min kille. Men jag måste ju skissa....


en stressig morgon!

God morgon! Det här var en sjuuukt seg morgon.. snoozade i 40 minuter.. vilket gör att jag har himla bråttom nu.. ändå så sitter jag här och knappar, för eran skull! (och min egen naturligtvis.. jag kan ju inte hålla mig) Dagen kommer tillbringas i den underbara skolan. fantastiskt. jag är stressad som sjutton kan jag meddela. Vi hörs senare!

Natti!

Nu är det dags för sängen! Vi har blivit ett mycket duktigt par som går och lägger sig i tid, försöker äta frukost tillsammans och går naturligtvis därför också upp i mycket god tid!

Se till att ge mig lite smink tips nu så ska vi se att mitt ansikte också kan reda ut sig!

godnatt!

seriösa tips, tack!

Jag kollade mig i spegeln för inte så länge sedan. Jag har iofs. inget smink i ansiktet nu, men vänner, jag behöver seriösa sminktips.
Till vardags använder jag concealer, lite puder, solpuder, ögonbryns gelé (ja, det är ett måste. jag kanske är den enda som har ögonbryn som fågelvingar) och mascara.Allt från Body shop . Ska jag spexa till det ordentligen så har jag eyeliner, som jag inte alls kan kontrollera. Vad gör man? Hur gör man? Vad ska man använda? Ska man ha rouge? vilken färg isåfall? Frågorna är många.. och jag hoppas innerligt att ni kommer hjälpa mig med massa bra tips. Då kanske ni i fortsättningen kommer få se lite outfit bilder (ja, jag använder utpressning..).

biffkungen bor med mig

fy fan hörrni. Jag har precis ätit världens godaste feta ost /oliver biffar. Biffar ala Marcus heter dom naturligtvis.. Grymma.. Konstigt nog är det ingen som har bett mig om hans nummer..

Nu sitter jag här, med bäbisen (datorn) i knäet. Tussen vid sin dator och snart tror jag att det ska bli lite tv tittande.. Kanske kan det vara någonting bra ikväll.

Jag har inte riktigt anammat det där med dagens outfit, känner jag. Kanske för att jag just nu ligger inne med världens tråkigaste klädsel.. Istället kör jag dagens mat och dagens lägenhetsbild. Det är inte fy skam det heller va? Vad vill ni ha bilder på annars? alla spännande saker jag gör? mm.. visst.. kanske när jag har gått ut skolan...


Grymt snygg kille med grymt goda biffan


Sovrummet

Nu ska vi ladda inför hockeykväll här i soffan. Kanske blir det lite paj? jag har ju faktiskt världens bästa pojkvän som ska hjälpa mig att börja träna imorgon. så nu kan jag snart äta paj med gott samvete! :)

hemma bäst

nu är jag hemkommen från skolan. Kom hem till en sjukt snygg lägenhet med en sjukt snygg kille i..
Snart ska min lilla kock ställa sig och laga köttfärsbiffar med pasta, mumma! det är nämligen marcus som är kocken i det här förhållandet. inte jag...

Har faktiskt INGENTING plannerat ikväll och det är alldeles fantastiskt.. Måste läsa igenom lite bloggar naturligtvis :) Hörs sen!

School

Det enda som får mig att verkligen gå till skolan på morgonen är att jag vet att den snart är slut. Och att jag har en underbar pojkvän som stöttar mig. Visst har man större chans att gilla skolan på gymnasiet, eftersom man antagligen väljer någonting man är intresserad av. Men vad händer om man väljer fel? man är trots allt 15 år när man gör det där valet. Jag har valt fel. Jag går inte en linje som jag är särskillt intresserad av. Nu så här i efterhand skulle jag ha valt samhälle, eller kansk till och med teknik. Nu går jag Mode Design... och det är bara 5 månader kvar.
Det ska bli skönt att slippa skolan.
Äntligen.
Inga mer sommar lov. Inga mer jullov..
Frihet.


it´s a happy morning

Godmorgon allesammans! Jag har precis fått en underbar frukost av Marcus.. på en måndag!! Vi, eller marcus, vaknade kvart i sju.. gick ner och tvättade.. sen väckte han mig kvart över då jag gick upp och duschade.. Och fick sen väääärldens godaste frukost, så nu kommer jag vara glad hela långa dagen! Det blev färskpressad (bokstavligen) juice, bacon och äggröra.. Marcus åt gröt!


