Tisdagskväll

Oh no! Mamma upptäckte mig!!!
Jag skrev "klockan är halv sex och solen lyser fortfarande" i ett inlägg... Detta har jag mobbat mina föräldrar för länge. Jag kan inte minnas en vår/höst där dom inte har sagt "kolla ut barn, klockan är halv sex och solen lyser (det har blivit mörkt) fortfarande!" Och nu gjorde jag det själv...

Här hemma är det lite utan en spa kväll. Jag har gjort paul michells hårkur, smörjer in händer och fötter. Då kom jag precis på att jag måste visa er vad jag köpte idag.


Mineral foundation och mineral borste från Amanda på Body Shop

Nu ska jag kolla på avgörandet i "den rätte för rosing", herregud..

Gymmeligym


Nu drar jag på gymmet!


Uppdatering!

Nu har jag varit på gymmet i en timme. Fantastiskt skönt var det idag, man får sån energi av solen!
Det är duschen som gäller här näst, sen tänkte jag försöka nysta fram min hårinpackning.

Eftersom jag är ensam kvällen till ära ska jag laga kikärtsbiffar och steka potatis, en riktig brakmiddag.. Om jag lyckas...

Jag älskar våren.. Fast mest sommaren!

Klockan är halv sex och solen lyser fortfarande, underbart!

Marcus har precis åkt och käkat med Anton, sen ska han vara borta hela kvällen vilket innebär hemmakväll och plugg för min del. Imorgon är ju nationella i svenska B, det har ni väl inte glömt?

Jag sitter och gnager på ett äpple just nu, och ska snart försöka packa mig iväg till gymmet. Det var ett tag sen, i lördags om jag inte minns fel.

Just ja.. Tandläkaren gick bra imorse. Inga hål här inte!

Tandläkaren idag?

Jag är värdelös på att svara på komentarer nu, jag vet! Jag ska ta tag i det så fort jag orkar..

Nu har vi i alla fall ätit frukost och kollat på vänner. Jag fick precis för mig att jag hade tandläkartid idag, kan det vara sant det? Det ska jag ta reda på!

Nu ska jag klä på mig och åka till skolan! Ciiaaao

Ge mig vuxenpoäng!

Jag är mitt uppe i ett storkok, fan va vuxet. Jag tror att jag ska börja samla vuxenpoäng. Om jag gör det, lovar ni att ge mig några då? Skalan är från 1-10!

Gryta var det ja... Sjukt kul att man bara kan stoppa ner lite vad som helst.


Vuxenpoäng?

Vi har dessutom köpt världens finaste klocka idag, som vi ska ha i köket...


Fin va?


Nu ska jag kolla om grytan blev god eller inte. Jag är alltså min egen försökskanin. Inte smart..

lördagskväll på johan nybergs

Vi sitter och kollar på Sveriges smartaste barn. Det är sex stycken kvar och Marcus säger:

- Nu är det tre som har 5, två som har 6 och tre som har 8.
- Men dom är ju bara sex stycken kvar? säger jag då
-ja, men då är det två som har 5, två som har 6 och tre som har 8...
- Det var ju bara sex kvar?
- ja, hur många har jag kommit upp i då?
-sju...
-ja, men det är ju bättre att ta en för mycket än en för lite, annars står man där med byxorna nere och alla skrattar åt en.

Lite kvällsunderhållning, håll till godo!

Mysigt på gymmet

Nu har vi varit och tränat. Idag var det riktigt tungt!! Eftersom gymmet är obemannat på helgdagar kan man inte få några poletter till löpbanden och jag fick därför köra trampmaskinen.
Hur jobbigt tror ni att det var? Mina stackars små ben höll på att dö! 10 minuter på fat burner programmet, sen gav jag upp!

Det absolut bästa med gymmet är ju att man ser så himla fit ut..

Ikväll kl 20.30 ska vi alla släcka lamporna!


Frukosten imorse, mumma!

