Life is life, danananana

Jag har faktiskt med mig kameran till Stockholm den här gången.. Så när jag kommer hem lägger jag upp lite bilder (om jag får några fina, dvs..). Snart ska jag knalla ner till stan och på vägen gå förbi newport för att kolla om klockan finns kvar fortfarande, isåfall ska jag köpa den till Mamma och Pappa..

Klockan 18,30 är vi på hovet för att försöka stötta grabbarna.. Kan dom kanske vinna sin första match snart? Annars blir det aga..

Nu ska jag rulla neråt! Ha en fin dag!

In el stockholmo

Vi är framme i Stockholm. Har ätit middag bestående av tortilini med gorgonzola sås, mycket gott! Nu ska jag och Pia snart kolla på idol. Jag vet inte ens vad det är för tema?

I vilket fall höll jag på med håret hela morgonen, så ni får bild när jag kommer hem igen. Det vart i alla fall hyffsat lyckat :)

GE MIG FÄRG

Jag MÅSTE färga håret, det här går inte alltså. Jag ser ut som ett miffo = inte okej. Jag vill vara mörk igen, som jag var innan all min färg lossnade och jag blev råttfärgad.

Och så vill jag träna. Jag kanske hänger på Marcus på gymmet imorgon även om jag är rosslig. Kan vara skönt att ha gjort någonting den här veckan, för imorgon åker vi ju till Stockholm och är där till på söndag, tror jag. Jag ska i alla fall packa med mig så att jag kan gå på några långprommisar utan att frysa ihjäl. Gissar att jag får med mig Pia på nån sån? ;)

Men vad säger ni, ska jag köpa en hemma färg och färga håret själv imorgon kanske? Annars brukar ju Helena så fint få färga mitt hår.. Och misslyckas jag totalt är det bara att krypa till Helena ändå :)

Snörvel från bölegården

Jag är ingen bra bloggare när jag är sjuk. Dessutom inte när jag jobbar samtidigt. I helgen är jag ledig, och kommer tillbringa den i Stockholm tillsammans med Marcus och hans familj. Så det blir väl inte så mycket bättre då antar jag ..

Förresten, första julklappen är inhandlad! Cred till mig (och min bror)

Ikväll - Hockey.

Trött som satan

Snorig näsa och svullna läppar. God morgon Sverige!

Jag har ätit yoghurt och kollar just i detta nu på vakna med the voice. Katrin zyglgdkngonsdon är ju sjuk i huvudet, på riktigt. Tjock har hon blivit också, HA! Karma. (Jag vet att hon är gravid...)

Annars så ska jag åka och jobba nu. Marcus hänger med och klipper sig 10.30, sen ikväll är det hockey mot Luleå.

Trött och oinspirerad.
Hejdå

Nysinferno

Jag tror att jag har nysit minst 15 gånger idag. Det där är ett mystiskt fenomen, att man nyser alltså. Det är inget speciellt som kittlar mig, det kommer bara helt oförutsägbart. Jag måste säga att jag tycker att det är himla irriterande. "Kan du nysa LITE högre nästa gång?" har jag minsan fått höra här hemma.

 


Passionsdröm

Jag åkte på Coop för att kolla om det fortfarande fanns passionsfrukt kvar, Oh yeeees! Det fanns massor kvar så jag köpte 10 st passionsfrukter för 30 spänn, helt överlägset.

Nu har vi precis ätit klyftpotatis och köttfärsbiffar som Marcus gjorde igår, mumma var precis vad det var! Till det åt vi spenat minsan, inte alls dåligt..

Jag känner mig lite bättre nu i alla fall och undrar såklart
Hur mår alla ni idag?

Sugen på frukt

Jag har varit ett kolli och legat i sängen halva dagen. Nu tänkte jag åka upp till A-K och Pecka, men då är inte dom hemma! Så jag tänkte eventuellt ta en sväng till Coop och kolla om dom fortfarande har 5 passionsfrukter för 15 kr, och 2 mango för 10 kr. Helt galet bra erbjudande!

Nu är det Ghost whisperer på femman. Mycket bra sjuk-program..

Sjukstuga

Åh.. Vaknar upp med näsan full av snor och läpparna sådär svullna och äckliga. Jag mår illa idag också, vilket är helt sjukt! Jag vill inte vara sjuk, kan man inte få bestämma sånt själv? Som på mellanstadiet när man inte ville gå till skolan, då ville man verkligen bli sjuk. Nu vill jag verkligen vara frisk för att kunna träna och inte bara behöva sitta i soffan och uggla.

Funderar på att ta en långdusch. Av någon anledning känner jag mig alltid lite bättre efter en dusch, fräshare på nåt sätt :)

Ekooo

Här har det varit tyst idag. Orken har inte funnits. Jag vaknade imorgon och hade nån slags mensvärk, utan att ha mens alltså. Förbaskat ont. Sedan har jag mått illa exakt hela dagen. Jag har dessutom varit ute på lite hemliga bravader. Där hoppas jag på det bästa :)

Nu sitter jag hemma hos mamma och ska alldeles strax platta håret på henne. Marcus är nämligen i Övik och kollar på när timrå förlorar, än en gång. Efter det ska jag åka he, lägga mig i sängen och klappa magen (vi gör så, jag och marcus..) tills den har blivit lugn och fin..

Hoppas ni har mått bättre än mig idag :) Godnatt på er!

Passion

Jag har satt i mig 3 st passionsfrukter, och det är helt GALET gott! Det påminner mig om drinken drinkguden på Invito gjorde med massvis med passionsfrukt i i somras. Den var helt gudomlig.

Jag tänkte snart hugga in på lite mango också.. Det påminner mig om Thailand, och jag saknar det!

