Tävla hos fyra årstider

Jag tävlar om ett presentkort på 1000:- från Nordljus.

Gp in till Fyra årstider och tävla du med!


Nya adventsljusstakar

Jag och Anna-Karin har haft en superdag i övik. Vi har nog hunnit gå igenom ALLA butiker, två gånger! :) Jag hittade massa fint med A-Ks smakråd.

Jag har suttit och pysslat lite sen jag kom hem. Och det har resulterat i en "adventsljusstake", som jag är hyffsat nöjd med i alla fall.

Sen har jag köpt massa nytt fint till nya lägenheten, men det får ni inte se än :)

Övik nästa

Jag sitter vid Marcus dator och slevar i mig gröt. Jag har egentligen sjukt bråttom, eftersom att jag tror att vi sa avgång halv nio.

Så idag blir det Övik för hela slanten!

LJUVLIG pojkvän

När jag kom hem idag var lägenheten städad från topp till tå. Helt underbart! Mackan är en ängel :) Dessutom luktade den alldeles ljuvligt..

Nu är vi i full gång med att laga middag. Söndadsmiddagen för dagen får bli entrecot med hemmagjord klyftpotatis och bea sås (jag måste ladda för shoppingdagen med A-K imorgon!!). Det ska bli så sjukt gott! Vi slängde förresten med lite tomat och lök med klyftpotatisen, man måste prova lite nytt :)

Annars är det en ganska trött kväll. Att jobba 16 timmar en lönehelg skulle slita på vem som helst. Men nya krafter tills imorgon, för då åker vi till Ö-vik!

Ont i småfossingarna

Jag står på jobbet och nu börjar det på riktigt VÄRKA i min fötter efter ett åtta timmars jobbpass. Det här med att ha öppet till åtta på lördagar kanske dom bara ska ha typ två veckor innan jul, för nu är det ju ändå ingen här!!  Alla vill väl vara hemma och mysa på sin lördagskväll (inklusive personalen som står i butikerna..)?

Jag har i alla fall haft en himla kul kund. Hon ville ha en bygellös bh, inte alls speciellt konstigt, men jag undrade ändå varför? "För att det inte ska pipa när jag går igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen" svarade hon.. Haha :)

Igår var jag och Marcus och hälsade på Matte och Johanna. Där bjöds det på två olika sorters glögg, godis, fikabröd, idol och massa spel. Jag vann naturligtvis, det vill jag att ni ska veta ;) Mysigt var det i alla fall!

Fungerar cvitamin?

Nu när det är såhär mörkt och ruskitgt är jag nog inte den enda som blir trött och grinig. Igår försökte jag med kaffe på jobbet, funkade inget vidare. Så idag kör jag på c-vitamin tablett till frukost, samt en macka istället för bara gröten. I hope this will make me good!



Annars så är det fredag idag. För vissa gör det skillnad men inte för mig. Imorgon är det lång öppet på birsta och jag jobbar från 12-20. På söndag har jag också ett långt pass, men måndag blir lugn och skön för mig! Jag och Anna-Karin ska åka till Övik och kika i lite inredningsaffärer m.m :)

Tävla ni med!

Jag tävlar om en valfri pall ifrån Bonde of sweden (värde 895-1195:-)
i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!


Våld löser vissa saker :)

Ibland fungrerar det att slå på saker för att få dom att fungera. Vår cd spelare här på jobbet har varit sönder några dagar nu, och jag blir tokig av att stå här helt ensam utan musik. Så jag gick in och gav den en jävel, och när jag kom ut så spelades musik! Helt underbart!

Nu ska jag dricka upp mitt morgonkaffe, sen ska jag försöka skriva in så många medlemmar som möjligt innan det börjar ramla in kunder :)

Efter jobbet ska jag gå och kika om jag hittar några bra julklappspapper..
Vad ska ni göra idag?

Glöggmys och julklappar

Jag börjar få lite lätt ont i halsen. Vad kan då passa bättre än en stor kopp glögg med hackad sötmandel och en lussekatt? Vi har ätit dessa underbara lussekatter som beroende sen vi bakade dom, dom är helt galet goda! 

Jag känner mig i alla fall lite bättre i halsen när jag får någonting varmt i den :)



Jag sitter och funderar på hur jag ska slå in mina julklappar i år. Vi rimmar på alla våra julklappar, och därför tycker jag att det är extra viktigt att ha fina julklappar! Jag kan dock inte med såna där röda pluttar som man måste elda på. Ni fattar... Hur gör ni era julklappar?

Ett galet bra team!