Marcus pressar juice


Min frukost, mumma! (man önskar att vi hade tvättid varje morgon!)


Min älskling och frukostbordet :)

Nu ska jag gå och se om jag kan hjälpa till att tvätta innan jag drar till skolan!

shoppingsugen

Jag drar hit ett sista inlägg! har hittat lite shopping jag vill ha. Och allt är från HM... Underbart.. Jag gör dock inte som berggrenskan och klickar hem det jag ser, jag väntar och ser om det passar, sen handlar jag ;) Dessutom måste jag vänta på lönen, herregud. jag är ju fattig!


Kom till mig kära ni! kom till mig!

Godnatt mina vänner. Natten är redan för sen!

bal: hissa eller dissa?

Jag har en liten fundering..

Bal på Hedbergska. Är det verkligen någonting att satsa på? Jag har funderat ett tag.. och jag känner mig mycket skeptiskt till det.. Jag är, som alla som känner mig vet, inte alls någon partypingla. Brukar inte alls gilla att vara på krogen och har aldrig fastnat för hela "supa för att vara cool" grejen som många i min ålder faktiskt höjer till skyarna.. Jag tänkte att jag skulle göra en liten för och emot lista.

           För:
 

  • Man får minnen för livet
  • Kanske kommer det vara det roligaste jag gjort
  • Det är kul att klä upp sig lite extra ibland

    Emot
     
  • Hedbergskas bal är ett skämt. Alla har kort klänning och byter om efter halva kvällen
  • Det brukar urarta i någon slags suparfest
  • Jag känner ingen förutom min klass
  • Jag vill hellre lägga flera tusen på att åka utomlands med folk jag bryr mig om (se marcus och familjen)
     

Ja, hur ska jag göra nu egentligen? Vi har sidensömnad v 8 och jag har noll inspiration.. jag har en klänning jag ska sy till Sandra och syr den mycket hellre då. tell me what to do


lite bilder...

Jag har kommit hem från jobbet och blivit bjuden på en fantastiskt god middag.. någon slags wook med cocosmjölk.. mumma! Nu sitter jag i soffan med två pokernördar framför mig. Dom sitter och spelar för fulla muggar, äter paj och dricker öl... fantastisk blandning!  

Maten jag blev serverad (var godare än den ser ut..)

Köket! lite mysko bild. men såhär ser det ut...


pajen jag precis bakat!

Vilken sort är du?

När man jobbar på birsta city ser man många olika sorters människor. man ser gamla, unga, familjer, småbarn, folk med jackor, man känner lukten av skog och bönder. Men den allra vanligaste rasen är: kvinnor/flickor som inte kan gå i klackskor.

Endel liksom flyter fram, endel ser ut som ostkrokar, endel tar jättesmå steg och endel tar alldeles för långa. Jag såg precis en tjej med svarta sportsockar (se tubsockar från intersport) i ett par svarta klackskor med brun klack. Vad tänkte hon då imorse när hon tog på sig detta? "åh.. snyggt med klackskor till dom här jeansen.. men det är ju så kallt.. Jag tar tubsockar innuti!" mm.. antagligen.. och.. det kanske var den här reaktionen hon ville ha? Nu har hon fått publicitet i MIN blogg.. Det är verkligen inte fy skam!

Så.. jag tänkte.. Ni läsare verkar vara lite försynta.. Vad vill ni ha i denna blogg? Speak out! Bilder? mer text? längre inlägg? inga inlägg?


jävla kärring

Jag är i chock!