Jag fick förresten passionsfrukt och mango som namnsdagspresent idag av min gulliga pojkvän. Vi hade skrivit en handlingslista. Marcus räknade mellan 1 & 25 och jag fick säga stopp. Den produkten jag hamnade på, från den avdelningen fick jag välja vad jag ville. Jag stannade första gången på 17, och det var mjölk, men eftersom jag är laktoskänslig så fick jag välja ett nytt nummer :) Det blev då fruktavdelningen och jag valde därför passionsfrukt och mango, mums!

Svensson

Vi har precis satt i oss lite tacos. Så himla gott med mexicanskt.. Mmmm..

Eller är det så att det inte finns någonting mer svensson är tacos? Jag och Marcus pratade om det där idag. Kan även ha att göra med filmen Brölloppsfotografen som vi såg för ett tag sen.. Det är i alla fall himla kul att alla svenssons tycker att det är så exotiskt med tacos, när det i själva verket är vad 75% av alla svenska familjer äter en fredagskväll :)

Nu fryser jag inte i alla fall, för nu ligger jag och myser under filten jag fick av mamma :)

Amanda

Vet ni vad det är för datum idag? Inte? Sök upp närmaste kalender, och så kollar ni där. När ni ändå kikar... Kolla vad det är för namnsdagsbarn idag! Nämen? Amanda och Rasmus? Men tack!

 

Den här helt galet sköna filten fick jag av min fina mamma i namnsdagspresent. Min mamma är den enda som kommer ihåg min födelsedag, och idag fick jag den här filten. Världens mysigaste. TACK!!!


Kyla, brr

Brrr... Det är fortfarande lite kallt här i lägenheten och jag sitter med morgonrock OCH filt och slänger i mig lite yoghurt och havre puffar.

Jag ska vara på jobbet om lite drygt en timme inser jag nu. Kanske lika bra att jag sätter på mig kläder och sminkar mig. Jag kan garantera er att bilen kommer vara ännu kallare än lägenheten..

Huuuuuvvvvaaaa...

Ikväll ska jag i alla fall träna! Wihoo! :)

Kallt där jag bor

Jag ligger i soffan med duntäcket runt mig. Det blev oxfile hos mamma och pappa efter jobbet, och jag träffade min kusin som jag inte träffat på säkert 10 år. Helt galet!

Nu är det som sagt soffan. Helt galet mysigt att ligga här. Förresten så var lägenheten superkall när vi kom hem idag. Vi hade visst öppnat fönstrena för att vädra innan vi åkte. Och lämnat lite korsdrag, därav den totala kylan i lägenheten nu. Men det gör ingenting, för jag har ett duntäcke runt mig! Fantastiskt..

Imorgon bitti börjar jag klockan 9, vilket betyder att jag måste åka runt kvart över 8.. Därför blir det sängen för mig snart :)

Liten update

Det har varit helt ok med folk hela dagen. Nu är det dock helt dött och jag är trött, har ont i huvudet och är hungrig som fan. Därför vill jag bara gå hem och äta och sova.

Nu vet ni!

Trött och full av cola

Sitter i köket med mamma och pappa och har precis ätit upp filen. Snart ska jag åka och jobba i åtta timmar. Det känns lite drygt med tanke på att jag har jobbat 3 timmar (igår) sen i onsdags.. Men det är löningshelg, så det kan bli bra ändå :)

Men jag är så trött!! Igår på curlinghallen höll jag på att somna. Tur att grabbarna "avgjorde" i sjätte omgången så att jag fick åka hem lite tidigare. Eller vänta. Jag fick åka till Mc Donalds med min odrägliga bror som senare spillde en hel cola över mig. Därför har jag Marcus linne på mig idag. Men inte är jag ledsen för det inte!

Så, nu har jag väckt Marcus och ska mysa lite innan jag drar på jobbet. Hoppas ni får en bra söndag också!

En lördag full av matcher

Jag har jobbat, och varit på en sju helvetes spännande hockeymatch. Timrå förlorade OT men var ändå starka som tog ett poäng av HV. Efter matchen skyndade vi oss hem, för mamma och pappa skulle ha gäster (som just nu sitter och äter).

Marcus och gänget kom hem och vilade lite, sen bar det av mot match nummer tre för dagen. Kämpigt att spela tre matcher på en dag! Får hoppas att dom vinner denna så att dom får lite sovmorgon imorgon :)

Jag har precis ätit en supergod förrätt med massa olika grejer. Snart ska jag hugga in lite på huvudrätten, sen ska jag åka och hämta bror min (som jag har lurat med) och så ska vi kolla på Marcus match!

Off to huvudrätten! Har ni en trevlig lördag?

Black is back

Men man kan vara söt ändå :)


Frukosten klar!

Frukosten är uppäten och grabbarna är på väg till ny match. Själv ska jag åka och jobba om två timmar. Dom vann i alla fall båda matcherna igår (vilket betyder att jag kommer kunna hålla tummarna hemifrån idag också!), perfekt.

Idag blir en hyffsat lugn dag. Jag jobbar mellan 12-15 och sedan blir det hockey kl 16, mot Hv71. Efter det ska jag nog bara åka hem. Kanske kolla på grabbarnas match 20.30, men det är rätt tråkigt att sitta där själv. Vi får se :)

Clementin - satsuma - mandarin

Jag är en av dom som kallar allting clementin. Ni vet. Man orkar inte kolla på skylten på affären och säger istället att allting är clementiner. Jag satt här i det nybyggda köket hos mamma och pappa och blev alldeles förundrad över hur svårskalad clementinen var. Då slog det mig. Det här kanske är en mandarin? Kanske till och med en mandarin från helvetet.

Vad är det då för skillnad på Mandarin och Clementin? Jag var tvungen att googla, och vet ni vad? Det är till och med skillnad på satsumas och clementiner. Okej. Det här är vad jag har fått fram:

Mandarin (eller småcitrus) har i allmänhet kärnor. Annars är den snarlik clementinen.