Jag och Marcus är ett sjukt bra team. För att jag skulle hinna träna idag var jag tvungen att spurta in i duschen när vi kom hem, marcus ställa sig vid spisen och göra köttfärssås och jag göra mig i ordning medans han gjorde klart maten. Vi är precis klara och ska slänga i oss maten :) Sen är det jobb som gäller!! :)

Saltlös gröt

Jag tänkte att jag skulle göra nån frukost som jag kan träna på, så det fick bli havregrynsgröt med ett glas nypressat äpple. Grejjen är bara att jag glömde att he i salt i gröten, urk. Pappa, du förstår vad jag menar.

Vi ska träna vid elva, så att jag hinner innan jobbet. Men innan det ska vi försöka få tag på en mäklare :)

Sugen på konstiga saker

Jag fick ett ryck idag och blev sugen på att städa badrummet. Det här kommer göra både min mamma och farmor mycket förvånad, men det är sant. Jag blev sugen på att städa badrummet.
Så när vi var på affären idag köpte vi Cillit BANG, skurhandskar och ny skursvamp. Efter middagen så satte jag igång och skurade hela badrummet, från topp till tå!

Jag kan med säkerhet säga att duschavlopp är det absolut äckligaste jag vet. Jag brukar inte vara sådär fjåsig med äckliga saker, men duschavlopp tar alla pris. Medans jag rensade där tänkte jag "den vidrigaste döden skulle vara att drunkna i ett duschavlopp".

Nu är det i alla fall klart. Det tråkigaste är bara att det knappt syns att jag har skurat. Men det har jag i alla fall. Det vet i alla fall jag!

Segt att kliva upp halv 8 idag..

Det var RIKTIGT tungt att kliva upp i morse. Jag släpade mig ur sängen för att göra en smoothie som jag kunde äta på vägen till jobbet. Nu har jag druckit upp ungefär halva, och står just i detta nu och sörplar i mig en morgon-kaffe tillsammans med en lussekatt!

Fem timmars hårt arbete, sen är det hem och träna och sedan kanske börja städa undan lite? Stoppa i lådor och slänga gammalt groll.

Hoppas ni alla får en underbar tisdag!

Lite bokhylledesign

Vi har varit på ikea och birsta hela förmiddagen. Kikat på vad vi ska ha för möbler i nya lägenheten. Just nu är jag lite yr, eftersom vi nu i 1½ timme har stått uppochned och målat vår fina bokhylla.


Här har vi lagt ett varv med vita färgen. Det blir superbra verkligen! :)

Nu ska vi äta lite middag som mamma lena har lagat. Sen blir det hockey!

Nu är det

Kvällsfika för grabbarna grus som gäller. Marcus och två killar från Härnösand mellanlandar för att få lite lussebullar och glögg - det är dom värda efter en hel helg med curling!!


Dinner

Middagen innan Vem kan slå filip och fredrik?


Världens godaste saffransbröd

Nu har jag och Tula haft årets första julbak, och jäklar va gott det blev! Vi gjorde lussekatter och kolor - choklad och smörkola. Det var längesen jag åt så här god kola och lussekatter kan jag säga. Helt galet!

Nåt annat som är helt galet är priset på saffran! Det kostar 32,50 för 0.5 gram. Förstår ni? 65 000 konor kilot!!! Helt sannslöst. Men som mamma sa, man bakar bara med saffran en gång om året, och då är det värt att ha mycket saffran!



Vi gjorde väl drygt 70 lussekatter och runt 100 kolor och det tog inte speciellt lång tid heller. Till lunch hade Tula fixat så att vi åt hemmagjord pizza - också fantastiskt gott :) Men efter allt bakande är jag ändå lite hungrig nu!

Snart blir det bullbak

Ingen av dom bloggarna jag skriver hade uppdaterat när jag åt frukost idag. Okej, jag ljög, JohannaJois hade bloggat! Men jag vill ha lite morgonläsning till frukosten. Vad gör alla? Vad håller ni på med? :)


Nu ska jag snart, så fort Helena ringer, åka och baka och dona med Tula (helena och tula är samma person). Idag blir det nog lussekatter som står på schemat. Jag älskar att baka och sånt, även om jag inte är sådär jättebra på det. Det är däremot Helena, hon är varje mans våta dröm i köket, det kan jag lova er!

Fotbad var länge sen!

Jag skulle egentligen ha hängt med Loffan ikväll, men det kom en pojkvän i vägen. Istället tänkte jag att jag skulle göra nåt som jag aldrig gör - fotbad!