Jag har precis haft världens grisigaste kund.
För det första så ber hon om en bh som vi hade slut av, men jag tog fram en exakt likadan, fast i en annan färg.
När denna förbannade människa sedan provar bhn så var den alldeles för liten, så jag sa:
- du kanske kan pröva en större kupa?
-en större kupa? eh.. nä.. jag kan ju inte köpa någonting som jag inte har nåt att jämföra med! svarar hon
- Näe, men om du provar en större så har du ju någonting att jämföra med säger jag (med glimten i ögat)
- Jag vill inte ha någon större!! Om du kollar på lappen här (hon pekar på storlekslappen) och säger: Hade det stått ett D där, då kanske.. Tilloch med C hade varit bra..
- är du säker på att du inte vill prova en större, för i den du har nu så får du ju liksom dubbla....
-Det är ju det jag inte får. det ser du väl!!!! säger hon, varpå hon snärtar mig med skynket(som man hänger för provrummet) i ansiktet..

Jävla kärring..

Prinessa

Den här dagen har varit helt klart ok. Inte jätte långtråkig hittills faktiskt.. Nu har Tilda iofs. gårr hem, hon var nog sjuk hon, lilltilda..
Mamma och pappa var hit med mat till mig idag.. Till efterrätt fick jag prinsesstårta :D Den står inne i personalrummet och bara väntar på att få bli uppäten!

Det här jobbet är inte direkt det rätta om man ska bli avskräckt från barn. Förstår ni hur mycket söta barn det är in här? Förstår ni hur mycket söta barn det är på birsta? det här är barn familjernas era..

För övrigt så vill jag tacka Loffan för hennes eviga stöd och uppmuntrande ord. Vem smsar man när man har döds tråkigt på jobbet? Loffan.. Vem smsar man när man är på väg att ge upp? Loffan.. Vem ringer man när man håller på att dö innan en uppkörning? Loffan..
Hör av er till mig så ska jag se om jag kan skaffa fram numret till henne åt er. Hon är våran alldeles egna psykolog!

Var hälsad!

Jag vill hälsa en nytillkommen läsare välkommen, pappa! Jag hoppas att du ska följa min blogg med samma entusiasm som mamma(som man kommer på med att läsa min blogg när man tjuvkikar in på hennes jobb)

Nu ska jag rensa upp lite på rean här...

rekord!!!

Mina vänner! jag hade besöksrekord igår!! hurra! och fler ska vi bli, eller hur?

Jag står på jobbet.. Här är det fart och fläkt... ..... ....... Eller är det inte det? undrar ni säkert nu... Kom och kolla vettja! Har spanat in en tröja på KappAhl ett tag nu. Synd att jag inte kan ta mig dit och köpa den. För den är himla snygg! Kanske kommer ni i framtiden se den på en "dagens outfit" bild? man ska aldrig säga aldrig.

Näe hörrni!
Vi hörs lite senare!

goda räkor

Nu har jag kommit hem från jobbet och sitter i soffan. Har ätit god middag med Micke och Marcus som Mackan hade lagat.. Dom två pysslar i lägenheten och gör fint medans jag håller på att somna. sjukt duktiga killar.

Frågan är: är det någonting bra på tv ikväll?
Marcus har i alla fall köpt ostkrokar, MUMMA! och just nu så är det jersey girl på tv. och den är ju himla mysig!

jobbelijobb

Har haft en sjuuuukt tråkig dag.. Det enda som lyfter mig just nu är att jag tjänar 2,80 kr i minuten.. det är NäSTAN 6 hubbabubba i minuten.. Tänk om man skulle få betalt i hubbabubba? konstigt..
När dagarna är såhär förbannat sega måste man sätta upp hållpunkter. Ni vet, lunch, fika, sms, tilda går hem, 1 timme kvar..
Min närmaste hållpunkt är sms från marcus, vilket inte verkar komma. Det är bara 1 timme och 58 min kvar nu.. Hurra!


jobbjobbjobb

Nu sitter jag på golvet nedanför sängen och kikar på mackan när han sussar. söt kille. jag ska snart pallra mig iväg p jobbet och slita i 8a timmar! hoppas det blir mycket folk så tiden går fort!
Nu vaknade marcus till och sa: "blogga, blugga. bloggá blogga.."

dags för lite smoothie!