Mysig lördagsmorgon

Igår var en fantastisk kväll. Marcus och jag lagade köttfärsbiffar med feta ost och oliver, och så gjorde vi hemmagjord potatismos. Sedan kom syster på middag!
Efter middagen blev det lite lets dance och mys. Jag somnade som vanligt i soffan, jag är inte van att vara vaken så länge!

Imorse klev vi upp och stekte pannkakor. Eller.. Först gjorde jag en smet på bara fullkorns mjöl vilket inte var särskillt lyckat. Jag fick istället göra en gigaaantisk sats med lite vanligt mjöl också. Men till slut vart det bra!

Jag lägger in en bild sen, min kamera har inget batteri nu..

Syster åkte sedan hem och vi lagade lunch. Nu är det träning som gäller. Pepp pepp!

trött på datorn..

Det är fredag och jag har sovmorgon=gryyyyymt skönt.

Jag vaknade helt utvilad kl sju imorse. Då klev jag och min ganska mycket tröttare pojkvän upp och gjorde frukost. Bacon och ägg för hans del och smoothie för min.

Ikväll kommer ryssan hit, och det ska bli bjudning ala grande från mig och Marcus sida! (jag laddar kameran tills dess)

På skolan idag blir det prov och sen hemgång, fantastiskt skönt!

Btw, jag är lite bloggtrött nu.. Eller till och med lite datortrött. Därav de få inläggen. Men jag kommer igen, det lovar jag!


Trög dag

Nu sitter jag här och ska ha datoriserad mönsterkonstruktion igen. Det kan man aldrig få nog av, eller hur?

Jag vill bara komma hem så att jag kan försöka tvinga Marcus att ta en prommenad med mig..

Annars så fick jag massor av bilder av Anna igår, så nu måste jag väl snart börja lägga upp lite bilder på fejjan. Det är ju tydligen det enda rätta när man har en kamera.


Tisdagskväll!

Nu har jag blivit lämnad för kvällen. Mackan skulle iväg och hänga med lite buddys. Men framtill klockan åtta har jag 2½ men på tv. Det räddar mig ska ni veta. Vad ska jag kolla på efter det?

Idag har vi varit på gymmet. Satan i gatan va jobbigt det var. Jag sprang på det där bandet i en hel halvtimme! Stora applåder till mig! Sedan körde Mackan med mig tills min mage brann. Det gör den fortfarande.

Nu är det 2½ män, hörs senare när jag har blivit kär i någonting på internet!

Söta va?

Sofia inspirerade mig lite, så efter  fikan igår gick jag och Karin på vas jakt. Jag hittade en kruka, som numera agerar vas här hemma. Och så köpte jag lite rosa band till, som jag band runt vaken/krukan. I den stoppade jag sedan rosa tulpaner, hur gulligt som helst. Den pryder nu våran söta hallmöbel!


Må blommorna leva länge!


Måndagar är dom allra värsta

Hello alla glada! 

Jag har varit och käkat lunch med Sofia idag, kul att se henne igen! Det går så långt mellan gångerna. Jag ska försöka övertala henne att komma och äta middag hemma hos oss nåt framöver, men det vet hon inte om än. 

Efter det var jag på skolan, fick otroligt mycket gjort och känner mig grymt nöjd! 

Nu är det fika med Karin som står på schemat. Henne har jag inte heller sett på länge, var tog alla vägen sedan jag försvann till Härnösand? 

Ikväll är det personalmöte vilket betyder att min dag kommer bli jättelång. Kommer inte hem förrän vid halv 10....

Hörs antagligen imorgon, jag kommer vara dödstrött ikväll!

Effektiv dag!

Jag har glömt kameran hemma, vilket betyder en väldigt bildlös blogg framtill imorgon. Om jag kommer ihåg den då dvs.

Nu har vi i alla fall storstädat hela lägenheten, det inkluderar alltså moppning också. Vi är duktiga.
Mellan varven har vi kollat på vänner och ätit mat. Vänner är helt obeskrivligt bra alltså..



Nu blir det tv hela kvällen, tillsammans med äppel-kanel pajjen jag just bakat!

Tidig morgon = lång dag

Vaknar man klocka sex hinner man med mycket.

