Fick precis lite bråttom..

Tänkte ägna en liten stund vid datorn innan jag sätter mig på tåget mot Stockholm. Jag ska byta tåg i Gävle, det har jag aldrig gjort förut.. Hoppas att det går bra och att inte Marcus behöver hämta sin flickvän på en kall perrong :D

Ikväll och imorgon skulle det tydligen bli fyr-kamp med Marcus familj, jag är peppad som tusan och ska dänga dom alla ( det är viktigt med bra skälvförtroende..) ;) Och så måste jag förstås hitta en nyårsklänning. Precis just nu kom jag på att jag inte har några skor och ska låna ett par av syrran, så nu blev det bråttom!!

Vi hörs senare!!

Suuupernöjd!

Jag är målad, noppad och klar! Snart drar jag på jobbet, och jag har min finfina tröja på mig som jag köpte igår. Fantastiskt. Imorgon åker jag till Stockholm, det är ju alldeles underbart :)


Ingen ögonbrynspenna och ingen mascara, det är mina takter det! :)

Tillfixning

Med nagelfilen i högsta hugg sitter jag här och försöker bli fin. Jag har skrubbat och smörjt in med mjukgörande lotion, och snart ska jag även måla dom :) Allt det här fick vi i ett sött litet kitt av Sandra i julklapp, tillsammans med massa annat. Mycket välbehövligt!

När nagellacket har torkat ska jag hoppa i säng. För imorgon klockan tio har jag tid hos Helena på Hair och Nu för ögonbryns plockning och färgning och ögonfransfärgning. Nu jäklar ska jag bli snygg! ;)

Shoppinglycka

Alla har vi väl känt ruset av shopping? :D Snälla, säg att ni känt det? Idag är en sån dag där jag har varit som i ett stimm av shoppinglycka. Först tillbringade jag några timmar på Birsta City med Angen. Där hittade jag en fin vit stickad kofta.

Efter Birsta åkte jag hem och hämtade mamma.. Vi åkte in till stan och jag satt på banken i typ 40 minuter. Sedan gick vi ner på Butik Annelie och jag hittade både en pläd - som ska ligga i vår vita soffa, och så inhandlade jag kristallkronan vi ska ha i vardagsrummet :) LYCKA!

Snart ska vi äta köttfärspaj här hemma och det är himla gott tycker jag. Sen är det förstås hockey och Timrå på tv, heja heja!

Julklapp

Vi fick en superbra julklapp av jobbet i år, en valfri tidningsprenumeration från tidningskungen.se :) Jag och Marcus valde gemensamt 8 nummer av allt om vetenskap. Det kan vara kul att ha på toan! :)

Sen kanske man kan lära sig någonting på samma gång? ;)


Juuuuuuuuul

Jag har en underbar julhelg här hemma på Böle. Idag vann Timrå mot MoDo, och det var väl gräddet på moset, om man säger som så.. Snart kommer Matte och Johanna hit och äter middag, och sen är det juniorvm på tv!

Det är inte mycket tid över till datorn, och det är väl rätt skönt om jag får säga det själv. Marcus åkte till Stockholm idag och jag åker ner den 30e för att mysa och fira nyår :)

Jag knäppte inte så mycket kort på jul, min syster är så mycket bättre. Eller.. Hon har en kamera som kostar mer än självaste livet. Men det här är ett ovärdeligt kort. Det är Johanna som är inne på sin tredje potion.



Och här mina vänner.. Här är Johanna när hon vunnit....


Lite julbilder













Alla bilder är knäppta av min ömma syster, puss på dig!

Nu ska jag återgå till vinet och soffan här hos syster :) Ha en fin juldag!

God jul :)

Vi har en årlig tadition här hemma, eller en av många ska väl sägas. Vi kliver upp på morgonen och äter julgröt. Och det här är inte vilken julgröt som hellst, här gäller det att få mandeln! Den som får mandeln vinner naturligtvis någonting..

I år hade jag och Marcus laddat upp, vi var toktaggade! Alla slevade i sig en och två tallrikar gröt. JOHANNA (?!?!) tog tre tallrikar, och det lönade sig ska ni veta. Sista sleven, sista tuggan - där låg den. :)

Nu är det lite tomtestuga här. Jag slår in sista julklapparna och skriver rimm (vi rimmar på alla paket), mamma dukar och donar, Marcus är och hämta nåt vi glömde i Härnösand.. För julstämningen skull skriver jag ut ett rimm som vi skrev på brorsans paket - feel free to guess!