Clementinen är kärnfri, tadaa. Den är en blandning mellan pomerans och mandarin. Det säger varken er eller mig någonting, huvudsaken är att den är kärnfri.

Satsuma i sin tur saknar frön (kärnor) men är fortfarande en småcitrus. Vad är då skillnaden mellan clementin och satsuma... Who gives a heck?

Vad föredrar ni?

Idol, vilka blir kvar?

Det här fick jag till middag hos mamma och pappa idag. Kyckling (för er som inte ser det...) och pasta med någon slags vitlökspasta till. Gott var det i alla fall!!

 

Marcus och gänget åkte precis till deras andra match i turneringen. Kommer väl tillbaka runt 11 någon gång. "Det är bättre att spela en snabb match och förlora än att vinna i en lång match" Citat Peder... Haha!

Jag håller tummarna, bara jag får göra det hemifrån!


Nu är det Idol med rocktema, jag tror att det kommer bli grymt. Rock passar ju nästan alla! Erik och Calle kommer garanterat leverera ikväll. Vilka håller ni på ?


Curling

Nu åker jag och kollar på pojkvännen som spelar curling. Eller först åker jag på birsta en sväng för att fördriva lite tid. Jag tror inte ni förstår hur lång en curlingmatch är. Den började för en kvart sen. Och jag ska börja fördriva tid nu, så att jag bara ska se halva. Förstår ni hur lång den är?

Promenad


Nu har jag varit på en promenad med Tabasco. Det var bra kallt ute, och jag var (som ni kan se) inte direkt klädd för det. Det slog mig att det fortfarandet är väldigt grönt ute. Jag som tycker att det är dags att börja drick glögg och äta pepparkakor! Det finns förstås en hel del ensliga träd också, och jag tycker att dom ser himla ensamma ut utan alla sina gröna löv.

Aj aj aj ...

Nu sitter jag i mamma och pappas nya kök. Jag har en träningsvärk från helvetet. Igår körde vi marklyft på gymmet. Marcus sa någonting i stil med "det här är en sjukt bra övning, man får med hela kroppen!!"och ni vet vad man tänker då? "mmm.. visst..". Idag har jag den värsta träningsvärken på länge. Imorse var jag helt övertygad om att jag inte ens skulle kliva ur sängen. Nu har jag tagit mig till köket.

Igår hade vi i alla fall sjukt trevligt, och på lördag gör vi om det! Modevisningen var bra, Moyo och Martins var överlägset bäst showmässigt, tycker jag. Amanda kom förbi och snackade lite under kvällens gång hon också.

Får se om jag kollar någont curling idag. Annars är det enda som är inplanerat en myskväll med Amanda, Emma och eventuellt Loffan. Kommer bli mys det! Uppdaterar under dagen!

Sushi, mmm

Jag har precis ätit upp min sushi som jag beställde. Fantastiskt gott, och det var ett tag sen! Syster har fixat mig så att jag är lite fin sådär. Snart bär det av mot Stadshuset och modevisning med Emma!
Vad gör ni ikväll?

Skönt med träning!

Jag kom precis ur duschen. Är det bara mina ben som börjar klia som galningar när jag rakat dom? I vilket fall så hjälper det med att smörja in dom i Body Butter, så that's what i've been doing. Body shops Rasberry, mmm..

Efter ett (JOBBIGT) pass på gymmet ska jag klämma i mig en klementin, sen blir det till att packa för helgen. Det är så mycket som ska med! Efter det kommer jag säkert vara så hungrig att jag hamnar i koma, så då ska vi ner och käka dagens lunch på Thai. Lovely.

Ikväll blir det modevisning på Oscar med Emma :)

Bra-att-ha-sidor

Tänkte göra en liten sammanfattning av bra inredningssidor som jag gillar..


Mixin <-- En sida med massa olika roliga småplock. Ganska dyrt dock..
Minhemlängtan <-- Finfina grejer! Bra priser också, tycker jag. Härifrån kommer det komma en hel del när vi flyttar:)
Countrybymail <-- Här finns allt. Countrybymail är ett fantastiskt bra namn också! Här finns allt från kryddor till julkort och siffror i trä!
MamsellK <-- Mycket bra priser! Även här finns MASSA olika saker.

Hur äter ni pannkakor?

Jag sitter och äter pannkakor till frukost. Så himla gott!! Jag provade den där keso päron/äpple/vanilj till pannkakorna nu. Det var gott, kanske lite i sötaste laget. Kan tänka mig att det är bra till kids? :)


Nu återgår jag till pannkakor med smör och socker, det är ju helt galet gott!! Hur äter ni era pannkakor?

Morgondagens planering

Så, planeringen för morgondagen ser ut som följande:

x 09.30 - Uppstigning (vi tar sovmorgon imorgon, det är vi värda..)
x Äta frukost mellan 09.30-10.30..
x Åka på Coop och handla lite mat (kanske.. Vi kom på nu att vi ska vara borta hela helgen ju..)
x Träna mellan 12-13..
x Äta lunch och sen åka till Sundsvall.

Vi kommer vara borta hela helgen. Marcus har Medelpadsträffen och därför bosätter vi oss hos föräldrarna under tiden. Det blir perfekt, för jag jobbar ändå hela helgen..
Jag tror att jag tar med mig datorn, och kameran får jag inte glömma!

Godnatt!

Thai och dart

Vi var ner och åt elvan och njöt som bara sjutton. När vi satt där och hade ätit upp kom vi på att vi skulle kasta lite pil, så vi ringde Andy och kollade om han ville spöa upp oss på lite dart. Det ville han naturligtvis.
Andra omgången vann JAG, efter en lång fight. Tok stolt kan jag berätta att jag är!