Vi gick och la oss halv nio igår, Marcus var jetlagad. Därför vaknade vi klockan halv sex imorse. Vi klev upp, käkade frukost och softade lite. Efter det gick vi på gymmet en timme, jag måste verkligen komma igång igen nu!

Efter det hann vi med ett till mål mat. En så kallad lunch klockan 10 på morgonen. Sedan dess har vi packat upp våra väskor och varit och handlat en mopp.

Har vi inte hunnit med mycket så säg?

Nu ska vi äta vårat tredje mål för dagen, sedan ska vi storstäda lägenheten!
En liten snabb uppdate bara!


Handlat och tvättat..

Nu har vi precis varit och handlat. Och jag har hunnit slänga i två maskiner tvätt. Snart ska vi sätta igång och göra ungnsstekt potatis och köttfärsbiffar, ska bli gottarns!

Jag fick en bild förut, från linbanan i Whistler.. Fy fan, säger jag bara..


450 meter ner, huuuuu.....

Tillbaka

Nu tänkte jag ta tag i det här igen.

Jag tänkte kliva upp och träna med Mackan imorse, istället blev det magkrämpor och sängen medans Marcus kämpade på på gymmet.

Snart (när Marcus har slutat titta på flygkrasher) ska vi kika igenom vad som behöver handlas, och sen ska vi åka och handa lite krubb. Kanske blir en städ/handlingslördag? Så kan man med gott samvete äta chips ikväll!

Får se vad det blir!
Nu sätter jag igång och svarar på alla kommentarer jag fick innan jag åkte

Well well

Jag är trött som fan och orkar inte skriva idag.
Shit vad jag är trött.
Vi hörs imorgon!

Sorry guys.

Hejsan!
Dålig uppdatering från min sida måste jag säga. Jag försöker ta igen det nu istället.

Snart är det dags för sjunde och avgörande matchen i Timrå-HV71. Jag hoppas av hela mitt hjärta att timrå ska klara sig vidare, även om hoppet ser väldigt mörkt ut..

Jag och Marcus kom precis upp från näst sista frukosten här i Vancan. Imorgon drar vi hem igen.. Restaurangmat i all ära, men det ska faktiskt bli grymt gott med helmlagade köttbullar och sönderkokta potatisar. Och vanliga pannkakor förstås..

Igår var vi på bankett här i Vancan. Det blev snapsvisor och dansande, mat och dricka. Och så lite Odinmys förstås! Om en liten stund ska jag och Marcus dra på stan och kolla om jag kanske kan hitta någonting härifrån ändå, men innan dete ska vi gå förbi spelarhotellet och kolla om vi får nåt skvaller. Vi hoppas på det bästa.


Tjejerna i sina klänningar


Lonely, i'm mr lonely..

Nu sitter jag hemma på hotellrummet alldeles själv. Marcus gick och drack en öl med mini för tre timmar sen, och här är jag fortfarande alldeles ensam. Hungrig börjar jag blir också...

Idag var ingen bra dag sportsligt sett. Timrå loosade på grund av en jävla skena som lostnade. Sverige förlorade mot USA också..

Lördag

Hejsan!

Jag och Marcus är uppe i ottan för att kolla på förhoppningsvis sista matchen mellan timrå-hv. Ser riktigt bra ut hittills!

Igår var jag, Marcus och Anna och shoppade. Aldrig förr har jag skådat hasselborgssyskonen så shoppingtaggade. Både Anna och Marcus fick med sig massor med bra shopping hem. Själv gick jag näst intill lottlös. Jag hittade ett par jeansshorts.... Jag vill då tillägga att vi var på Kanadas näst största shoppingcenter, 450 butiker.
För att återställa shoppingglädjen gick jag och fixade naglarna. Då var jag glad igen sen!

Nu är det hockeyn igen, sen är det kvartsfinal mellan Sverige och USA, då ska vi hejja som aldrig förr!!

Hello there

Hello!

Igår var jag, Marcus, Anna, Agnes, Sabina och Pia på en mongolisk restaurang, sjukt gott! Man fick plocka kött/fisk/skaldjur och tillbehör, sedan stekte en kock det man hade plockat ihop. Helt galet gott!