Läggan

Jag tänkte att jag skulle lägga in lite bilder på lägenheten nu när vi har städat hela kvällen! :)

Vardagsrummet


Sjukt snygg pojkvän kockar min mat! :D

tv

Jag sitter här i soffan och zappar mellan olika tvkanaler. Hur många kanaler ska man behöva ha för att kunna se ett bra program på en fredags eftermiddag? Jag har "kollat"(jag somnade faktiskt) på doctors nu i en timma. Doctors? Nu är det fredagsflex på fyran. det är som ett skämt. Vill inte någon kanal sända någonting intressant?

Nu ska jag nog börja städa lite. det känns faktiskt mer intressant än att sitta här som en rugguggla och kolla på ingenting. ses!


choklad

Jag köpte choklad praliner på tant anki och fröken sara för ett tag sen.. jag hittade dom i kylen nu.. en av dom var chili. det är läskigt att äta choklad som är stark. Jag sitter och kollar på vänner, samtidigt som det bränner i munnen..  ska strax fortsätta skriva lite.. när den här hettan har lagt sig..
sen ska jag och Marcus städa lägenheten, när han kommer hem...

apelsin och sånt

Godmorgon allesammans! Jag sitter och äter frukost i soffan tillsammans med min kille :) Jag äter frukt och han äter gröt.. 10.00 är det supernanny, undra om man ska kolla och bli lite avskräckt? jag zappade lite och hamnade på barnkanalen... "amanda. sätt på nyhetsmorgon, INFORMATION!" säger Marcus då... jag har ingenting att tillägga! :P

Jag ska nog plocka bort julen idag.. men först ska vi åka på birsta och shoppa :)

hörs senare!

rutiner

Jag lovade viktoria i min klass att jag skulle skriva upp hur min taktik såg ut för att kunna kolla så många bloggar som möjligt. jag tror dock inte att hon hittar till min sketna lilla blogg. men jag håller vad jag lovar och här kommer den:

  • först går jag alltid in på blondinbella, ja, det gör jag för att jag vill vara precis som alla andra.
  • när jag är klar på blondinbella går jag in på colourclub(sannas).. där brukar det vara en mycket snabb visit, eftersom hon uppdaterar ungefär en gång varannan månad.
  • efter colourclub går jag in på lisaskoglund. Där beror det på. oftast går det fort, eftersom att där väldigt sällan skrivs också..
  • Sen är det johannajois.. och hennes söta små kids!
  • amandaberggren ska inte tro att hon förblir onämd. en hedrande 5e plats tar du!
  • som final brukar jag ibland kolla min systers kristinolov.blogg.se, där fattar jag aldrig vem som skriver. så jag vet inte..
  • Vid det här laget brukar blondinbella ha uppdaterat, så då går jag tillbaka dit. sen blir det naturligtvis fejjan och aftonbladet.

Slit nu detta med hälsan Viktoria!


Mysmamma

Hade precis världens trevligaste kund! Hon hade precis slutat amma, och ville ha nya bhar.. "ja, det är kul att få känna sig extra fin någon gång.." "ja, det lär väl sluta med att jag blir gravid igen, så snygg som jag kommer bli" säger hon då... klockren mamma.. helt klockren..

Kreativ

Jag ber än en gång ursäkt för att jag har uppdaterat dåligt idag. Jag får nästan lite dåligt samvete med tanke på att Johannajois bara sitter och dinglar med benen i cyberrymden. Och jag uppdaterar inte... Katastrof.. Och andra sidan så gjorde jag ett tappert försök. Jag tog med mig datorn, för att kunna blogga, men då kunde jag inte använda skolans internet. Så jag kunde ändå inte uppdatera.. kanske kan någon sponsra mig med ett trådlöst internet? Ingen? nähä...