Vi satt och pratade lite om vad man ska göra på nyår i år. Det är lite klurigt det där, för vi kan ju inte styra ihop nåt här hemma i Härnösand (nu förutsätter vi att vi inte har fått flytta, för det verkar ju omöjligt....) för att det är alldeles för långt bort och alldeles för litet. Så nu väntar vi alltså på att nyårsinbjudningarna ska hagla över oss. COME ON!

Sorg.

Det hela är mycket sorgligt, och nu finns knappt någonting att bo kvar för. Thai i Härnösand ska sälja, och med det följer alltså att Sveriges bästa thai kommer upphöra. Det är i ärlighetens namn ren jävla skit.

Ikväll var det tänkt att jag skulle vara barnvakt, men A-K var sjuk så då åker jag och Marcus och trycker i oss thai istället. Jag funderar starkt på att köpa hem typ 40 lådor nr 11 och ha i frysen. Jag tror att det är värt det. Världens bästa kock!

Jobbigt på gymmet

Idag var det grymt jobbigt på gymmet. En timme, sen gav både jag och Marcus upp. Vissa dagar är bara så sega! Jag sprang i 25 min och körde sen ben. Just nu är jag hungrig som en galning! Marcus kokar pasta och värmer köttfärssås i köket, och jag bara sitter här och såsar.

Frågan är vad jag ska göra mellan nu och klockan sex? Då ska jag nämligen upp och ta hand om småtjejerna på bonsjön. Kanske blir lite Family guy :)

Min riktiga frukost

Så, här är min (andra) frukost för dagen.
En smoothie och två klementiner. Dagen till ära ska ni få ta del av mitt recept.

Smoothie
Ett stort ölglas/två små glas

2 dl hallon (frysta, annars måste ni ha is också)
1 burk kesella jordgubb/lime
Äppeljuice gjort på 1 äpple. Har ni ingen centrifug måste ni köpa en, äppeljuicekoncentrat smakar apa.
Ni kan också ta Provivas blåbärsdryck. Blir också mumsigt!

MIXA!

Servera. Gott. Mmmmm...

Nostalgisk i mörkret

Så där ja.. Första tvättmaskinen är igång. Jag blir så himla hungrig på morgonen, men jag tänkte att det blir kanske lite väl tidigt att äta frukost nu, så jag pressade ett glas apelsinjuice med isbitar i och gjorde en macka. Så efter nästa maskin kanske herr Hasselborg har vaknat och vill äta frukost med mig..

Jag fick någon nostalgisk känsla när jag vaknade imorse. Det var ju sådär mörkt ute, och alldeles kallt. Jag vet inte vad det kom ifrån, men jag kände för att springa ut i köket och göra varm choklad(vilket jag får galet ont i magen av).

Den här "susanna" människan keeps rocking. Kolla in denna sida!

Tidig tvättid - tidig kväll

Imorgon bitti klockan sju har jag tvättid. Vi sa att vi skulle tvätta lite oftare för att slippa tvätta så himla mycket varenda gång. Ändå är tvättkorgen fylld till bredden nu, så det är ett måste att tvätta.
Därför blir det en tidig kväll för mig ikväll.

Förresten! Någon som vet var man kan få tag på såna där lådor som det står Washing powder på? Dom var himla fina i alla fall!

Dagen

Jag är nästan nyss hemkommen. Jag slutade 4, det tog lite tid, OKEJ??

Som sagt. Klockan fyra gick jag iväg och fick prata med två FROLLON på Ikea som inte visste vad jag menade när jag försökte förklara den simplaste anordningen. När jag äntligen fick prata med en normalsmart människa i "byten och återköp" fick jag hjälp med att hitta upphängnings anordningarna jag var ute efter..

Jag åkte sen hem till mamma och pappa, fick mat, färgade mammas hår och fick däcken bytta av pappsen :) På väg hem tycker jag att jag ser förvånansvärt lite. Kan det vara såhär mörkt ute? Tänkte jag.. När jag kört på motorvägen ett tag var jag tvungen att stanna längst vägkanten och kolla vad det var som var fel. Det kunde ju den dummaste människa förstå att jag inte skulle lista ut, så jag ringde pappa som sa att det antagligen var en säkring som hade gått.

In på macken för att byta säkring, tänkte jag. Vet ni vad som hade hän då? BÅDA lamporna hade gått sönder samtidigt. Vad är oddsen? Killen på macken hade inte rätt lampor, eftersom det var några "speciella"(vi har alltså en Opel Astra, kanske bilvärldens svensson). Vidare till OK/Q8, där han berättade att det var den vanligaste lampan dom hade. Killen på macken hjälpte mig i alla fall att byta lampor, det tackar vi hjärtligast för!

Hem till A-K och Pecka för att lämna hänganordningarna och sen på Coop för att handla frukost till imorgon. Jag passade även på att köpa Äppel/Päron keso - någon som har smakat den? Jag undrar vad jag ska äta till den bara..

Så, that was allen.

Nu åker jag på jobbet!

Ha en trevlig dag allesammans

Måste åka tidigt ändå...

Idag lyckades jag komma upp i tid (inte försova mig alltså).... Men nu har mamma precis berättat för mig att det är glashalt ute (och vi har sommardäck), så jag måste köra ganska långsamt ändå. Vilket betyder att jag snart måste dra mig..

Marcus ligger såklart och sussar i sängen fortfarande. Ser så himla mysigt ut varenda morgon jag kliver upp och han ligger kvar och snuttar..

Sängen nästa

I am off to bed. Till vårt söta sovrum. Med vårt fina fönster. Med våra fina gardiner. Och våra söta änglar.

Godnatt!

Lite mys först

Vi har varit och tränat i drygt en timme. Mina armar och bröstmuskler är helt slut!!! Dessutom är jag slut i benen också. Trött tjej.