Nu ska jag och Marcus hejja fram Timrå till semifinal, sen ska vi upp och kolla på när kycklingen Anna och hennes lag piskar Kanada.


Kycklingen Anna

ha ha ha

Det är tydligen 23% av Vancouvers befolkning som är kineser. Det fick vi så sött erfara idag när vi gick in på en kina restaurang. Det var vi.. Och så var det kanske 25 st kineser. När det äntligen kom in en vit tjej med en kinesisk familj tänkte både jag och Marcus:"äntligen kom det en svensk...", sen kom vi på att vi var i Vancouver.

Igår var en grym dag! Vi var i Whistler (där os i alla nordiska kombinationer, alpint och rodel ska gå). Vägen mellan Vancouver och Whistler är den absolut vakraste sträckan i världen (i allafall av alla ställen jag har varit på). Tyvärr går det inte att knäppa så bra bilder med min kamera, men jag lägger ut liiiiite smakprov.
Väl uppe i Whistler var det kallt som fan i skuggan, men solen sken och värmde på ganska bra dit den nådde.


Kolla bergen, och vattnet. Så sjukt coolt!


Marcus i solnedgången...

Nu ska vi surfa lite, sen ska vi upp och kolla på killarnas match. Ikväll ska vi kolla in lite shopping här i Vancan, det ska tydligen vara helt ok. Vet ni, det finns en Change här. Den ska jag kolla in!
Och ikväll ska vi försöka hitta nån nice restaurang!

Har alla det bra hemma?

Inte särskilt trött..

Fan.. Klockan är 05.50 och jag kan inte sova. Jag har fortfarande inte fått till mitt jetlag..

Är det nån som har några tips?


En liten uppdatering från andra sidan jordklotet

Godmorgon! Vi har precis kommit hem från killarnas curlingmatch som efter mycket spänning slutade med vinst till Sverige. Innan det åt vi en sjukt god frukost här på hotellet. Nu ska vi softa lite sen ska vi köpa med oss en sub och åka upp på hallen igen..

Igår mina vänner. FY FAAAAN VA COOOOOLT!!!!!!! Helt sjukt... Vi hade grymt bra platser och stämningen var helt enorm. Vi var dessutom lite vip, så vi fick gå in i hallen innan alla andra. Helt galet alltså! Här kommer lite bilder från gårdagen:


Hallen som var helt tom innan alla kom in..


Hallen när den var fylld med 19 000 personer..


Marcus och jag i vårat nya favoritlags tröjor!


Sen åkte vi limmo hem. Sjukt stekigt!


Nu ska vi gå och köpa en macka, sen ska vi dra upp på hallen igen!

Har ni det bra allihopa där hemma?
Sofia, var är du? Jag har skrivit till dig på fejjan men du svarar inte!!!


Dagens aktiviteter hitills..

Jag tänkte bara börja med att säga att jag inte hinner svara på kommentarer. Jag får ta igen allt när jag kommer hem, pust...

Idag har vi hunnit med mycket, man gör det när man vaknar 4 på morgonen!
Vi har ätit frukost på säng samtidigt som vi kollade på hv-timrå (jag vill inte prata om det...)


Våran underbara frukost! Jag år bacon och ägg och marcus åt laxmacka..

Efter frukosten så kilade vi iväg och kollade på Marcus syster Annas match..


Mina nya jeans, btw. Kolla i bakgrunden!! världens coolaste berg!

Sen har vi varit och ätit godaste hamburgaren någonsin här alldeles utanför hotellet.


Mumma!!

Nu ska jag sova en stund, sen ska vi gå/ta en taxi till Vancouver-San José. Det ska bli så jävla häftigt!!
Ni får se bilder imrogon, om vi köper internet!


Godmorgon från Vancan!

Klockan är 14.25 hemma hos er nu. Här är den 05.25 och vi har varit vakna i en timme. JETLAAAAAG!!
Idag är en mycket spännande dag. Jag ska för första gången i mitt liv beställa roomservice, he he he. Vi ska kolla på curling om 4 timmar och vi ska lyssna på timrås match på internet.