Idag har jag, trots dåligt uppdaterande, jobbat på bra. Jag har faktiskt, för en gångs skull, gjort mina uppgifter på bilden. Jag var fantastiskt kreativ! Nu vill jag att det ska bli imorgon, för då är det fredag och sen är det helg. Dock ska jag jobba 16 timmar i helgen. Men det är ändå helt överkomligt.

Jag fick en liten dask på näsan igår av Marcus, som sa att jag måste börja skriva längre inlägg. Och den hängivna bloggaren jag är följer jag era önskemål slaviskt!
Jag har också lovat mamma att skriva i bloggen att jag inte hjälpte till att plocka ner julen hemma. Det fixade mamma alldeles själv. Med det löftet följde också ett hot. Skulle jag inte skriva det i bloggen skulle mamma börja blogga och skriva vad som egentligen hände i mitt liv. Det vill vi väl inte, eller?

Nu har i alla fall mina underbara föräldrar lånat ut en av bilarna så att jag ska kunna ta mig till och från jobbet i härnösand. Helt underbart att slippa åka buss, vilket är praktiskt taget omöjligt...

See  yoooou

mat med efterrätt

Jag och marcus gjorde en sjukt god korvstroganoff idag. MUMMA! Sen gjorde jag en hallonpaj också, den blev bränd. Jag ska ändå tvinga marcus att äta den. När hans hockeykariär är över, dvs... Och eftersom han spelar får jag äta dubbelt så mycket paj, right?

okej, back to the eating!

skräp skäp åter igen skräp

Ni vet när man har någonting mellan tänderna? Ett liiitet lite skräp som gör att det ilar i hela huvudet. Ett liiiiitet litet skräp som gör att man tar en tandtråd och gnuggar mellan tänderna tills det droppar blod ur munnen. Det där lilla lilla skräpet som oftast fastnar från när man har ätit popcorn, eller bara majs generellt.
Det där man hatar när man somnar för att man har försökt ta bort det med tungan hela dagen(naturligvis inte handen, ni är väl fina flickor?) så att tungan är alldeles utmattad. Det finns tillochmed vissa tillfällen då jag STRÄCKER tungan i jakten på detta förbannade skräp.

Mina vänner. JAG FICK PRECIS BORT DET!!!!

band of horses

Jag har kommit hem och ätit en frukt, det är där vi är just nu.
Marcus ska snart åka och träna ett nystartat fotbollslag här i Härnösand. Innan han gör det så spelar han naturligtvis NHL 09..Ibland kan man höra honom säga "vi är helt överlägsna" och "vi har ju lekt oss igenom grundserien. det är nu man får se hur verkligheten är" .. Fantastiskt söt!

Jag hoppas att jag snart får ner OTHs sista avsnitt.. 

Medans ska jag lyssna på band of horses och skriva lite..

arseltagande

This is the shit. Jag ska försöka få ihop ett faktablad åtminstonde innan jag går hem för dagen. Klockan är iofs. bara 13.20. Men det här kan ta ett tag..
Jag måste hitta bilder, hitta fakta, skissa i massor (vilket är mitt största problem eftersom jag inte har någon som helst inspiration), välja 5 kreationer och minst 10 + 3 accessoarer. Huga ligen. detta borde hända innan nästa vecka, tycker jag. För sen måste jag välja tygprover, göra illustration till alla, fram och bak. välja ett plagg att sy upp, göra mönster från grunden, sy plagget, namnge allting, en kort beskrivning för alla plagg. Inlämning den 18 Februari. Fantaaastiskt..

Samtidigt har vi UF, där vi ska skriva en jäääävla massa. ÄNDÅ har vi vanliga lektioner också. Ni som säger att mode/design är slappt kan ta er i arslet. så känner jag just nu..

sjukt opeppad att kolla på en sex-munk film på religion trots att betygen är satta och det är sista lektionen. sjukt opeppad. sjukt..


skola

Sitter i skolan mina vänner. Fantastiskt ställe.. Har precis försökt få tag på någon som vet någonting på svenska spel/ Casinot.. Går inte särskillt bra. Skönt att man bara kan sätta in vem som helst i kundtjänst. Att man inte behöver veta så mycket..
Annars så klev Marcus upp med mig imorse! Wiho. That made my day! :)

nu ska jag försöka fortsätta med det här himla svenska spel skiten.
VI HÖÖÖÖÖRS

bart

Vi sitter och kollar på Simpson. Så kom jag precis på ett rim jag skrev:
Den här killen ger er kul
även när det inte är jul
fram far han och hans vänner med en himla fart,
man kan nästan tro att det är ........?