Vi tänkte snart åka upp och våldgästa Öfre bondsjön lite, får se hur det går med det! :P

Innan det är det lite mys:)

Det har gått bra idag

Den här dagen har gått helt okej, faktiskt ganska fort också.. Jag har precis fått i mig en varm macka från Charm som fina Maria gick och köpte till mig :) Nu står jag här och väntar ut tiden. 34 minuter kvar, sen ska jag hem och träna med Marcus.

Jag har kommit in lite i träningstänket nu faktiskt. Dock kände jag inget behov av att träna lördag & söndag.. Lördag är ju godisdag och söndag är ju vilodag, right? :)

Hörs efter träningen!

Trött trött trött

20 över 8 vaknade jag efter att jag för 100ade gången stängde av snoozen. Då fick jag kasta mig ur sängen, springa in i köket, göra en smoothie som jag drack i bilen och sedan sminka mig. Nu står jag här på jobbet och är trött som aldrig förr.

Ikväll, eller efter jag slutat jobba, blir det träning hoppas jag. Längtar efter att få röra lite på fläsket! :D

Annars vet jag inte vad den här veckan har att erbjuda. För hoppningsvis ett samtal med goda nyheter..

Trött och på väg mot sängen

Vi tog bilen ner runt sju för att mötas av att thai var stängt! Av något outgrundlig anledning hade dom alltså stängt idag. Till detta följer alltså problem - För det finns ingenting annat i Härnösand som är någonting att hurra för!
Så vi åkte istället på Matverkstan för att få lite bukfylla.

Sedan såg vi alltså Bröllopsfotografen - sjukt kul film som drev med klasskillnaderna i Sverige.
Se den!!

Nu är jag trött och tänkte gå och lägga mig, för imorgon jobbar jag morgon. Eller 10-16.. Utan rast..

Min söndag

Hemma från slit och släp. Eller, jag jobbade 12-16 idag vilket är en otroligt kort dag. Men jobbigt ändå att åka fram och tillbaka för att bara jobba 4 timmar.

Karin kom in på jobbet idag.. Vi bestämde att vi skulle fika, så när jag hade slutat jobbat satt vi 1½ timme på Waynes och snackade skit. Hon ska flytta till Norge på tisdag. Kommer säkert bli skitkul för henne, men tråkigt att inte ha henne här hemma!

Ikväll blir det söndagsmys med min favoritpojke. Vi ska äta på Thai och sedan gå på bio - ungefär det enda som går att göra en söndag i Härnösand. Men det är också bästa thai maten jag ätit i Sverige, så det är helt underbart!

På bion ska vi se Bröllopsfotografen. Någon som sett den? Vi tror i alla fall stenhårt på den!

That's my sunday. Vad gör alla ni ? :)

Ha en trevlig dag

Igår efter jobbet åkte jag och kikade på en totalt värdelös match. Timrå förlorade mot Djurgården. Marcus var lycklig däremot!

Sedan åkte jag hem och åt hos mamma och pappa med Petter&Sandra, Matte&Johanna, Kicki&Christian och Mamma&Pappa. Det belv supergod mat bestående av en laxrulle till förrätt, oxfile och rotfrukter i ugn till huvudrätt och äppelpaj till efterrätt - supergott!

Jag åkte hem och hann nätt och jämnt till Andys inflyttningsfest här i Härnösand. Vi blev kvar till runt ett ungefär, när vi tog oss hem och gick och la oss!

Idag har vi sovit ut rejält. Halv tio klev jag upp och gjorde frukost, som idag fick bli morotssoppa! Nu ska jag skynda mig iväg till jobbet.. Have a nice day! :)

Ny design, vad tycker ni?

Jag har slevat i mig min yoghurt tallrik med fullkorns puffar. Till det tittar jag narturligtvis på Biggest looser, fantastiskt roligt program :)

Har ni serr min nya design? Det är klart ni har.. Vad tycker ni?

Middagen till idol


Morotssoppa, nybakt bröd och räkor, mumms!

Mina brön

Här mina vänner är mitt livs första brödbak. Hittills är jag nöjd, men då har jag fortfarande inte smakat skapelserna än!

Receptet fick jag av Pia i studentpresent. Tysk bondlimpa är det, för er som inte ser det. Dom råkade bara flyta ut lite på kanterna.....

Snart ska jag börja göra morotssoppan. Jag fick Marcus att stanna hemma och kolla idol med mig ikväll, så jag hoppas att bröna är goda! :D

Macka till Mackan

Medans brödbaket är i full gång behöver pojkvännen utfodras. Hade lagt märke till ett recept i body tidningen som verkade smaskigt..


Så här blev resultatet! Och den var helt okej tror jag...

Fått mycket gjort

Vilken effektiv dag!

Vi åkte och tränade en timme på förmiddagen ändå, axlar och ben blev det idag. Jag blir så sjukt peppad när jag väl kommit igång! Hoppas att det händer någonting inom en snar framtid..

När vi kom hem från träningen ställde jag mig och gjorde köttfärssås. Ni ska veta att det konsumeras en hel del köttfärssås i det här hushållet. Vi gör säkert den maträtten 2 ggr i veckan, och då lagar vi så att det finns i kylen/frysen till luncher m.m också. Helt galet!

När maten var uppäten (och family guy tittad på) tog vi en liten tupplur. Så skönt att göra det efter maten :). Sedan har jag varit iväg och handlat. Nu ska jag alldeles strax ställa mig och försöka baka ett bröd av ett recept jag fick av Pia.

Hörs senare!

Brödbak ikväll

Jag har precis ätit upp min frukost, smoothie - dagen till ära. Nu sitter jag mest och koma-surfar (ni vet när man bara sitter och klickar ..), ett beteende jag och Marcus lätt faller in i.