Så nu har jag filat och klippt, smörjt in och donat. Nu ska fossingarna bli finfina! (jag tycker egentligen att fötter är vidriga..) Funderade också på om jag skulle måla nån fin färg på tårna, men har inte orkat ta mig upp på övervåningen för att kolla efter färger :)

Imorgon ska jag och Tula julbaka lite. Jag vet att vi är lite tidig, men vi ska försöka sprida ut det lite eftersom vi "jobbar om" varandra ganska mycket närmaste veckorna. Och man vill så klart ha julfika till första advent! :) Mer om bakandet imorgon !

Första köpet :)

Jag, syster och hennes pojvän, eller fästman, har varit ut i skogen och hämtat vårt första möbelköp till nya lägenenheten - en bokhylla som ska målas och fixas :) Eftersom jag aldrig har kört släpvagn fick jag köra in till stan, och sen tog kicki över för att klara av slaskvägarna ut till Matfors.. :)


Här är vår nya fina bokhylla :)


Jag sitter just nu och kollar på en kille som springer med hjälpa av några slags proteser. Det är fantastiskt facinerande att han verkligen kämpar på som han gör! Otroligt!

Tidig morgon, för en gångs skull :)

Idag var det slut på sovmornarna. Mamma kom in tio i åtta och sa att det skulle komma en man och kolla på frysen, och någon måste släppa in honom. Så jag tänkte att jag skulle kliva upp, släppa in honom, och sen gå och sova igen. Icke sa nicke, när jag väl klivit upp var jag ju vaken. Så jag ställde mig i dushen efter att frys-mannen hade gått och nu sitter jag här med en hårdbrödmacka i munnen.

Jag äter väldigt sällan mackor, nästan bara när jag är hemma hos mamma och pappa. Det är så himla gott! Hårdbrödmacka med ost! MMMM...

Ikväll efter jobbet ska jag och Loffan ha fredagsmys till idol. Jag ska försöka göra en efterrätt också, får se hur det går.. :) Ha en bra dag!

Jag älskar min randiga tröja!

Nu blir det promenad med Basse, sen en kaffe med Maria på birsta!

Min arga my-tofs åker upp på huvudet när jag har en dålig hårdag, vilket är rätt ofta :)


Tidig morgon, men jag tror jag kryper ner igen :)

Det här är min tidigaste morgon den här veckan. Klockan nio ringde min sötnos och fick mig att vakna till (annars hade jag no snoozat en timme till eller så...). Jag sitter och äter fil och äppelmos, det gör jag inte varje dag kan jag säga :D

Nu börjar jag frysa lite och funderar på om jag ska krypa ner under täcket och mysa lite till.. :) Börjar ju inte jobba förrän klockan ett idag ju..

Finfina bokstöd

Nu blev det lite stressigt istället. Jag skjutsade in Marcus till tåget. Efter det åkte jag förbi vackra hem och köpte två bokstöd som vi ska ha i vår nya bokhylla i vår nya lägenhet :)

på vägen hem börjar en lampa som ser ut som en motor med en blixt i lysa i bilen. Jag får lite småpanik men kör ändå hem.. När jag kommer hem inser jag att det är PYTTELITE olja kvar i bilen, så jag får fylla på det jag har. Nu kanske jag ändå måste fylla på ännu mer, vilket betyder att jag apbråttom. Jag börjar ju jobba klockan 2!!

 

Ha en fin dag!


Seg morgon

Det fick bli sovmorgon idag med. Vaknade vid kvart i tio och var fortfarande sådär morgonseg. VI klev ändå upp och åt frukost. Nu har jag sminkat mig och tvättat alla sminkborstar, som var äckliga som stryk..

Nu är det en match på vetgirig, sen ska jag skjutsa Mackan till tåget :)

Blommigt värre

Nu åker jag och mina söta sockar till sundsvall


Tung dag på gymmet

Träningen idag var tung som stryk. Först sprang jag 15 min, vilket jag inte gjort på nån vecka. Har ju bara kört gym nu på slutet för att jag inte fått tid att springa. Sen efter det körde jag BEN. Satan i gatan va jobbigt!

Nu sitter jag här och ska dricka en proteindrink, äta en fiskleverolje kapsel och dricka en c vitamin. Det borde räcka :D Min lunch smakar däremot inte hallon precis.

Bitarna faller på plats

Igår när vi borstat tänderna och gått och lagt oss blev jag supersugen på att öppna våran "inredningsburk" där vi har lagt ner en femma och en tia lite nu och då när vi haft någon över.. Så vi klev upp ur sängen och öppnade burken. Den innehöll 900 spänn! Helt underbart! Frågan är nu bara vad vi ska köpa för precis dom pengarna? :)



Nu sitter jag och äter makrillmacka, efter att ha fixat långtidsparkering i sundsvall! Underbart, nu händer det saker..

Idag har varit en fantastisk dag!

