Middag

Morotsbröd på jäsning och morotssoppa på gång. Mamma och Pappa kommer på middag ikväll!


Lite av vårt sovrum

Har förstått på endel kommentarer att det var ett tag sen jag bloggade nu. Jag ska ta mig lite i kragen och ge er lite inredning av hög nivå ;)


Sängen, som vi köpt nya kuddar till.. Mörkbruna blev fint till allt vitt :)

Sängbord köpt hos gulliga Anneli på Butik Anneli. Skönt att ha den butiken back hörn :)



Det är lite kul att ta lägenheten lite som det kommer. Det känns förstås himla kalt just nu, men när man hittar guldkorn som dessa sängbord är man glad att man inte köpte första bästa när vi flyttade in :)

Naaawww



Jag har legat i soffläge hela dagen efter att vi monterat ihop bäddsoffan (som tog typ tre timmar...). Ser ni va söt lillkotten är?

Finaste pojken :)

Jag har fått lite påbackning pga. mitt dåliga bloggande. Okejdå. Men jag har inte haft tid. Jag har haft alldeles fullt upp med att kolla på bilder på världens finaste lilla pojke - Lucas :)


Världsfin pojke :)

Och gissa vem som kommer och hälsar på i helgen? Petter, Sandra och Lucas!!! :)

Nu ska vi skruva ihop en bäddsoffa som vägde 100 kg.. Önska oss lycka till!

Snart beger jag mig

Tänkte att jag skulle slänga iväg ett inlägg innan jag springer iväg till tåget. Jag har jobbat klart och jag och Anneli har fått mycket gjort idag. Men nu är jag ledig för helgen och det är så himla skööönt!!

Har funderat under dagen om jag ska ta med mig datorn eller inte till Stockholm. Den får stanna hemma, så ni får se bilder på lillskrutten när jag kommer hem istället. För imorgon ska jag till Nyköping och hälsa på min lilla brorson! :):)

Men ikväll är det Stockholm och Hasselborgarna! Och innan det är det en tågresa som jag hoppas inte blir sådär jättemycket försenad..

Vi får se hur mycket vi hörs i helgen :)

Långa arbetsdagar för mig nu...

Nu har en tio timmars arbetsdag avklarats och jag är väldans trött. Imorgon väntar jobbet på mig klockan halv nio, för morgonmöte med chefen. Efter morgondagens pass ska jag njuta av min tre dagars ledighet - den är jag värd efter ha varit ledig en dag på 12 arbetsdagar.

Sofia har varit här och vi har ätit sushi till lunch - jäklar va gott det är! Och så pratade vi om en miljon saker som man bara hinner med med Loffan (för att vi pratar så fort när vi pratar med varandra)..

Imorgon efter jobbet tar jag tåget ner till Stockholm för att åka och hälsa på Marcus familj :) Längesedan jag var där nu känns det som! Och på fredag ska jag åka vidare till Nyköping och till min bror, Sandra och deras nya fina Lucas.. :)

Nu väntar en snabbdusch och sedan sängen! Godnatt vänner!

Godmorgon!!

Godmorgon! Ännu en tidig morgon här på bankgatan.. Jag börjar bli van nu.. Men är ändå himla glad att jag slipper sitta och åka från Härnösand i det här vädret och den här tiden på morgonen :)

Jag har precis ätit två rostade mackor med ost och nu tänkte jag smälla i mig en apelsin innan jag ska dra iväg på jobbet för ett 10 timmars pass. Har även kokat två ägg som jag ska kunna äta för att inte svälta ihjäl innan jag får sällskap på jobbet :)

Ha en bra dag allihopa! Förhoppningsvis får jag ingen tid till annat än att sälja bhar idag :)

Godnatt!

Jag såg nästan brännskadad ut när jag tog på mig ansiktsmasken. Den måste verkligen gå ner på djupet! Nu har jag tagit av den och smöjt in ansiktet. Borstning av gaddarna och sen väntar sängen och massa skön sömn :)

En ansiktsmask får det bli!

Det känns som att min jobbdag varade för evigt idag. Väldigt lugnt och lite folk på birsta överhuvudtaget..

När jag kom hem hade Marcus lagat middag i form av panerad fisk, kokt potatis och citron - mmmm.. Så himla skönt att komma hem till ett färdigdukat bord :) Nu ligger jag i soffan och får fotmassage - vilken lyx, va!
Funderar på om jag ska göra en sån där ond ansiktsmask från The body shop.. Ni vet en sån man måste dra bort från huden.. Tror att det får bli en sån :)



Sedan är det en tidig kväll som gäller för mig. Imorgon jobbar jag 10 timmars pass och kan behöva MASSOR med energi för att inte säcka ihop klockan 18 när det är två timmar kvar.. :)

Apelsiner är min nya last!

Trots en ledig dag har vi haft fullt upp här på Bankgatan. Jag har hunnit tvätta två maskiner (en är fortfarande i maskinen...). Det var verkligen behövligt kan jag säga! Det svämmar fortfarande över i tvättkorgen.. Sedan har vi hunnit med att planera lite inför förlovnings/inflyttningsfesten vi ska ha här framöver..
Lite drygt en timme blev det på gymmet idag också, och det är så himla skönt att börja komma in i träningen igen nu!

Kvällen har spenderats i soffan - kändes välbehövligt eftersom det är tre långa dagar kvar på jobbet innan jag får långledigt och åker ner till Stockholm och Lucas :) Middagen idag blev fläskfile i ugn, super enkel och jättegod mat. Till kvällsfika har det blivit två skivade apelsiner.. Jag kan verkligen inte sluta äta dom! Haha... Dom är så goda!

Nu ska vi boka lite resor och sen gå och knoppa :) Imorgon tänkte jag kliva upp med tuppen och försöka hinna träna innan jobbet!

Stor frukost!!

Inatt vaknade jag med världens magont. Fick kliva upp och gå på toa och sen försöka somna om igen. Har ingen aning om vad det var för nånting heller? Hur kan man bara vakna mitt i natten och ha superont i magen? Himla konstigt..



När jag vaknade imorse var det i alla fall bra igen, så jag ska inte klaga :) Jag har precis ätit en stor frukost på två rostade mackor med ost och två ägg. Jag kommer antagligen vara proppmätt tills lunch i alla fall ;)

Jag tänkte snart hoppa in i duschen, sen slänga i en tvättmaskin. Tvättkorgen är alldeles full nu och även fast vi har en tvättmaskin i lägenheten kommer man sig inte för att tvätta.. Lateheten tar över!!

RSS 2.0