Vilket j-vla väder! Jag tror att jag tänkt...

Vilket j-vla väder! Jag tror att jag tänkte stanna i min badrock tills lillplutten kommer ut. I protest. Kom ut nu!


Hur ska detta gå...

Jag har haft Marcus hemma sedan vi blev tillsammans. Sen vi flyttade till Sundsvall tror jag att han har lagat varenda middag. Nu har Marcus börjat jobba och jag ska försöka se till att det står middag på bordet när han kommer hem.

Jag gillar det här med ugn. Jag kan det. Baka är min grej.
Spisen är någonting helt annat. Man behöver inte vara bra på att laga mat bara för att man kan baka.

Så. Ikväll blir det köttfärssås. Sist jag lagade middag gjorde jag köttfärssås. Då var köttfärsen dålig och vi fick äta på Mc Donalds. Jag hoppas på bättre lycka den här gången. Håller ni tummarna för mig?

Farmors fantastiska flarn blev dagens bakv...

100media_imag010 (MMS)

Farmors fantastiska flarn blev dagens bakverk. Mumma!! Får jag godkänt farmor?


Hängkagge...

Jag kom precis hem ifrån en mysig fika. När jag bytte byxor (vilket jag alltid gör när jag kommer hem) ser jag att magen liksom har börjat "hänga till sig"? Den är liksom väldigt låg, och lite hängig jämfört med min annars så spänstiga kula ;)

Annars har jag bara jätteont i ryggen och förvärkar från helvetet. Kanske lillongen får för sig att komma ut i tid ändå? :)

Lite hjälp..

Okej. Jag har ett litet problem.

Jag har ETT par byxor jag vill använda nu. Ett par. Såklart har jag ju jeans också, men det är inte alls det jag väljer att ha på mig. Ett par mama mjukisar har jag.
Nu till problemet.

Om mitt vatten går när jag har dessa byxor på mig. Vad tar jag med mig på BB? Hinner jag tvätta byxorna? Måste jag köpa ett par till? Det känns ju lite onödigt, eftersom han förhoppningsvis kommer inom två veckor.

En annan fråga. Någon som har nåt tips på nån bra amningsbh? Kom igen nu! I need your help!

19 September. Val i Sverige.

Till valvakan har jag bakat pizzabullar och köpt chips, mango och vindruvor. Mumma! Eventuellt får vi besök av syster och Chrille också, skulle vara trevligt..

Jag satt precis och kollade igenom bilder från när vi bodde i Härnösand. Åh va smal jag var. Det var tider det. Nu är man.... Tjock. Men inte för intet. Snart kommer en liten pluttis ut, och jag längtar som sjutton!


Såhär såg jag ut 091002. 364 dagar innan mitt barn ska komma till världen. Ni kan ju gissa att jag inte kommer se ut sådär om 13 dagar. :)

Jag har inte varit utanför dörren idag, ...

Jag har inte varit utanför dörren idag, och jag har fortfarande inte klätt på mig. Jag mår som en liten räka och hoppas för allt i världen att lillen inte mår likadant. Back to alvedon.


Är det 1 grad varmt ute idag?! Det står de...

Är det 1 grad varmt ute idag?! Det står det på min telefon, och vi ska snart till barnmorskan. 1 grad?! Näe?


Jag var sugen på glass, men det fanns inte...

100media_imag009 (MMS)

Jag var sugen på glass, men det fanns inte den jag var sugen på. Så det fick bli hallon, apelsin och passionsfrukt istället.. gott och kanske lite nyttigare ;-)


Godmorgon!

Jag har hunnit vara vaken en stund. Ätit nyponsoppa och keso, någon annan som testat det? Det är att rekomendera måste jag säga.

Idag tänkte jag försöka ge mig ut på jakt efter en bra amningsbh. Jag fick en av min svägerska, men den kan man ju inte använda var eviga dag.

Sen funderar jag på om jag ska packa BB väskan. Vill ju att han ska komma ut snart, och det vore väl för typiskt om man inte hade allt klart när man gått omkring och sagt åt honom att komma ut.. Och vad ska man ha i BB väskan då tro? Herregud. Det blir till att googla.


Goda var ordet.

Mumsade precis i mig en kant av apelsinsnittarna, and damn I'm good.
Två dagar i rad har jag lyckats plocka ur disken medans den fortfarande är svinvarm. Det är också lite pluspoäng. Jag känner verkligen hur husligheten kommer över mig.

Ikväll ska vi till Tula som har bjudit oss på middag. MYS!

Idag blev det apelsinsnittar. Ganska nöjd ...

100media_imag009 (MMS)

Idag blev det apelsinsnittar. Ganska nöjd för att vara första gången!


Jag har varit väldigt huslig idag. Bytt sä...

100media_imag009 (MMS)

Jag har varit väldigt huslig idag. Bytt sängkläder, tvättat en maskin tvätt, köpt en mandelkvarn och bakat dubbelt så goda (som är mycket godare än vad som ser ut på bilden..) Hör du va duktig jag är farmor!:-)


Morgonpigg!