Jag och Marcus började med att träna vid kvart i elva. Skönt med tanke på att jag inte har tränat på en hel vecka! Trodde dock att det skulle vara mycket jobbigare än vad det var.. :)

Sedan åkte jag iväg till Sundsvall och kollade lägenheten (SOM VI SKA FLYTTA IN IIIIII!!!!) igen. Vi kollade på den i fredags också, men jag ville inte säga någonting innan vi visste att vi ville ha den :D

Efter det åkte jag och Sara och kollade ute i Njurunda på Nordljus. Där köpte jag en finfin burk och en handgjord tvål. Sedan åkte vi vidare till Gårdsbutiken i Timrå, där Sara aldrig varit.. Vi avslutade såklart inredningssvängen på butik Anneli i stan.

Nu sitter jag hemma i soffan. Glad som satan.

Ny recensent till min blogg?

Jag är dålig på att recensera filmer. Kanske borde jag ta in Marcus som recensent när vi varit på bio och sett någonting nytt? Vad tycker ni?

Jag tänker bara säga att filmen var helt okej! Någonting som däremot störde mig var att en kille som är ungefär 1,60 när han står upp med raka ben, är LIKA JÄVLA LÅNG när han sitter ner mitt framför mig på bion. Sjukt störande och jag fick i princip nackspärr av att behöva veja för hans huvud hela filmen (som var 2.5 timme lång!!!).

Imorgon ska jag och Sara åka runt och kika in lite gårdsbutiker m.m. Tänkte ta en sväng till Timrå gårdsbutik, kanske ut till nordljus också.. Är det någon som vet nån annan bra här i närheten? :)

2012

Hemma i Härnösand igen! Jag var rätt trött och sliten efter ett 5 timmars pass på jobbet efter att ha sovit ganska lite, så jag tänkte ta en lugn hemma kväll. Mackan var däremot sugen att gå på bio, så efter en dusch blev jag också lite småsugen! Därför blir det alltså bio för oss ikväll!



Vatten i stora lass!

Jag blir inte bakis eller mår illa på något sätt efter att jag druckit. Kanske beror på att jag gör det så otroligt sällan? I vilket fall. Det enda jag blir sugen på är vatten. Vatten i massor. Dom som känner mig kommer nu tycka att det här är mycket mystiskt, för jag dricker aldrig någonting. Det enda dagsintaget av vätska jag har är genom maten jag äter.

Imorse drack jag 2 glas juice. Nu här på jobbet har jag druckit två STORA glas vatten och känner ändå att det skulle va gott med lite vatten.

Är det någon som kan förklara detta? :) Får jag sån fruktansvärd vätskebrist av att dricka alkohol?

Lite trött och seg :)

Jag står på jobbet och är sådär lagomt seg efter gårdagen :) Jag hade i alla fall en superkväll med brudarna igår som innehöll både det ena och det andra (bland annat vaniljpannacotta med björnbär.. mmmm)!
Väl ute blev det som det alltid blir, alla drar åt olika håll. Jag stannade på Svenssons till halv 2, då mamma fick komma och hämta mig. Gick förbi syster en sväng på väg till mamma, och fick således sällskap från lägenheten till bilen :)

Nu står jag och funderar på om jag ska åka förbi ishallen sedan och kolla när Marias små korvar åker på skridskoskolan, tror att det får bli så :) Hade varit ännu roligare om Maria hade åkt, dock :)

Hur är eran söndag?

Melissa rules

Jag står på jobbet och poppar Melissa Horn. Hon är alldeles fantastisk ju!

Om lite mindre än en timme ska jag skyyyynda mig till eon för att kolla på hockey. Mina fina föräldrar har låtit mig ta parkeringsplatsen för att jag ska slippa parkera på en vanlig parkering, för då hinner jag knappast.. Och så har jag fått tagit deras Volvo så att jag kan räsra hem! :D

Jag har dessutom köpt värsta blåsan till ikväll! Haha.. Bikbok Maria kan då lura på mig det mesta. Dessutom fick jag springa ner på Body Shop och få lite färg i facet av Sara :) Jag är redo.

(Har förresten inga skor, men det ska min syster så fint få stå för ... ;D )

Stressig lördag

Igår var en galet skön dag. Jag var ledig, och det var jag värd!

Idag är det däremot jobb mellan 13-18, det ser jag inte ett dugg fram emot ska ni veta. Men det är väl kanske lika bra att ha någonting att göra när Marcus ändå inte är hemma!

Efter jobbet blir det till att skynda sig till hockeyn som börjar klockan 18,30. Och efter hockeyn ska jag skynda mig in till Sofie som fyllde 20 igår och ska ha något slags partaj idag.