Foppa, Näslund och han Timander.
Öviks gubbar är ingen Anton Lander.
God jul och lycka till i kval-serien
!

Blir julfin!

Jag håller på att göra mig lite julfin här hemma :) Jag har färgat håret, klippt naglarna & smörjt in brun utan sol (ni vet väl att man blir rynkig som satan av solarium m.m). Imorgon tänkte jag måla naglarna, men först måste jag hitta nån fin färg som passar till jul. Och så ögonbrynsplockning så klart!

Förresten! Jag fick en superfin klänning av min fina kille, som jag ska ha på jul :)

Bild lånad av nelly.com


Uppdatering

Jag har gruvat mig lite för att skriva. Jag har ju inte skrivit sen i lördags, och då blir det så mycket jag måste ta igen. Ni vet, som man gjorde i skolan..

Här kommer en liten catch up!

I lördags var vi hos Anna-Karin och Pecka på inflyttningsfest. En sjuhelvetes fest där den 30 åriga fest-eliten höll till. Där låg man i lä kan jag säga! Jag och Anna-Karin festade på som två fjortonåriga flickor på midsommar, haha :) Det var dessutom sjukt god mat och galet god kladdkaka efteråt. Underbar kväll som avslutades vid klockan tre.

Söndagen spenderades på jobbet. Vi hade öppet till klockan åtta, och efter det åkte vi hem till mamma och pappa och åt söndagsmiddag. Min största storebror var hemma på en liten förjul och även denna kväll blev det lite sent innan vi kom hem och kunde krypa ner i sängen. Det tog tillexempel en timme att skjutsa hem syster och Kristian till stan från Timrå - sjukt dåligt väglag.

Måndag och idag har jag bara jobbat och stått i, förutom igår. Igår såg vi nämligen Avatar på bio, och den var helt obeskrivligt bra! Jag är inte så mycket för fantasy filmer egentligen, men den här var ju i en klass för sig alltså. Marcus berättade precis att den går som 3D i Stockholm, så det lär väl bli en sån när vi kommer ner vid nyår också! :)

Ni är avundsjuka, erkänn!!

Jag kikade in en snabbis innan vi ska åka till Anna-Karin och Pecka och upptäcker till min stora förtjusning att Anna har gjort min design.. HON ÄR SÅ BRA! Sjukt nöjd! :) Vad tycker ni andra? Är ni avundsjuka? Skulle ni döda för min design?

Ursäkta röran, vi bygger om!

Kom tillbaka om en stund..


En favorit i repris

Jag stod mig så länge på gårdagens frukost (eller i alla fall tills Hasselborgarna fick blodsocked dipp) att jag äter två ägg och en stor kopp the idag igen.

Igår fick vi de sista julklapparna inhandade. Känns otroligt skönt att slippa springa omkring i den värsta julruschen och leta. Det är bara 6 dagar kvar till julafton, kan ni förstå? Helt otroligt!

Idag blir det lugnt fram till klockan 1, då jag ska hämta småtrollen Ida och Emma på deras skola. Sen åker vi en sväng och fikar, och sen vette sjutton var det bär av :) Det är i alla fal 16 minus grader, så jag tror inte att det blir till att bygga några snökojor! :P

Laddar för en shoppingdag


Kalles kaviar, två ägg & en stor kopp the

Alive and kicking

Yoghurt, apple and fig & solroskärnor står på schemat just nu. Vet ni hur mycket jag längtar tills vi flyttar och jag kan kliva upp kvart i nio istället för klockan åtta? Dom där 45 minutrarna gör mycket!

10-17 jobbar jag idag, och sen är jag ledig i två dagar. Härligt!

Perfekt till nya lägenheten!

Jag tävlar om ett presentkort värt 300:- hos Dekorativt.se i Nikitas blogg
Var med och tävla HÄR du också!


Ingen dusch på morgonen för mig, tack!

Att duscha på morgonen är verkligen en pina! Uscha! Man fryser när man går upp. Man står i duschen och huttrar.. Så småningom måste man stänga av duschen som sprutat hett vatten på en en längre tid, och då fryser man igen.. Sedan måste man (om man har mitt okontrolerbara hår) föna håret och platta. Det här, tillsammans med att sminka sig, har tagit ungefär en timme.

