Ganska duktig idag..

Jag har varit ledig idag. Och duktig! Jag har en tendens att kunna sova bort mina lediga dagar.. Men idag har jag och Marcus varit på stan och köpt mjukisbyxor och försökt hitta converse (vilket verkar vara helt jävla omöjligt?)..

Sedan har jag dammsugit våra soffor och tvättat överdragen. Det tar en himla tid med vår tvättmaskin ska ni veta! Och jag skulle verkligen behöva göra det oftare, eftersom våra soffor är vita.

Jag fick fika besök av Anna och Marre också, himla trevligt! Och så tittade brorsan som ska åka till Afghanistan imorgon in en sväng..

Nu står Marcus och kockar i köket, och jag sitter här och hänger. Ska dammsuga lite till innan jag ställer bort dammsugaren. Sen kan jag inte ligga och slappa hela kvällen i soffan, för överdragen är på torkning ;) Vilket också betyder att vi sitter vid matbordet och äter middag. Hahaha..

Kommentarer
Postat av: Erika

Ja, vi hade en graviditet för ett år sedan (fick plus 7/4) men det blev ett MA av det, missat missfall alltså. Jag hade det dock på känn hela tiden och sade att "något är fel" men såklart så tog inte sjukvården en seriöst så jag fick ljuga mig till en tid på Kvinnokliniken och mycket riktigt så hade jag rätt. Hjärtat hade slutat slå på den lilla filuren.Vad roligt att ni fixat barnvagn! Sedan tycker jag inte man kan börja för tidigt med saker & ting heller, man ska göra det när man känner för det :). Vad blev det för barnvagn för er del? :)

2010-04-28 @ 15:00:17
URL: http://dumman.blogg.se/
Postat av: Erika

Jag var "bara" i v.7 (6+något). Visst är man orolig men försök ändå slappna av! Du har ju kommit så pass långt också :).Orolig kan man vara sedan när ungen väl är ute ;) hehe.Hittar man något är det bara att slå till! :D Vagnen ni valt är verkligen snygg och den ser lättkörd ut :). Vi har köpt en Emmaljunga City Cross som vi ska ha en Quadrolift i. Den skulle komma i början av maj så jag sitter hela dagarna och väntar på att få sms av Barnens Hus, haha ;). Ivrig!

2010-05-03 @ 20:54:41
URL: http://dumman.blogg.se/
Postat av: Erika - Gravid

Ja, huvudsaken man är nöjd :). Man är ju inte direkt någon expert på vagnar med första ungen så man får väl välja det man känner är bra och har hört gott om ;).Jaaa! Bara ungjäkeln kvar nu så tänk vad trevligt om tiden kunde gå lite fortare ;D hehe.Ni har inte gått ut offentligt med er underbara nyhet btw?

2010-05-06 @ 22:21:49
URL: http://dumman.blogg.se/
Postat av: Sabine

jag är också ledig. sååå skönt ^^

2010-05-09 @ 18:29:42
URL: http://enibas.blogg.se/
Postat av: Erika - Gravid

Tack, jag hoppas allt är lugnt :). Tycker dock de borde meddela varför och inte bara skicka ut en kallelse utan att ha sagt något :S men men...Hehe, typiskt sådant där med prover :P. Men du! Har ni gjort ert ultraljud ännu?

2010-05-13 @ 00:13:04
URL: http://dumman.blogg.se/
Postat av: Erika - Gravid

Åååh vad mysigt men en liten pöjk! :D Nu vill jag ju se UL-bilder så lägg upp någon för tusan ;).När fick ni beräknad födelse då? :)

2010-05-13 @ 17:52:59
URL: http://dumman.blogg.se/
Postat av: Erika - Gravid

Jag tror det är en liten pöjk i min mage men i början var jag helt övertygad om att det var en flicka så vi får väl se :P.Haha, 101010 var ju lätt att komma ihåg om inte annat :D. Vore riktigt häftigt om han kom då så du får väl knipa hårt tills dess ;P.Du får ge dem mycket vatten, kärlek & värme så kommer säkert dina med :). Nej, jag har inte planterat om min planta ännu då jag bedömde den vara för liten för det ännu :'). Min står på inglasad balkong så när solen ligger på lever den loppan vilket förmodligen bidrar till bärleveransen ;)

2010-05-14 @ 15:43:36
URL: http://dumman.blogg.se/
Postat av: Erika - Gravid

Var in och kikade på SVT men det verkar som att de plockat bort den :(. Men jag ska nog få tag på den på något sätt :D

2010-05-16 @ 23:49:01
URL: http://dumman.blogg.se/
Postat av: Erika - Gravid

Ååååh, ditt jobb söker personal ju! Attans att man ska gå på mammaledighet för det är ett jobb jag lätt skulle vilja ha :)

2010-05-18 @ 21:36:05
URL: http://dumman.blogg.se/
Postat av: Erika - Gravid

Haha! Vad klantigt av dem att inte skriva ut att det är ett vikariat :P. Känns ju som att det är en ganska viktig detalj ;) hehe.Funderat något mer på hur länge du ska jobba eller jobbar du tills du går av typ? :P

2010-05-22 @ 16:45:36
URL: http://dumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • RSS 2.0