Jag funderar på om jag ska åka in till birsta och se om jag hittar nån julklapp eller så. Jag har redan köpt tre stycken, duktiga jag! :) Hoppas ni alla får en bra dag :)

RESULTAT!

Det var alltså FEM stycken som var med i min tävling om body shops banan schampo. :)



Vinnaren, som lottades ut av http://www.random.org/ ääääär: Mammalena! Helt otroligt. Grattis moder jord, det var du värd!

Titta vad jag fick till efterrätt


Fredagskvällen

Jag släppte av Marcus på tågstationen, åkte ut till birsta och åt lunch med Sara. Sara hjälpte mig att fuska på chokladprovningen, så jag vann en av dom där nya marabo chokladkakorna, hallon yoghurt. :)

Ikväll blir det idolmys med Sara och eventuellt Amanda.. Men innan det ska det bli mat här hemma!

Duscha mera

Finns det någonting skönare än en lång varm dusch? Jag har precis stått i duschen i säkert 20 minuter och bara tittat rakt in i väggen. Jag låter helt galen, men det är nice!


Måste träna! :)

Min fina kille har tvättat idag. Och det uppskattar jag verkligen :) Skönt att slippa liksom..

Marcus köpte en hel del mackor igår, en lång historia som är förbannat rolig men som jag inte orkar berätta. Därför åt jag GODA mackor med messmör till "middag" idag. Mumms!

Nåt som dock är tråkigt är att jag inte hunnit träna varken igår eller idag. Och imorgon ska jag åka hem till mamma och pappa över helgen, och då brukar det inte bli så mycket träning. Kanske nån promenad eller så..

Nu måste jag kolla på hockeyn igen!

myströja

 

Jag hittade en gammal goding i garderoben, den får det bli idag när det verkar vara kallt och ruggigt ute..


Lite trött såhär på morgonen

Ida försov jag mig inte, nänä. Idag var jag uppe klockan 07.45 och rörde ihop lite frukost bestående av yoghurt med psylliumfrön, solrosfrön, linfrön och fullkorns müsli. Gott faktiskt!

Idag jobbar jag till klockan 4, än en gång. Jag var visseligen ledig i måndags, men man behöver mer än en ledig dag för att hinna ta igen sig..

Nu ska jag sleva i mig frukosten, och sen åka iväg på jobbet :) Ha en bra dag!

Försovning

Imorse försov jag mig så pass att jag var tvungen att kasta mig ur sängen, in po toan och lite haffsigt slänga på mig sminket. Be Marcus göra min smoothie (puss på dig..), koka pasta och springa iväg till bilen :)

Nu står jag på jobbet och snackar lite med Umeå Maria. Ikväll blir det hockey! :)

Svergies fulaste hem, före eller efter?

Jag sitter och zappar mellan Sveriges fulaste hem och Fotbollsgalan. Jag blir sådär lite äcklad av deras design. Det är inte bara det att dom har TOTALT annorlunda stil än mig, dom bara misslyckas. Gång på gång på gång på gång. Inte alls särskilt snyggt blir det. Idag håller dom på att inreda nått slags porr-sovrum till en äldre herre.


Jag ser fran emot att se herrns reaktion på rummet.

Handlat och städat

Nu har jag rivit ut allt i våra skafferier, städat och satt i ordning där inne. Nu kanske man till och med kan hitta det man söker efter!

Mitt upp i alltihop ringer min ömma fader och säger någonting som gör mig väldigt glad. Ni får veta mer om det sedan. :)

Jag köpte glögg och pepparkakor när jag var på affärn idag. Tänkte att jag kanske skulle kunna muta Mackan med en myyyyskväll ikväll med tända ljus, glögg och pepparkakor. Vet ni.. Innan jag träffade Marcus gillade inte jag glögg, jag tyckte på nått sätt att det var varmt-sött-äckligt! Nu längtar jag efter november (ja, man får börja så tidigt) för att få dricka denna underbara dryck! :)

Trött efter träning

Jag hamnade i liggläge i soffan efter träning och lunch. Jag blir så himla trött när jag har tränat och ätit! Vet inte vad det är frågan om..

Idag på gymmet blev jag sådär illamående igen, och jag blev så himla fundersam på vad det kan vara egentligen. Marcus kom på att det kanske kan vara så att jag inte äter några kolhydrater till frukost och därför inte har någon energi till att träna. Det låter ju inte helt otroligt.