Ikväll, vet ni vad det är då???
VANCOUVER-SAN JOSE!!!!! Det ska bli så jävla fett alltså!

Jag försöker lägga in lite bilder sen igår.



Jag och Mackan på hotellrummet i curlingmunderingen


Mackan i full huggning med Starbucks koppen i handen, så jävla retro!

jag är tillbaka!

Jag tänkte att jag kör ett till inlägg när jag ändå har internet. Det kostar nämligen 15 dollar = 105 kr per dygn. Ett helt outvecklat land, usch!

(jag försökte lägga upp bilder här, men det suger ju totalt det här internetet.. )

Våran adapter funkar inte för strömmen till våra datorer. Vi ska försöka fixa det, annars har vi dragit datorerna över hela världen helt i onödan. Nu är det curling!

Vancan, hello.

Heeellllooo!!!!

Vi är framme i Vancouver. Tack och lov!
Hade två stycken 18-20 åriga norska tjejer breve mig på planet london-vancouver. Pratade högt och mycket och bredde ut dig överallt. Mycket trevligt.

Jag vet att klockan är kvart över tre hos er, men här är den bara kvart över sex på eftermiddagen och vi ska snart på curling! (jag skrev hockey först, sen insåg jag att så inte var fallet.

Nu har vi tydligen adapter problem, hörs!!

Nu drar vi!

Jag slänger in ett snabbt inlägg!
Mamma står och gör äggröra och bacon till mig och Marcus, gott!

Nu ska jag gå och väcka sälen, sen ska vi äta och åka iväg!


Hörs i huvudstaden!!

Godnatt!!

Nu får det bli sista inlägget för ikväll. Jag måste packa och göra mig ordning för kvällen.
Om mindre än 12 timmar sitter vi på tåget till stockholm. Sen blir det en dag med "sista shoppingen" innan vi åker iväg på fredags morgon.

Marcus och pappa sitter här breve mig och stämmer gitarren.


Måste packa, måste packa!!

Ipren och mat, tack!

Här står jag, på jobbet. Jag har räknat ner minutrarna sen jag fick huvudvärk kl 14.00.. Nu är det bara 1 timme och 49 minuter kvar.
Jag är hungrig som en liten gris och är därför väldigt stingslig. Jag provade att ringa hem till min ljuva familj, dom ÅT!!!!!!!!!! Nu kommer dom åka på däng när jag kommer hem!

Annars då, hur har eran dag varit?

Imorgon åker vi!

God morgon vänner!
Mamma och pappa kom förbi igår, och vi åkte därför med hem till Böle, där jag sitter just nu. Jag ska snart åka iväg och jobba. Eller, om 3 timmar. Jag måste plocka fram en stoooor resväska, för imorgonbitti kl 08.11 tar vi tåget ner till Stockholm. Vi tänkte gå en sväng på stan och fixa det sista innan resan, sen ska vi nog bara softa med mamma Hasselborg.


Snart är vi här! :D

mycket att stå i

Jag är mitte uppe i ett tvätt-era. Känner mig helt galet huslig här i Härnösand, eller som Marcus skulle ha sagt: "det är ju nästan lite äckligt.." Jag har, med viss hjälpa av min mor, precis stoppat i två maskiner tvätt. Vi måste snart börja packa, för vi åker ju hemifrån i övermorgon!

Ni ska veta att tvättstugan här i Härnösand är ingen plats man vill vistas på i onödan. Om ni tänker er en skräckfilm, där man blir jagad och knivhuggen i ryggen. En sån gång är det till tvättstugan. För att alla skulle förstå så tog jag lite bilder när jag var ner nyss.


brr.. här har man precis kommit ut från tvättstugan.


en låååång låååång gång..


Tvättar man på kvällen är det här någonstans man börjar springa för att komma fram någon gång! Huvva!


Jag har mycket att göra idag, känner jag.