Idag tänkte jag baka något slags bröd. Maria inspirerade mig igår, hon hade bakat nåt grekiskt, tror jag.. Och sen ska det bli morotssoppa till det!

Ikväll ska Marcus iväg och umgås med några människor.. Jag funderar vad jag ska hitta på, förutom att kolla på idol. Det är ju inte sådär superkul att kolla själv..

Paus hos mamma och pappa

Grundtanken var att jag skulle skynda mig som sjutton hem för att eventuellt hinna se sista 10 minutrarna av hockeyn. Istället kom jag på att jag kanske kan snika in hos mamma och pappa, som bara bor 7 minuter härifrån, vilket betyder att jag bara kommer missa en period av hockeyn!

Awsome.

Dessutom lovade min ömma moder mig en ägg och räkmacka.
Mammas ägg och räkmackor brukar vara grymt goda. Ni borde vara avundsjuka. Allihopa.


Träning och jobb

En timme på gymmet avklarat! Idag körde jag armar och ben, och imorgon ska jag tydligen vila? Kanske får bli en promenad då..
Vi har ätit upp köttfärssåsen och kollar lite på family guy. Klockan 15 är det jobb som gäller för mig, och innan det ska jag försöka hinna med att köpa lite klementiner och nötter. Vi får se hur långt viljan räcker!

Lång sovmorgon

Vi låg och drog oss lite extra idag. Men kvar över 9 fick jag lov att sätta ner foten och kliva upp.
Nu sitter jag här med min gröt med solroskärnor och russin, himla gott!

Ska försöka komma iväg på gymmet också, så jag hinner träna innan jag ska på jobbet kl 15. Men vet ni vilken träningsvärk jag har idag? Det är helt galet! Dock skönt att känna att man har tränat lite..

Julafton om 71 dagar!

Jag har suttit och klurat lite på julklappar.. Vet ni vad ni ska köpa till era nära och kära? Jag kom på en present till mor och far, men det kan jag såklart in skriva här, för mamma och pappa läser ju!

Jag gissar att mor min kommer vilja knäppa julkort i helgen när min bror kommer och hälsar på från Nyköping. Ni ska veta det, att det spelar ingen roll vilken tid på året vi fyra syskon träffas - mamma ska alltid, oavsett bränna eller hygien, ha julkort knäppta!!
Vi fyra syskon var till en början mycket tillmötesgående, såhär efter 10 år (tänk att jag kan säga det.. såhär efter 10 år) har vi gjort det lite för många gånger. Förra årets julkort blev en aning ... Avslappnat..



Så, åter till julklapparna.. Har ni tänkt ut någonting?

Jag tog mig i kragen..

..Eller det kanske var Marcus som tog mig i kragen? I vilket fall är jag grymt stolt över mig själv. Jag har varit på gymmet i 1½ timme och kämpat. Körde både löpning, mage och armar vilket resuterade i att jag knappt orkar lyfta armarna just nu. Men gud va skönt det är!



När jag ätit upp maten var jag helt övertygad om att det var läggdags. Gissa vad klockan var? Sex! Klockan var 18.00, vilket betydde att jag skulle vara vaken minst 3 timmar till. Suck.

Det är en lat liten jävul som bor in min bil..

När jag står här på jobbet och har hur mycket energi som helst lovar jag mycket saker. Jag säger att jag ska gå ut och gå när jag kommer hem, jag säger att jag ska städa och gå på gymmet och lite allt möjligt faktiskt.

När jag sedan sätter mig i bilen i 40 min för att ta mig hem har all energi gått ur mig, och jag försöker på ett eller annat sätt slingra mig från alla dessa löften.

Som igår tillexempel; Vi hade ingen mat hemma, så istället för att följa med på gymmet så åkte jag och vecko handlade själv. Visst, påsarna var tunga och jag fick gå två vändor, men på gymmet hade jag ju sprungit i 30 minuter, minst..

Idag fick jag därför ringa hem till Marcus och säga åt honom att jag under inga förhållanden fick skippa gymmet idag. Jag måste alltså be min pojkvän tvinga mig att gå på gymmet. Kul. Jättekul.


Nu är det jobbet som gäller


Total abstinens.

Nu kommer abstinensen.. Jag är så sockersugen. Så oerhört sockersugen. Skulle inte marcus vara hemma nu skulle jag ha smällt i mig allt socker jag har hemma. Istället äter jag clementiner. Mina älskade clementiner.


Bild lånad av http://photoimagine.wordpress.com/

Jag går än en gång in och drömmer mig bort


Godmorgon tisdag!

Jag sitter och dricker min otroligt goda smoothie gjord på hallon (egenplockade), kesella & blåbärssoppa. Det där blir ett recept att minnas.

Idag är det jobb som gäller, 10-15. Helt okej känns det måste jag säga..

Förresten. Jag hoppas att min nya bloggdesign ska dyka upp här snart.. Är helt galet less på min..

Grattis till min farmor!

Idag fyller min fina farmor år. Jag ringde henne förut och gissa vad hon gjorde? Hon stod och bakade.. Min farmor gör världens godaste kakor. Det vattnas i min sockerfria mun när jag tänker på farmors struvor.

Hoppas nu att du får en fin födelsedag (och spela av polarna stålarna på poker!)
Grattis på födelsedagen!!

Gardiner och änglar

Bytt gardiner och satt upp änglar. Fin fint!

Ett finget i min rygg!!

Jag har precit börjat städa. Min städrunda började i sovrummet och med mina kläder..

När jag lyfter upp en kofta ser jag till min stora förvåning att någon måste ha gått omkring med ett finger i min rygg, säkert en hel dag!


Nu vill jag veta vem det var. Vem var det? Va va va ?

Min planering går hyffsat..