Jag ska springa ner och kolla om det finns någon tvättid idag, sen ska jag åka iväg och handla. Tänkte städa lägenheten idag medans Mackan jobbar också. Ibland får jag "städryck" och då är det bara att ta vara på dessa tillfällen :)

Peppad på träning

Idag fick det bli en smoothie till frukost. Men istället för min fruktkesella som är slut, fick det bli marcus lättkesella. Smakade typ som yoghurt, fast mer mättande. Blåbär och blåbärsoppa fick det bli till kesellan.

Nu är jag tokpeppad att träna, men Marcus måste smälta maten lite mer innan vi kan dra iväg på gymmet. Idag känner jag mig dessutom hyffsat fast, haha. Det är såna här dagar man tränar för, när man känner sig fast i kroppen ;) Nu är det bara armarna och benen kvar! :)


Filip och Fredrik

Jag och broder har sett "vem kan slå filip och fredrik" nu ikväll. Sjukt bra programidé, även helt galet kul att Filip och Fredrik är så tävlingsinriktade! :) Till det drack jag årets första glögg, goooottt!!

Nu ska jag skynda mig hem så att jag tajmar Marcus och Andy som kommer ifrån Stockholm. Jag behöver ha hjälp att bära upp lite grejer nämnligen :)


TÄVLA!

Ni glömmer väl inte att tävla? :)

Trevlig kväll igår :)

Imorse var det riktigt tungt att kliva upp. R I K T I G T tungt. Jag är just nu riktigt glad att jag inte drack igår, för då hade jag varit helt stenad nu.

Igår kväll var i alla fall supertrevligt, även fast jag inte drack (endel tror ju att det roliga sitter i alkoholen..). Emma Samuelsson var kvällens stjärna med sina dans moves och kommentarer. Det hela var mycket trevligt helt enkelt. Vem fyller 20 här näst? :)


The way i look tonight ;)

Det blev lacktights och paljettklänningen. Jag kommer se ut som en paljettdröm i denna kreation ikväll.. Jag kör dessutom med siljersmycken till, för jag har ingenting annat! Jag och guld är egentligen ingen bra kombination, men man måste ju ge det ett försök! :)

I am off to Sanna! Ha en mysig lördagskväll :)


Slappar i sängen (och har klädproblem)

Jag ligger under täcket med datan i knäet och försöker glömma att jag faktiskt har ett stort klädproblem tills ikväll. Vi ska nämligen på middag/partaj hos Sanna ikväll som fyllde 20 år igår, ska bli superkul! :) Men eftersom jag varken har plånboken eller humöret (eller jobbet för den delen) på min sida så kommer det bli en alkoholfri kväll för mig.

Så, alltså. Vad ska jag ha på mig egentligen? Funderar på en paljettklänning med mina nya velourtights till? Eller kanske inte? Kanske hellre lacktights till? Fan va svårt! Om mina batterier till kameran klarar sig så kommer det en bild sen i alla fall :)

Diademlördag

Jag tror att jag kommer bli diademmissbrukare efter att jag köpte det här diademet från bikbok, det är ju skit sött ju! Och så himla enkelt.. Har man en dålig hårdag är det bara att dra på sig ett diadem!

Kolla så sött! Nu ska jag bege mig till jobbet och slita ett litet tag :) Ha en superbra lördag allihopa!


Godnatt

Nu blir det sängen för min del efter en fyra rätters middag bestående av lax till förrätt, oxfile hasselbackspotatis och rosepeppar sås till huvudrätt, någon röra till efterrätt och tårta, kaffe och baileys till andra efterrätt :) Fantastiskt!

Imorgon väntar jobb, och jag är trött som tusan!
Sov gott


Slut i kroppen

Åh.. Jag är helt slut i fötterna.. Jag skulle egentligen ha slutat klockan 16.00 men hade en långdragen kund som inte vart klar förrän 16.45.. Pust... Dessutom åkte jag in på jobbet lite tidigare för att hinna ta en kaffe med Maria och snacka lite skit :)

Jag sitter i köket hos mamma och pappa.. Kollar lite på Förkväll och väntar på syskonen som ska komma och äta födelsedagsmiddag för pappa här idag. Jag tänkte lägga ut lite bilder på köket här hemma hos mamma och pappa, Kicki N var lite nyfiken nämligen :)





Så här fint har det blivit i köket på bölegården :)

Lite bikbok (eller mycket)

Jag var in till Maria på Bikbok igår och handlade lite.. Lite "idol-tove" känsla över det hela... Det blev ett par sammetstights, en randig tröja, ett långt underlinne och ett rosett diadem. Grymt fint! :)

 

Sådär ser det ut, minsan! Jag provade också ett par likadana tights fast i rött, sjukt snygga!!! Lite svårare att använda dock, därför valde jag de svarta istället :)

Nu åker jag på jobbet snart. Kram på er!


Glöm inte att tävla!!