Vilket betyder att jag måste åka nu..

Förresten. Håret är bra mycket mjukare nu.. Även om jag tycker att en lite mystisk doft förföljer mig :)

Olivolja

Jag tar Annas råd, mitt enda råd. Nu masserar jag in olivolja i håret och hoppas att jag kommer upp ur sängen imorgon för att duscha innan jobbet.. Annars vet ni varför jag ser ut som jag gör.. :)


Snö!

Vi var ner en sväng till Andy för lite kvällsfika och mys. Vet ni vad som låg på backen? Fullt med snö! Det är helt underbart! Nu kanske vi får en vit jul i alla fall .. 10 dagar kvar till julafton :)

Marcus, jag och Matte vid grötfrukosten julen 2008 :)


Hamburgeverkstad

Nu har vi avnjutit en galet god middag bestående av hemmagjorda hamburgare. Det är ju så enkelt, det borde alla göra!


Först blandar vi köttfärs (1200 g), några matskedar hackad gul lök, två ägg, ströbröd,salt och peppar.


Sedan gjorde vi 130g burgare, och stekte dom 4 minuter på varje sida.


Så här ska dom se ut. Gärna med en lika nöjd pojkvän ;)

Till det här åt vi avocado, salladsblad, dressing, ketchup och rödlök. Mumms!

Sängkläder

Jag slirade runt lite på nätet för att hitta snygga påslakan och sånt, eftersom vi upptäckte att ett av våra set tydligen är totalt försvunnen. Jag vill ju ha vitt nu, vitt vitt och mera vitt. Jag tycker det är fräscht! Nu ser det tyvärr ut som att vi inte kommer få flytta in förrän den 1a. Jag som hade hoppats på att få komma in innan jul...



I vilket fall.. Jag kom in på en blogg med massa vitt och fint, inspirerande! Och från den bloggen hittade jag vidare till lite sidor som sålde sängkläder. Dessa sidor bekräftar att det kostar att ligga på topp. Herregud. Sängkläder för 2000 kronor? Det känns som ett rån, rakt utav.

Jag letar vidare..

Pajbak

Inte en endaste har gett mig tips på nån hårkur. Är jag den enda som har torrt hår, verkligen? Jag vet ju att det har varit några inne här idag för sjutton!

I alla fall.. En laxpaj står just nu i ugnen, jag hoppas att den blir god, för jag är hungrig som en liten gnu.. Förrutom att jag satte ugnen på 100 grader istället för 200 har det nog gått ganska bra hittills :)

Jag behöver er hjälp!

Okej. Mitt huvud håller på att falla sönder. Jag har så torr hårbotten att det gör ont att duscha, hajjar ni? Jag behöver tips på nån bra ÅTERFUKTANDE hårkur, pronto. Snälla!

Jag har blivit dålig på att uppdatera, men man kan komma undan med allt i juletider..

Vi hade det jättemysigt igår hos A-K och Pecka..  Anna-Karin hade gjort en supergod pizza som vi åt som svältande barn utav.. :) Sen såg vi (som säkert 4 miljoner andra i Sverige) idolfinalen klockan åtta. Bra, även om jag tyckte att Calle skulle ha vunnit.

Idag började jag med en sovmorgon utan dess like. Jag sov till klockan tio utan att ens vakna innan, annars brukar jag kunna vakna vid åtta och inte kunna somna om. Sedan kom Pecka och hämtade mig för att vi lämnade bilen där uppe igår efter att vi tagit en drink. Jag hann också med lite curling innan det bar av till jobbet.

Idag har jag jobbat med Sofia och Lovisa, och tiden går så fort när man har roligt :) Dom tjejerna är verkligen super att jobba med! Även om det inte verkar ha gått in för sundsvallsborna att birsta är öppet till åtta på lördagar fram till jul. Kom igen och handla för sjutton!! :)

Vi bjöd på pepparkakor, julmust, glögg och godis idag och kommer fortsätta med det imorgon (för er som går på birsta för att bli mätt på billigaste sättet)

Jag ser det snöar

Låt snön ligga kvar nu, snälla snälla!



Snö till jul är väl inte så mycket begärt?