Jag ska tvätta klart
Jag ska packa
Jag ska räkna pengarna vi har sparat som vi ska ta med oss. Wiii
Jag tänkte kolla på Desperata hemmafruar (om Marcus tillåter)

Ja, som ni ser är det endel att göra. Förutom allt detta måste jag borsta tänderna.
Att jag fortfarande sitter kvar?

Lunchdags

Nu sitter jag och väntar på att pastan ska koka klart. Vi har gjort köttfärssås till lunch!

Träningen gick bra, det var sjukt kul!! Alla borde skaffa snygga träningskläder och en pojkvän som kan peppa en att träna.Do it, do it now.

Tisdagsworkout

Nu drar jag och Mackan på gymmet, shit va fit vi ska bli alltså. I år är det beach 2009!!!
Jag har mitt rosa casall linne och mina gråa casall mukisar, damn that's hot.

Det är plusgrader här i det tropiska Härnösand, så jag kanske tar en prommis sen när Mackan jobbar. Jag blev sugen på glass också..

Hörs efter träningen!

jag är svullen

Woh, nu är jag hemma. Dagen på jobbet har varit bra, den gick fort!

Jag har hunnit göra mina benövningar och sitter nu i soffan och kollar på gamla greys avsnitt. Ikväll blir det bara slappning, jag är så trött!

vad gör ni ikväll?

Changan

Nu står jag på jobbet och dricker en Caffé latte. Väldigt chict!

Jag längtar tills i eftermiddag när jag får komma hem och träna i mina snygga träningskläder. Ikväll kanske andra träningsoutfiten kommer upp! Jag är så galet snygg i mina träningskläder alltså.. (det är precis så man måste känna fär att komma igång och träna på allvar, så ut och köp nya träningskläder allihopa!!!)

Nu ska jag fortsätta här på arbetet. Kom in och hälsa på, vi har 50% på alla bhar!

Morrn!!

Jag har precis tryckt i mig en tallrik gröt till frukost. Rackarns gott med äpple till, kan jag tipsa om.

Annars så ska jag snart till jobbet (jag är inte uppe så här tidigt utan anledning). Sen efter jobbet ska jag åka hem till Härnösand igen. Hoppas vi får en tvättid innan vi åker till Vancan, peppar peppar.

Vi hörs senare!

dålig igen, jag vet..

Ärligt talat, jag kommer inte hinna med så mycket bloggande nu innan vi åker till Vancouver. Jag hinner knappt sitta vid datorn. Jag borde ligga i sängen och sova nu, för imorgon har jag ett jobb att sköta (som jag fortfarande inte vet hur jag tar mig till).

Vi kom i alla fall precis hem ifrån Stieg Larssons film - män som hatar kvinnor. Många kanske, även om jag inte tror det, dissar den för att det är en svensk rulle. Men gör inte det, för då missar ni någonting. Även sverige kan glänsa till ibland. Mycket sevärd film, se den!

Nu väntar sängen för mig. Imorgon väntar jobbet. På tisdag väntar gymmet med Mackan och på onsdag är det jobb. På torsdag, vet ni vad det är då? Då drar vi till stockholm för att på fredag åka till Vancan! Fy fan va peppad jag är nu!!!!

At work

Nu står jag här och knegar. Och vet ni, jag anstränger mig extra mycket för er just nu, för varje gång jag ska skriva ä eller ö måste jag trycka Alt+132 eller Alt+148 = sjukt jobbigt i längden.

1 timme och 59 min kvar nu. Ikväll ska jag och Marcus gå på bio, Stig Larssons Män som hatar kvinnor. Jag har sagt länge att jag ska hinna läsa boken innan, det hann jag inte.

är boken bra? Borde jag ha höga förväntningar?

Söndag

Jag tänkte skriva ett inlägg igår, men då hade min dator lagt ner.. Den är fortfarande död. Jag behöver en personlig datasupport om min dator ska hålla på så här hela tiden..

Vi tränade i alla fall igår, förbannat jobbigt!


Mina nya träningskläder. Rosa casall linne och svarta casall shorts.


Dags för frukost!

RSS 2.0