Kvällen hos bror

Jag åkte till bror för att kolla på Lyxfällan.. Så där har jag spenderat kvällen efter middagen här hemma :)

Nu tänkte jag gå och nanna.. Börjar bli sent, och jag jobbar imorgon bitti. Så Godnatt allesammans, och glöm inte att tävla!


Tävling!

Alla andra tävlar, så jag tänkte att jag också ska låta er tävla om någonting!

Body Shops Banan schampo som har återkommit som en "favorit" i body shops alla butiker. Jag provade både schampo och balsam, och det luktar jungel i badrummet när man använder det!

Det här schampot är dessutom super att använda på barn, eftersom håret blir väldigt lätt att reda ut efter användning :)

Allt ni behöver göra är att kopiera bilden åvan. Lägga in det i ett inlägg och länka mig ( http://brunettsnurran.blogg.se/2009/november/tavling.html#comment ).. Och så skriva en kommentar i DET HÄR inlägget. Nästa fredag, alltså fredag den 13e (!!!) drar jag en vinnare! LYCKA TILL NU!


Tips!!

Pappa fyller ju som sagt år idag och därför åker flaggan fram på bordet! Vi har ätit supergod kyckling och ris och snart blir det efterrätt.. En mysig kväll är också utlovad eftersom vädret är regn och rusk..



Vi pratade lite under middagen vad man skulle laga om man var med i Halv 8 hos mig. Har ni sett det programmet? Vad skulle ni laga? Kan vara kul med lite mattips och tankar.. :)

Grattis till min pappa

Det var tungt på gymmet idag. Körde benböj och benpress, sen började jag må så illa att jag var tvungen att sätta mig ner och bara glo sista kvarten på passet. Marcus kämpade på bra medans jag bara satt där och häckade. Frågan är varför jag helt plötsligt började må sådär illa?

Nu mår jag i alla fall bättre i magen, men nu har jag lite ont i huvudet istället. Kanske är det så att jag måste dricka lite vatten? Jag är väldigt dålig på att få i mig vätska. Den enda vätskan jag får i mig kommer i princip från maten jag äter (förutom apelsinjuicen då .. :D ).

Klockan fyra åker Marcus iväg för helgen. Han ska till Stockholm och spela curling igen.. Därför åker jag som sagt till mamma och pappa ikväll. Pappa fyller förresten år idag!! GRATTIS !!!!


På jobbet

Jag står och är vrålhungrig på jobbet... Jag åt en påse minimorötter och två påsar äpple från Mc Donalds till mellanmål, jag behöver tydligen någonting bättre än det.. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag faktiskt tränar lite nu för tiden..

Imorgon åker Marcus till Stockholm och spelar curling. Jag tänkte då bosätta mig hos mamma och pappa, dels för att det är närmare till jobbet, men också för att jag slipper vara själv och slipper laga mat. Det är ju alldeles fantastiskt :)

Nu ska jag återgå till detta! Kram på er!!

Skönt pass på gymmet

Idag körde jag armar och axlar på gymmet. Riktigt trött i överkroppen nu kan jag säga! Det här är det roligaste passet på gymmet, för man känner verkligen att det tar. Sen känner man sig sjukt snygg också! :)

Nu ska jag åka på jobbet, fast innan det ska jag åka och hämta pappas present. Han fyller minsan år imorgon! Jag glömde förresten att knäppa kort på presenten till Tula. Men hon fick en kakburk från stockhome, och lite kakformar..

Nu är det jobbet som gäller..

Frukosten..

Idag blev aningens söt, men tanken var god. Jag gjorde en smoothie på blåbär, blåbärssoppa och vaniljkesella (tror att det var där felet var...). Sen tog jag en skopa proteinpulver och typ två matskedar psyllium frön (som är bra för magen)..

Nu har jag precis ätit upp smoothien och ska vila lite innan vi om en timme ska träna. Igår tränade jag ju nämligen ingenting, eftersom jag åkte till Tula och fikade istället :)

Nu: Lost

Matplaneringen

Det har blivit dålig planering med maten idag. Jag åt, som ni såg, en bra frukost. Men man klarar sig inte till klockan 2, och jag glömde frukten hemma. Så när klockan blev två och Frida kom och löste av mig på jobbet hade jag ingen lust att stå och vänta på att få mat. Så jag sprang ner och köpta en mc chicken.

Till middag hade jag ingen aning om vad jag skulle käka, men det löser sig tänkte jag. Istället åkte jag till Tula och fikade runt sex. Jag satt kvar där till 22.30 och körde sen på rekordfakt hem till Härnösand.