Anna är hemma från Kanada

Jag och Pia sitter och slappar i soffan.. Fel. Jag sitter och slappar och Pia sitter och jobbar, båda i soffan dock :) Det låter som att min dator håller på att krascha, eller åtminstonde fläkten. Den surrar på som bara sjutton av någon konstig anledning. Någon som vet vad det är för fel?

Jag, Pia, Micke och Anna var och käkade lunch på Amenta här runt tolv. Anna har ju kommit hem från Kanada bara för nån dag sedan, där hon varit himla länge. Sedan gick vi, hahaha.. Åkte vi bil ner på stan och shoppade lite förnödenheter :) Jag hittade en julklapp till! Nu är det inte många kvar!!





Sedan svängde jag ihop en hallonsås som ska ätas tillsammans med cheesecaken ikväll. Det blev en syrlig historia som jag inte är riktigt säker på om dom små donnorna kommer gilla. Men cheesecaken är ett hyffsat säkert kort. Alla gillar väl glass??


Ledig fredag, mycket skönt!

Idag kommer bli en bra dag! Kommer ni ihåg när jag berättade om att hela dagen blir bra om man vet att man ska göra någonting roligt på kvällen? Ikväll ska vi till Anna-Karin och Pecka och kolla på idol och kanske äta en pizza :) Superroligt!

Jag tänkte att jag skulle fixa en cheesecake tills dess, och därför skulle jag behöva handla lite. Men vet ni vad? Jag kan handla hur länge som helst för att jag är ledig hela dagen! Det är så underbart att vara ledig och bara kunna såsa en hel dag.. :)


Myyycket trött..

Jag sitter i soffan och myser i min gråa mjukisdress. Ibland uppskattar man verkligen att bara sitta och SLÖA i soffan, jag är helt slut!

Min fina pojkvän står och gör pannkakor till mig. Han vet precis vilka knappar man ska trycka på för att få mig (och min foodbaby) glad. :)

Nu ska jag äta och slappa, imorgon börjar jag klockan 8 vilket betyder att jag måste kliva upp klockan sex!!

Jobbigare ju längre man väntar..

Nu har vi varit och kämpat på gymmet. Jag har kommit av mig lite när det gäller träningen. Nu har jag bara tränat två gånger på två veckor, vilket betyder att det blir så himla jobbigt när man väl kommer sig för!

Nu är det lax, potatis och spenat som gäller. Jag ska bli stark som Karl Alfred! :)


Gissa om jag längtar till efter jobbet när jag får krypa ner i mina nya mjukiskläder! Jag måste bara köpa ett par söta tofflor till också! :)

Nu är det sängen och sömn :)

Vi fick helt galet god kyckling och kokosmjölk gryta hos uppe på öfvre ;) Anna-Karin är bra jävla duktig på att laga mat alltså, det måste jag säga! Mumma!!



Sen bestämde vi att vi ska åka upp dit på fredag och ha fredagsmys med idolfinalen. Det är alltid lika mysigt hos Anna-Karin och Pecka. Småtjejerna klädde ut sig pepparkaka och tomte idag, snart är det jul :)

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det jobb klockan nio som gäller, telefonmöte innan jobbet alltså. Sen är det hockey på kvällskvisten, så jag kanske inte hinner vara inne här så mycket imorgon. Men ha en bra dag allesammans! (eller i alla fall ni som är kvar efter min dåliga uppdatering..)

Fartfylld helg

Jag har varit ledig hela helgen. Vilket varit underbart skönt och mycket välbehövligt!

Igår började vi med att åka till Ikea och köpa en soffa och ett soffbord till nya lägenheten. Det kommer bli så himla himla fint!! Tyvärr hade dom slut på fåtöljen, men den får vi bara ta någon annan gång.

Sedan åkte vi hem, lämnade av Marcus och hämtade upp mamma. Vi åkte till en liten inredningsbutik i Sörberge och kollade lite. Det fanns mycket fint, men ingenting som föll mig i smaken precis igår.

Klockan fyra var det trerättersmiddag och hockey! Timrå vann ju inte, men dom tog i alla fall en poäng :) Mamma piskade oss sedan i indianpoker. Efter det kollade vi robinson och sen blev det tidigt i sängen.

Idag har vi faktiskt också fått mycket gjort. Av någon konstig anledning spenderade jag två av två lediga dagar på birsta den här helgen. Vi inhandlade lite julklappar, tittade ut andra julklappar och så köpte jag fina mjukiskläder (till Marcus STORA förtret...).

