Ganska duktig idag..

Jag har varit ledig idag. Och duktig! Jag har en tendens att kunna sova bort mina lediga dagar.. Men idag har jag och Marcus varit på stan och köpt mjukisbyxor och försökt hitta converse (vilket verkar vara helt jävla omöjligt?)..

Sedan har jag dammsugit våra soffor och tvättat överdragen. Det tar en himla tid med vår tvättmaskin ska ni veta! Och jag skulle verkligen behöva göra det oftare, eftersom våra soffor är vita.

Jag fick fika besök av Anna och Marre också, himla trevligt! Och så tittade brorsan som ska åka till Afghanistan imorgon in en sväng..

Nu står Marcus och kockar i köket, och jag sitter här och hänger. Ska dammsuga lite till innan jag ställer bort dammsugaren. Sen kan jag inte ligga och slappa hela kvällen i soffan, för överdragen är på torkning ;) Vilket också betyder att vi sitter vid matbordet och äter middag. Hahaha..

Tävling


jag är med och tävlar hos Johannajois :)

Grillat!

Undra hur många det är som har grillat ikväll? En sån här solig och varm dag gör ju att vårkänslorna kommer fram, och med våren kommer köttet på grillen.

Jag är hemma hos mamma och pappa och blir utfodrad. Det är alldeles perfekt tycket jag :) Idag har farmor och farfar varit och hälsat på dessutom, och jag och marcus fick jättefina dukar och ett suuupersött kristall socker kupa.. Kan man kalla det så? Ni ska få se bilder framöver i alla fall :)

Tänkte att jag skulle uppdatera er om läget medans det är paus i Wallander. För ja, vi har ätit grillat och kollar på Wallander. Så sjukt svensson :)

Nu får marcus gärna komma hem också. Saknar massor..

Provar sweet lemon om en stund

Gissa om jag vart glad när jag gick in och såg att jag kommit tvåa i Annasara.net:s tävling! Jag som aldrig ens vinner på en trisslott!!

Igår på birsta köpte jag en peeling i citrus serien. Tänkte att jag skulle prova den när jag hoppar in i duschen om en liten stund. Måste även göra någonting åt mina naglar!!


Jag vill ge min pojkvän en eloge

Vet ni vad jag har gjort hela dagen idag? Jag har gruvat mig för att plocka undan i köket. Jag tycker att det är snuskigt och jobbigt. Och så tänker jag såhär: "varför är inte Marcus hemma?"...

Hemma hos oss brukar det gå till så här:
Vi lagar mat
Vi lämnar allt i köket och säger "vi tar det där sen.."
Vi går in till vardagsrummet, kollar på tv och äter
Jag somnar i soffan och sover exakt hela kvällen (Eloge nummer 1. Hur är det egentligen att bo med någon som sover kvällarna i ända??)
När jag vaknar packar jag mig upp, borstar tänderna och går och lägger mig.

När jag sedan kliver upp på morgonen är det alltid skinande rent i köket. Min älskade pojkvän säger alltid "jag tar hand om det här, gå och lägg dig du.." och jag har inte riktigt förstått hur mycket jag uppskattar det här, förrän nu.

Så. Min kille rules.


Shopping

Jag har slängt i mig en super sur, men super god, smoothie till frukost. Det var längesedan det!
Snart kommer Sofia hit och vi ska åka på en liten shoppingtur. Varför inte åka till birsta när man är ledig, liksom?

Igår blev det frukt med Sofia, Sara och Emma. Mys på hög nivå:)

Hungrig tjej

Jag packade mig ut till birsta och handlade lite inför kvällen. Det fick bli passionsfrukt, annanas, vattenmelon och apelsin. Yummi!

Börjar bli riktigt hungrig och ska snart sätta igång med maten. Sofia kommer efter träningen som lär sluta vid halv 8 :) Jag ska försöka mig på att göra hemma gjorda strips, får se hur det går... :P

På Vincent

Hello lovers!

Sitter på Sofias jobb med en assnygg MacBook, så jag kände att det var läge att skriva nu!

Jag sitter och funderar på om jag ska åka ut till birsta och köpa lite frukt tills ikväll, för Marcus har minsan åkt till Stockholm, så jag försöker muta Sofia att äta med mig ikväll.

I alla fall så skulle jag försöka mig på att baka lite idag också, för mina farföräldrar kanske kommer och hälsar på mig i helgen :) Får se om jag är alldeles för trött eller om det kanske blir lite bakning!

Jag kommer tillbaka inom en snar framtid. Vem vet, den här datorn kanske startade mitt bloggande igen? ;)

RSS 2.0