Usch vilket ruggigt väder det verkar vara ute. Alldeles grått och trist.

Jag har varit vaken sen halv åtta och suttit i soffan och myst. Snart tror jag att jag ska gå och krypa (läs dunsa) ner hos Mackan i sängen. Finns det nåt skönare än att sova frukost? Det gör man alldeles för sällan.

So off i go then.

Fyra födelsedagskalas på en vecka...

Lillkillen har precis börjat röra på sig i magen. Hicka och böka. Det är lika härligt varje gång jag känner att han vaknar :)

Jag lyssnar på Hand in my pocket.
What it all comes down to my friends
Is that everything's just fine fine fine

Och har precis varit på födelsedagskalas nummer ett idag. Det stod systers pojkvän Christian för. Jävligt god sockerkaka.
Snart är det födelsedagskalas nummmer två. Ida och Emma fyller förstås också år idag. Det är för övrigt väldigt svårt att köpa födelsedagspresenter till två sjuåringar. Man har ju ingen koll på vad som är hett, liksom.

Jag är trött som fasen. Men på't igen bara!

Jag ligger fortfarande i sängen. Funderar...

Jag ligger fortfarande i sängen. Funderar starkt på att gå ner och äta frukost med föräldrarna och farmor och farfar. Igår fyllde mail fina mamma år, och vi bjöds som alltid på fantastiskt god mat. Tack tack!


Stor kille i min mage nu..

Är det någon som har något tips på hur man kan sitta för att inte klämma bäbisen i magen? Är han så stor att han inte får plats är det väl bara att komma ut..

Jag har precis varit in och kollat på mina sidor på Försäkringskassan. Stort plus att dom godkände min sjukskrivning utan några protester. Stort minus att dom inte räknat med min OB i min årsinkomst, vilket är ungefär 25%. Hoppas att det inte tar så lång tid att fixa..


Jag ligger i soffan och har precis ätit li...

Jag ligger i soffan och har precis ätit lite 70 % mint choklad från marabou. Jäklar va gott det är! Har ni prövat den?


Söndagsmiddag med bror och Johanna :-)

100media_imag009 (MMS)

Söndagsmiddag med bror och Johanna :-)


Tofflor och koftor på!

Det börjar ju bli kallt på riktigt ute. Jag sitter hemma i lägenheten och fryser(?!). Toffeltiden är kommen mina vänner, det inser tillochmed jag som hatar att vara varm om fötterna.

Snart kommer Sofia hit. Sofia som för övrigt har övergett mig för Umeå och plugg. Vi tänkte försöka bli någorlunda vackra och sen bege oss till Amanda för födelsedagsmiddag.

That's about it.

Jag köper väldigt sällan vita koftor.

Jag har ju som väldans lite att göra på dagarna numera. Idag tog jag mitt pick och pack från mor och far och begav mig till birsta. Där blev jag kvar i två timmar - alltid något!

Hittade en fin tröja gjorde jag också. Inte så att den bara uppenbarade sig, jag hade minsan kollat in den på Nelly.se innan.

Billings Big Cardigan SEK 299, Rut m.fl. - NELLY.COM
Bild lånad av nelly.se

Sådär ser den ut, för den som undrar. Jag kommer ha en tjockmage under, men tänkte att den där kan ju funka efter knodden är utklämd också. Vi får se helt enkelt.

Fan hörrni.

Dålig respons.

Jag är hemma hos mamma och pappa och blir utfodrad. Det här med att vara ensam har aldrig varit min grej. Man skulle kunna säga att jag är lite utav ett flockdjur. Och snart har jag min egna lilla flock!

En sak kan ni väl hjälpa mig med va? Jag skulle vilja ha tips på lite bra låtar. Come on. Jag vet att ni kan. Snälla?

Idag är det exakt en månad till nedsläp...

Idag är det exakt en månad till nedsläpp. Utsläpp. Barnafödande. Jag hoppas att han kommer om två veckor och är frisk som en nötkärna. Han verkar iallafall vara sin fars son. Vaken och bökar runt långt in på småtimmarna, och väldigt stillsam på mornarna. Annars så börjar jag, som alla andra, bli sugen på tjocka stickande koftor och stora halsdukar. Någon som har nåt hett tips på var jag kan hitta det?


Sådäraja

Två månader och en vecka sedan. Är det dags för ett nytt blogginlägg månne?
Jag har några trogna läsare här inne, som dag på dag kollar in i bloggen efter två månader - applåd till er!

Sedan vi hördes sist har jag hunnit
- bli tjock som en elefant
- vara i Spanien när spanien tog vmguld. Coolt.
- vara på muskö i tre veckor

Man kunde lätt tro att jag hunnit bli brun också. Så är inte fallet.
Så. Vad har ni gjort? Give me som feedback. Jag kan ju inte bara ge och ge.


Förresten. Jag har hängt lite med Lucas också. Fasters lilla hjärtegryn.




RSS 2.0