Nu funderar jag på om jag kanske ska ta och sova en liten stund innan vi ska upp på middag hos Anna-Karin och Pecka, mysigt! Klockan sex ska vi infinna oss, och jag tänkte försöka se ordentlig ut innan dess.. En halvtimme hinner man alltid sova!

Min fina pojkvän

Jag har världens bästa pojkvän. När jag kom hem nu var allt bortplockat här hemma i lägenheten, bäddat sängen och tänt massa ljus. Nu står han och kockar pannkakor till mig som varit på jobbet i tio timmar. Underbara människa!

Jag är så glad just nu!! Imorgon ska vi åka och köpa soffan till vår blivande lägenhet, och det känns verkligen att det händer saker nu. Dessutom älskar jag att ha någonting att se fram emot. Som om man ska göra någonting på kvällen, och går och längtar efter det hela dagen. SÅ ÄR DET att ska få flytta till en fin lägenhet mitt i stan. I love it.

Jag vill också sova!!

Det känns orättvist att jag ska behöva vara vaken såhär tidigt! Det finns förmodligen dom som varit vakna ett tag nu, men det hjälper ju inte mig precis. Jag är trött och vill sova breve mitt mysknyte i sängen.

Istället får jag sleva i mig gröt och åka på jobbet. Jippiii!!

Inget sköljmedel!

Nu när vi tvättade använde jag bara sköljmedel till EN utav sex tvättmaskiner. Förut hade jag sköljmedel på allt (utom mina bhar såklart...). Jag har trott att sköljmedel mest är till för lukten och mjukhetens skull, men det är mer än så ska ni veta. Här är några anledningar till att inte använda sköljmedel:



- Handdukar suger åt sig sämre om man använder sköljmedel.
- Bhar tänjer ut sig fortare.
- Funktionsmaterial täpps igen och andas inte.


Det är alltså bara BOMULL som man ska ha sköljmedel till, och hur ofta sorterar man bomull för sig? Dessutom är det superdyrt! Synd att jag precis har köpt två nya flaskor....

Vad ska jag göra för mat ikväll??

Har hunnit komma hem från jobbet och slängt i en omgång i tvättmaskinen. Äntligen tvättar vi! Det brukar kunna gå lång tid mellan gångerna ibland, och då blir det lite att välja på i garderoben.

Appropå det så ska jag försöka ta mig an min garderob här i hallen. Rensa ut sånt jag inte använt på ett år och åka med det på Erikshjälpen. För nu i nya lägenheten ska det bara vara nytt och fräscht. Eller i alla fall användbart! :)

Jag är lite småhungrig, men funderar på vad det ska bli till mat idag. Igår åt jag bara några hårdbrödmackor, men det blir man ju inte sådär jättemätt på. Men jag har heller ingen fantasi, så det brukar bli det gamla vanliga när jag ställer mig vid spisen. Suck..

Julklappsinslagning

Nu har jag kommit på hur våra julklappar ska se ut i år. Det får bli väldigt traditionellt, men ändå himla fint :) Ibland är det gamla finast.. Jag har dessutom varit ner på stan idag och bockat av några julklappar från listan. Det är alltid skönt att slippa vara ute i sista julstressen och försöka hitta någonting bra, julklappar ska vara genomtänkta!


Så här ser mina julklappar ut i år. Hur ser era ut??

 

Jag satt och slog in några idag breve adventsljustaken, och snart blir det lussekatter och glögg - det är julstämning här med andra ord :)

Vilket väder!

Jag och Marcus tog en prommis till gymmet idag, det var ju sol ute!! Ganska kallt ändå, men det brukar det väl bli när himlen är sådär klar på vinterhalvåret.

Nu har vi båda kört ett benpass på gymmet. Jag körde lite mage också, det kan jag behöva ;) På vägen hem funderade vi lite på vilket gym vi ska köpa gymkort på i sundsvall. Alla ger ju Ego så mycket beröm. Är det verkligen så bra? Jag ska försöka få med mig BikBok Maria på lite gymmande också, hon kan behöva göra lite utfallssteg ;)

Förresten! Våran lägenhet ligger ute på Svensk Fast nu. In och kika och köp!!!

RSS 2.0