Nu är det upp till er att gissa. Vad kan det vara?
För övrigt, visst rimmar Havanna och Sanna?

Jag tror att det här får bli sista inlägget för ikväll..
Go


hemma

Nu sitter jag hemma i lägenheten. Ska snart ta tag i mitt projektarbete. så jag lär nog bli kvar här vid datorn hela kvällen. Jag har Nord Europa som "inspirations källa" och ska göra lite research, förhoppningsvis börja skissa lite.. eller hitta lite bilder till idé boarden..

För att komma igång med detta måste jag alltså sluta skriva.

Morgon

Jag såg att jag skrev mitt senaste inlägg för 9 timmar sen. Det är inte ok. Borde man inte få mer än 9 timmars sömn? Eller. Jag skrev ju inlägget ungefär 1½ timme innan jag gick och la mig också, så 7½ har jag fått sova. Det var i alla fall en skön natts sömn. Jag snodde Marcus duntäcke, hugaligen va skönt det var. Det värsta med såna sköna täcken är väl ändå att man aldrig vill kliva upp. särskillt inte när man har världens sötaste tuss bredvid sig som ligger och snussar...

Nu sitter jag och äter frukost. Yoghurt med apelsin i .. Jag lyckades ta en dålig apelsin. så nu smakar allting skit...

Vi får höras någonting senare!
Nu ska jag gå in och pussa på tussen som ligger i sängen.. :)


Och god mordon från mig!

Snacks

Mumma! Vi har precis ätit tonfisk sallad. Så frutansvärt jävla gott. Om ni vill ha receptet på det får ni ringa Marcus, vilken matgud! Vi sitter och kollar på hockey, djurgården-linköping.. Nu är det snacks som gäller. Osaltade nötter, torkade tranbär och andra frukter och mörk choklad. Fy fan va gott! (värt att prövas, jag gillade också saltade nötter först... men det smakar ju konstigt när man tänker efter)

Frågestunden har väl gått sådär. Men keep up the good work.. Ni vill säkert veta en himla massa smaskigt;P kom igen nu!


huga

Måste säga att jag skäms över den EXTREMT dåliga uppdateringen. huga. Kan man skylla på att jag klev upp kl 6 imorse för att åka hem med bilen och sen åka till skolan? hoppas på det..

Nu sitter jag här hemma i härnösand i sängen med en fantastiskt hängiven huvudvärk. Jag måste vinkla skärmen för att inte få för starkt ljus i ögonen. Men ändå är jag här. Hängiven som jag är. Fantastiskt.

Jag tror att jag ska starta en frågestund.Alla som läser det här kan ju inte känna mig SÅÅÅ bra. okej. Hit me!

Härnösand

Nu har vi fått igång internet på min dator här i Härnösand. Vi har kommit hem, satt ihop soda streamern, soda streamat lite.. Satt ihop juice pressen och pressat lite apelsin.. Nu sitter Marcus och spelar NHL och jag sitter med datorn i soffan iklädd nattlinne.. Ska snart laga lite mat tror jag. Herregud. Jag kan inte ens laga mat. Stackars lilla Marcus..

VI hörs något senare!


Birsta

För det första så har jag upptäckt att det är svårt att blogga med klocka på sig. Den ligger liksom ivägen. För att ändå kunna blogga med klockan på, så måste man antingen knäppa upp spännet och föra den längre upp på armen, eller så får man skava klockan mot datorn. Det är antingen eller..

Kom precis hem från Birsta. Har varit och shoppat med mor. Jag har köpt 10 meter gardintyg som jag snart ska sätta tändera i.. Och göra fint i lägenheten tills Mackan kommer hem. Sen har min ömma moder handlat mat så att vi överlever kvällen och natten i härnösand.