Nu orkar jag inte ställa mig och laga mat. Så jag äter en fiskoljekapsel, en proteinshake och en passionsfrukt. Då får man i sig allt det nödvändiga utan att laga mat. Underbart!!

Jag vill ha sol!

Jag skrev ett rätt långt inlägg om massa olika saker. Sen råkade jag klicka bort fliken (det enda dåliga när man surfar med flikar......) så nu orkar jag inte skriva det igen.

Jag är super sugen på att åka utomlands nu. Men när är man inte det? Jag vill åka, fast kanske bara en vecka så att jag får lite lugn och lite sol, det är aldrig fel med sol.. Problemet är bara att på mitt jobb får man tydligen inte ta ledigt. Det är helt enkelt inte OKEJ.

Nu ska jag snart åka iväg till Tula som fyller 20 år idag. Min lilla tula. 20 bast.. Herregud..


Nya håret

För er som inte sett håret ännu, här kommer det!

Nu åker jag på jobbet!


Bra frukost?

Jag har tidigare ätit ganska knackig frukost, vilket gör att jag är i princip vrålhungrig när jag kommer på jobbet klockan 10.. Så idag tänkte jag göra en specialare; Yoghurt med havrefras, russin och solrosfrön. Till det dricker jag två pressade apelsiner. Det borde jag stå mig på ett tag va?

Har ni nåt tips på nån bra frukost?

Give me Nutrisse!!

Jag färgade håret med två färgburkar nu när jag färgade. Det betyder alltså att jag fick med två styckern efterbehandlingar. Jag undrar nu varför man inte kan köpa dessa "efterbehandlingar" som hårkur? Jag vet ingenting som är så bra som dessa efterbehandlingar för mitt hår.

Alla dyra frisörinpackningar till trots - nutrisse efterbehandling är bäst!!

Är det nån som har nåt tips? Jag har torrt hår!!

Pust och stön

Sådär ja.. Nu har jag varit på gymmet och kört skiten ur mig. Efter 25 min på löpbandet var benen stumma som torra gummiband (jag får skylla på min förkylning senaste veckan), då skulle jag köra marklyft... Pust.. Tur att jag har med mig Marcus som peppar (tvingar) mig att fortsätta, annars hade jag lätt gått hem efter marklyften idag.. Men jag fortsatte och körde två övningar till. Grymt stolt!

Nu ska vi snart slänga i oss lite makaroner och köttfärsbiffar, sen ska vi åka iväg och kolla hur det går på Öfvre bondsjön för Anna-Karin och Pecka..


Träningskläderna på!

Har precis kommit innanför dörren. Hunnit dra i mig en treo och nu ska vi iväg och träna. Fullt ös medvetslös.

Hörs senare

O'learys!

Sitter och försöker hitta någon olearys / sportbar som kommer sända Timrå-Frölunda 18.00, men hittills har det bara varit EN olearys som har svarat. Ganska irriterande faktiskt.. Jag vill se Timrå!

Annars så har jag lyckats fixa present till Helena idag. Tror inte att hon läser bloggen, men vill ju inte riskera att hon får se sin present innan hon öppnat den, så ni får se den senare. :)

Åter till krogletandet!

Så, vad händer idag?

Jag sitter med morgon frillan framför datorn här på karlbergsvägen. Funderar på vad jag ska hitta på för spännande idag?

Igår tog jag en sväng ner på stan (för övrigt helt otroligt att Marcus låter mig gå på stan ensam här..). På vägen ner köpte jag en klocka till mamma och pappa som kommer bli super i deras nya kök. Sedan strosade jag neråt.. Gick på Gallerian, NK och sedan vidare till Hötorget för att kika om det fanns nåt spännande på Hemtex & more som ligger där.. Jag blev förresten frågad om vägen till någon gata vid stureplan. Jag blev superstolt, ända till jag insåg att jag inte hade en aning om var det låg...

Jag tog sedan tunnelbanan hem. Ringde Sofia för att förbanna mig över att det inte går att komma upp i rätt uppgång ur tunnelbanestationen på st:eriksplan.
Sedan gick jag hem för att somna i soffan medans Pia klurade ut var vi skulle äta..

Tapas var på kartan när vi gav oss ut för att leta lunchställe. Ingen tapasrestaurante var öppen, så vi åt istället nåt italienskt, supergott! (med tiramisu? till efterrätt)..

Sedan gav vi oss iväg till hockeyn. Snark... Dom förlorade än en gång, och det såg riktigt uppgivet ut. Idag hoppas vi på andra puckar!

Så.. Det är lite av vad jag har gjort.. Kanske kommer en till uppdatering idag. Kanske inte. Jag gillar att vara sådär skönt oförutsägbar...

RSS 2.0