Jag ligger lite efter i planeringen. Men jag har:

x Kliva upp vid 7
x Ta en promenad innan frukost
x Äta frukost och duscha innan klockan 9
x Städa, hänga upp gardiner och våra nya änglar som jag köpt innan klockan 14
x Åka på jobbet och jobba till klockan 20.

och klockan är 09.36.. Nu ska jag snart jobba vidare på listan, men det är viktigt att ta det lite lugnt också!

Vinnaren ääääär..

Jag är lite sen med resultat. Men det är TVÅ tappra själar som varit med och skrivit hur dom tränat.


Den som tränar mest och förtjänar ära och berömmelse är....


Felicia! som har sprungit två timmar, orienterat och cyklat över 4 mil (!!!!) på lite över en vecka. Fan va hurtigt!

Sen har viiii...

Madelen som sprungit 90 minuter...

Härligt jobbat tjejer!!

Jäklar. Idag är det många som ramlar in...

Ni ska känna er jätte välkomna, hoppas ni stannar här med mig!



Skulle vara jättekul att veta hur ni hittade hit??


Killar i tights

Hörrni. Var ska vi dra gränsen egentligen?
Killar i tights?

 

Vad tycker ni.. Är det här hett som satan?

Kunde inte hålla mig. Här kommer gardinerna!


Gardinerna från IKEA. Hoppas kunna sätta upp dom imorgon efter att jag städat lite.

Funderar på planering inför imorgon. Jag börjar jobba kl 15, och jobbar sedan till 20.

x Kliva upp vid 7
x Ta en promenad innan frukost
x Äta frukost och duscha innan klockan 9
x Städa, hänga upp gardiner och våra nya änglar som jag köpt innan klockan 14
x Åka på jobbet och jobba till klockan 20.

Vad tror ni om detta? Kan jag klara det? Isåfall skulle det bli en väldigt effektiv dag..


Ingen lever, nej nej

Idag har jag och Sofia haft en heldag!

Jag började i och för sig med en promenad själv här hemma, eller med tabasco, rättare sagt. När jag kommit hem var det på med ansiktet och sedan iväg för att hämta Sofia i Haga.
Vi åkte ner och åt lunch på waynes. Cesarsallad med en cola (LIGHT!!! det är sockret som ska bort, ni vet.. Inga pengar till semesterkassan.....).

När vi satt där och var sådär lagomt bakis kom ändå sockerbehover och sköljde över oss. Vår första tanke var naturligtvis "Vi tar en kladdkaka". Men det har jag inte råd med (200:- till semesterkassan), så vi gick istället på Body in motion och åt en energimuffin och drack kaffe. Sofia fick någon slags varm mjölk och blev därför trött som ett spädbarn.

Efter det åkte vi ut på birsta för att göra någonting man gärna undviker om man kan, men har man ingenting att göra kan det faktiskt vara mysigt. Vi gick runt hela IKEA.. Kollade på alla rum.. Genade ingenting och köpte också lite prylar. Värmeljus fick det naturligtvis bli. sen köpte jag två gardinlängder också. Ni får någon slags bild framöver när jag har satt upp dom!

Nu är det middag. Mamma och pappa ska äta lever... Det ska INTE jag.

Frukost är alltid lika svårt

Jag är vaken! Funderar på vad jag ska äta till frukost. Macka och fil kanske? Det är bara hemma hos mamma och pappa jag äter fil, jättekonstigt.

Sen tänkte jag åka hem till Härnösand för att duscha och fixa mig lite. Sen bär det av till små brudarna som behöver barnvakt. :)

Och inte att förglömma - ikväll är jag rocker!

Musik i mina öron

Mary J. Blige - Just fine skrålar ur mina högtalare nu.. Den låten är så bra!

Idag gick jag och Sofia en sväng på stan. Jag köpte en rocker t-shirt, vilket inte alls är min grej. Men imorgon är det middag för Amanda som fyllt 20 - och då behövs någonting utöver det vanliga!

Jag måste förresten skicka ett sms till Marcus och fråga vad min favoritlåt heter. Vilket både är störande och genant. "älskling, vad är det min favorit låt heter?"....

Han svarade: "sök på Vanessa Carlton". And then it all gets back to me. A thousand miles.

Det här blir en kväll i musikens tecken.

Love you till the end.

200 kr till semesterkassan?

Jag har tänk på en sak nu. För er som inte vet så är jag helt galet sockerberoende. Det är iofs inte så mycket nu som det var innan jag träffade Marcus, men va fasiken. Jag älskar klementiner, kan jag inte bara köpa det istället?

Från och med imorgon är det slut snaskat för min del. Inge godis, inge dricka. Popcorn är okej va?

Ni får hjälpa till att hålla koll på mig. Jag vet att Marcus kommer hjälpa mig! Är ni med på det här? Ska vi köra någon slags bestraffning? Okej! Julafton är mitt mål. Eller i alla fall juldagarna.. Tills dess är bestraffningen 200:- i semesterkassan för varje onyttighet.

Nu kör vi!!

Imorgon börjar jag med en morgon prommis.

mumms

Har varit ute och promenerat i en timme nu på morgonen. När jag kom hem började Marcus laga en utsökt frukost. Snart åker vi på birsta, men innan det - Family guy.


Sofia, detta tillägnar jag dig

Idag är en stor dag. Idag har Sofia Nillson träffat Zlatan den store. Och inte bara det. Han har sett henne göra benböj och grodhopp. Idag är en stor dag mina vänner. En stor dag.

bilder från i lördags

Jag har varit lite frånvarande, jag vet.. Men jag tänkte visa lite bilder från när jag och Marcus var och åt middag och spelade spel hos mor och far.




Middagen ikväll blir hooooos

Ikväll ska vi på middag, hos mamma och pappa. Mamma och pappa är inte hemma, men dom har ett bra hus. Johanna och brorsan kommer vara där. Det är alltså vi fyra som ska utfodras. Trevligt!