Den här bilden är tillägnad Amanda Berggren www.amandaberggren.blogg.se
Min "dagens outfit"

En ny härlig dag

Godmorgon alla underbara läsare!
Det blev ingen sovmorgon som jag utlovade, jag luktade alldeles för illa av brun-utan-sol:en så jag var tvungen att kliva upp och duscha.
Nu sitter jag med en blåbär/jordgubbs smoothie och surfar runt..

Vad som står på schemat idag är att packa ihop alla mina och marcus grejor, vilket kommer ta ett tag, och sedan hjälpa mamma med att plocka ihop julen. Sen bär det iväg till Härnösand. För ikväll kommer Marcus hem!!! =) wihooooo..


fantastiskt god smoothie..

obligatoriskt webcam bild


Ja, här är den. Den obligatoriska webcam bilden.
Jag känner att jag tar det här bloggandet seriöst.
Här är jag även iklädd min legendariska pyjamas a la Change..
Jag känner mig mycket bekväm med både sminkning(obefintlig) och hårstyling(väldigt väääääldigt slappt..)


fantastiska människor

hejsan allesammans!
kvällens fyra vänner, detta tillägnar jag er.

Jag är precis hemkommen från min systers rara place. Där har jag befunnit mig i pyjamas. Jag har luktat brun utan sol, vilket naturligtivis inte är acceptabelt. Så jag åkte hem.
I vilket fall, där var fyra ljuvliga damer.

Den första, min syster och vän. Fantastisk ung kvinna som lever i en fantastisk lägenhet.
Den andra, min systers mycket godhjärtade och lockiga vän. Bor i solna, vilket inte säger någonting om hennes personlighet.
Den tredje, min systers slanka ljuvliga vän som även hon är fantastiskt trevlig.
Den fjärde, tvåbarnsmamman och som jag med spänning väntar på den tredje. Ljuvlig. Skrattade lika mycket som jag åt brunettberra.

Dom kom
dom såg
dom segrade!

må alla ha en trevlig kväll!


Lördag

God morgon! Lör 10/1 09.30
Jag har precis ätit frukost. yoghurt, musli och juice. Imrogon ska jag sova ut, det kan jag lova er.
Jag ska snart gå ut och gå med Tabasco, lillgubben. Sen tror jag att jag ska gå och sova en stund till!
Annars så sitter jag bara hemma och håller tummarna för Mackan och grabbarna som är och spelar curling.


Fredags.........

Godkväll Fre 9/1
Mitt internet har varit galet hela dagen, vilket gör mig galen. Här sitter jag ute i timrå utan internet och telefon.
Tänkte kolla när hockeyn var imorgon. Kan inte, för jag har inget internet.
Tänkte ringa och fråga mamma från hemtelefonen. Kan inte, för jag har ingen telefon..
Tänkte kolla på Let´s dance på stora tvn. Kunde inte, hade ingen tv. Visst är det fantastiskt det här med elektronik?

Min mor ringde och berättade att min hipeade farmor och farfar nu har lagt till min blogg som favorit. Jag hälsar er
hjärtligt välkomna! och bara för er farmor och farfar: Om ni kollar längst ner så står det "kommentarer", skriv någonting kul där,
så jag får något slags bevis på att ni kikar!

Annars medans jag har varit borta så har jag ätit kyckling och bbc strips med Johanna, min brors underbara flickvän.
Sen kollade vi på Let´s dance och åt ben and jerrys.. Men berätta inte det för Marcus..(som för övrigt är borta och
 spelar curling) Mitt hårda liv med träning och bra kost börjar tydligen på måndag. Vi har fått nog av vårat slappa
liv bestående av datorer och dålig mat.. Nu blir det ändring på det! Tro dock inte att jag inte kommer fortsätta blogga,
herregud. Jag är här för att stanna!


Skolan

Jag sitter i skolan och har samhällskunskap. Vi ska skriva en rapport utifrån massmedia och verkligheten.. jag tänkte skriva om "varför får man spela nätpoker när man är 18, men man måste vara 20 på casino?" Varför får man det egentligen? Är man med ansvarstagande på internet? jag skulle inte tro det.. det där är en mycket mystisk regel..

Var det ingen som hade något bra tips på en fettig kräm, som kan rädda mitt nariga ansike? Eller är det kanske så att jag har för få besökare? Kanske, men mina besökare sitter inne med en himla massa information om allting, och det vet jag ju.

Back to school... Vi hörs!


Godmorgon!

Klockan är 07.20 och jag är vaken.
Har precis gjort smoothie till mig och Marcus, det var ett tag sen jag orkade göra det nu och fick det påpekat igår =)
Den vart i alla fall helt okej.
JordgubbsYoghurt,jordgubbar och tropisk juice (lagom av varje)

Ska snart få skjuts in till skolan av pappa. Himla skönt att slippa åka buss!
Annat blir det när vi börjar vara i Härnösand mer, då blir det buss a la grande...

Jobba sista terminen nu Amanda, kom igen!

Hörs senare!

Sleep

Nu ligger jag i sängen..
Har borstat håret, tvättat ansiktet och borstat tänderna. Som en duktig flicka gör.
Förresten! Är det någon som har något bra tips på en bra ansiktskräm för jättetorr hud? min hur håller på att gå i spillror i ansiktet!!
Har dessutom tagit bort mitt gamla slitna nagellack och målat naglarna igen.
Det hela är mycket mystiskt eftersom att jag under hela min levnadstid kanske har målat naglarna 5 ggr.. Och nu är det dessutom chock rosa! Håller jag på att bli lite flickig?

Kommer, med antagligen ett väldigt dåligt resultat, försöka tvinga Mackan att kolla på Las Vegas när han kommer och lägger sig.
Mycket bra serie = jag somnar som en stock efter 10 minuter.

Jag ska kliva upp kl 7 imorgon bitti och behöver därför sova.
Godnatt allesammans!
Vi kommer få en trevlig tid tillsammans!


Tack!

Herregud.. Man får vara ordentlig internet nörd för att hänga med på mina inlägg känner jag.
Jag har dock fått strikta order om att jag ska uppdatera ofta.

Jag vill bara tacka Sofia som har hjälpt mig med bloggen!
Jag är minsan helt handikappad när det gäller sånt här, så det tackar jag vänligast för!

Nu är det hockey, off i go then!

150 dagar

Såå.. Klockan är halv sex..
Jag pratade med Amanda nyss, hon är i indien. Jag är avundsjuk!
Hos henne var det varmt och skönt.. Hemma är det bara kallt och snuskigt..

Fick precis ett sms av AJ eriksen. 150 dagars fest nästa fredag.
Det är alltså lite mer än 150 dagar kvar till studenten.
25 terminer är avverkade och det är en kvar... EN!
Sofia säger att om 14 veckor börjar det lugna ner sig. och jag ska tydligen bara vara glad som kan gå, medans hon går på kryckor i 8 veckor till..

Snart är det hockey. Hv71-Timrå och vi sitter bänkade.


Bloggerska eller inte?

Mitt först inlägg..
Vad ska man skriva? (Obligatoriskt för att får börja blogg är naturligtvis att fråga vad man ska skriva om i första inlägget)

Min besökarstab kommer säkert inte vara särskillt stor.

Jag har redan tvingat min bror att följa mig med spänning, trots att han bor två kilometer bort
Han kommer sedan berätta för min syster (som utbildar sig till journalist och säkert kommer hacka på mig för min knackiga svenska) och woala! jag har två stycken anhängare.
Jag antar också att min brors flickvän kommer läsa. För att jag åtminstonde ska ha tre läsare.
Lägg därtill att jag har en surfgalen pojkvän.
ha ha ha.

Jag tror jag har allt som en bloggare behöver:
Laptop
Kamera
och en skitsnygg laptop väska

Då kör vi då?

RSS 2.0