Får jag inte spela tecken ikväll kommer helvetet att bryta ut, det ska ni veta!

Vilken fantastisk insikt..

Vet ni att det är 82 dagar kvar till julafton? 82 dagar! Förstår ni? Det är ingenting!
Jag ska snart börja samla in önskelistor från mina familjemedlemmar, men jag ska skita fullständigt i dom. För i år ska det bli så oförutsägbara presenter att folk kommer att gapa. Eller hur då Mackan? (Marcus är ett present-geni..)

Och om det bara är 82 dagar kvar till jul borde det betyda att vi har kommit iväg på någon slags semester innan dess. Wihoo!

God jul!

Mycket morgontrött

Åh.. Jag är oerhört trött. Sitter i soffan och försöker få i mig youghrt och puffar. Marcus ligger och vrider sig under det varma täcket där inne i sängen. Jag är inte alls speciellt avundsjuk....

Idag jobbar jag till 15.00. Sen är det tvättstugan 16, finaly.

Nu är det biggest looser. Se yah!

Favoritburkar i köket

Jag har bestämt mig för att i mitt nästa kök ha massa söta små burkar. Blommiga, vita, gamla, nya - you name it. Här kommer därför en liten inspirationsbild med några små favoriter..


Här har ni massa smått och gott från massa olika sidor!

Fredagskväll

Sen jag flyttade ihop med Marcus har det inte varit tal om mycket takbelsyning.. Jag kommer på mig själv med att börja kisa och springa runt i lägenheten och tända smålampor och ljus. Därför är det inte en taklampa tänd i hela lägenheten nu, trots att jag är helt övernaturligt mörkrädd.


Det här mumsar jag på ikväll.

Mysig dag!

Det har varit en spännande dag idag. Nu hoppas jag på det bästa.

Jag har varit och ätit lunch med Karin, Linda, Sofia och Issa på Biteline. Gott, faktiskt! Efter det drog vi en liten sväng på stan. Vi hann tappa bort Sofia en sväng. Men när vi återfann henne hade Issa och Linda åkt hem och Karin var på väg hem, så jag och Sofia gick och fikade på waynes. Vi träffade dessutom Ida som har kommit hem från USA.



Jag och Sofia satt på Waynes ett tag, sedan gick vi en kortis på stan vi också. Efter det åkte jag hem till Härnösand.

Nu sitter jag med massa frukt framför mig. Ska försöka få fram någonting gott innan idol börjar!

INGEN DAGENS OUTFIT!


Okej. This is the way i look today. Ingen "dagens outfit", bara jag.. I min enkelhet..

Nervös och kramp i magen

Jag har druckit en hallon smoothie och kollat på Idol tillsammans med Marcus. Snart ska jag börja försöka göra mig snygg. Jag är lite nervös. Men nervositet går alltid att vänta till någonting bra, eller hur?

Ikväll ska jag hänga med Amanda. Det var så himla länge sen, och jag har inte ens sett hennes nya lägenhet! Det ska bli sjukt mysigt :) Ett paket ipren och jag är på fötter igen!

Vad ska alla göra idag?

Nyklippt

Idag har mitt huvud fått sig en liten omgång. Som alltid när man kommer till Helena så säger hon:"Går det bra att jag tar såhär mycket?" och så pekar hon på en helt befängd längd. Och så tittar hon på mig lite uppmanande. Till sist svarar man lite svagt: "jaa, okej. Det blir bra så.." Och innan man avslutat meningen så sitter saxen i håret.

Idag klippte hon bort säkert 3 cm av håret. Och så klippte hon upp det. Hon är duktig, min Helena. Och jag är nöjd, supernöjd!

Sedan var vi på hockey. Nu är vi hemma. Jag mår rätt illa just nu, så jag tänkte sussa alldeles snart.

Glöm inte att skriva när ni tränar nu då! Hejja hejja!!

Träningskoll!!

Vi har precis varit ute på en långstyrning, jag och Marcus. Det tog väl en timme ungefär, och vi avverkade en sju-helvetes-lång backe. Vi var alltså ute och gick, för er som inte förstod det.. Det var faktiskt härligt att vara ute och gå, särskillt när jag fick sällskap. Att vara ute och traska alldeles själv är ganska tråkigt faktiskt.



Jag ska försöka få någon bukt på det här med mitt tränande. Har ni några tips? Ska vi försöka hålla koll på varandra här på bloggen?

Okej, såhär gör vi. Varje gång ni har tränat skriver ni en kommentar här hos mig. Jag håller räkningen och varje FREDAG lägger jag upp en liten lista. På så sätt kommer vi vilja träna mer för att inte behöva skämmas på min mycket välbesökta blogg, inte sant? Jag kommer naturligtvis länka till alla bloggare som tränar också. Kanske kommer man kunna vinna någonting i framtiden??

Jag tycker att det här med rubriker är svårt...

Herregud. Klockan är 10.47 och det har redan varit 14 stycken inne här. Vad förväntar ni er av mig? Jag är ledig!!

Jag och Marcus har kommit fram till att vi älskar dagar när man ska göra någonting på kvällen. Någonting att se fram emot. Ikväll ska jag åka till Helena och klippa mig, sen ska vi på hockey. Det har vi att se fram emot idag!

Fram tills dess har jag ingen aning om vad vi ska göra. Kanske gå på en långpromenad om min svullna, onda mage tillåter.. Kanske äta upp tobleronen (som jag inte ens har börjat på....).

Ett som är säkert är att jag i alla fall ska inta någon slags frukost. Även om jag inte vet vad. Förresten. Jag föreslog Thailunch till Marcus nu. Det gick hem. Jag ska få thailunch. THAILUNCH!

RSS 2.0