Värmeljus från Ikea!

Kommer ni ihåg hur mycket värmeljus jag konsumerade i vintras? Endel säger att det är "värmeljus som värmeljus", till er vill jag bara säga: Bite me!
Jag har naturligtvis prövat endel olika sorter. Men hittills måste jag säga att Ikeas har bäst brinntid. Jag provade några från Coop - inte att rekomenderas. Ingen brinntid och ingen vidare värst låga heller.

Följ mitt råd nu. Gå till Ikea och köp värmeljus. Dom är billiga dessutom.

Vuxenpoäng?

Jag var alldeles för lat för att laga mat, så jag åt pressad potatis och kallrökt lax med en liten glascola till. Vet ni hur vuxen man känner sig när man inte orkar laga mat och ändå har rester i kylen? Jag öppna kylen och blev så imponerad att jag var tvungen att säga till Marcus att kolla hur mycket mat vi har!

Dessutom köpte jag kaffe igår, som vi skulle ha till frukosten idag. Det är minsan också vuxenpoäng.

Här sitter jag och skryter.. (ett litet minus är att jag inte har tillräckligt många satsumas hemma för att tillfredsställa vårat citrusbehov..)

Min dag med lite bilder..

Här har jag lyst med min frånvaro idag. Jag och Marcus har haft en heldag med bara massa mys. Vi kallar den för "min lediga dag" och sånt mys får man tydligen var tredje lediga dag. Det här gillar jag!!

Vi vaknade runt halv nio och klev upp (det är så galet skönt att kliva upp när man vill..) Sedan ställde vi oss i köket och slängde ihop pannkakor med Pias hemgjorda blåbärssylt (TACK!!), keso,smör och socker. Till det gjorde vi satsumas/apelsin/ananas-juice och åt rostade mackor, en riktig lyx frukost!



Marcus hade lite paus underhållning.. Det blev fantastiskt på bild.. Det var ännu mer fantastiskt i verkligheten..



Sen började vår resa mot Sundsvall.. Vårt första stopp blev på gårdsbutiken i Timrå, där vi hittade två stycken alldeles underbara kuddfodral som fick följa med oss hem.. Sen fortsatte resan till Timrå för att kolla lite på Timrås träning och äta lunch på Eon. God lunch faktiskt!



Eftersom det här skulle bli ett "gårdsbutikrace" så fortsatte vi sedan till Nordljus i Njurunda. Där hittade jag några söta burkar, men dom får stanna på butiken tills vi flyttat och fått ett nytt kök!

Efter det drog vi till staden för att hitta krukor som det står "basilika" eller någonting liknande på (såna här nedanför). Jag hade naturligtvis en klar bild i huvudet hur dom skulle se ut, men någonting jag föreställer mig finns allt som oftast inte. Marcus har en otrolig övertalningsförmåga, och till slut gjorde vi som han sa. Och resutlatet blev Svinbra!



Sen gick vi naturligtvis på Butik Annelie också.. Butik Annelie är underbar.. Jag vill köpa någonting varenda gång jag är där.. Det går naturligtvis inte.. Men idag hittade jag en söt liten grej..



Min middag


Smoothie och klementin

Och en till..

Jag vet inte var "susanna" kom ifrån. Men hon gav mig en hemsida som jag aldrig kunnat drömma om. Jag sitter här hemma och blir alldeles varm i hjärtat av sidan. Tack Susanna!

Mixin heter sidan. Susanna hade rätt, alldeles rätt..

Underbar hemsida

Jag har hittat en inredningssida med totoal Amanda style.  Jag smälter när jag ser sånt här..
Det är värt en titt, och hittar ni ingenting blir jag förvånad!!

Gå in och shoppa lös, det tänker jag göra!!!

Idolrepris

Jag har slängt i mig en tallrik yoghurt och flingor medans jag väntat på att Marcus skulle prata klart med Anna. Nu ska vi kolla på Idol avsnittet från igår. Helt värdelöst att se i efterhand eftersom det stod på framsidan av Idol hemsidan vilka som gick vidare.

Jag längtar till på fredag. Men än får ni inte veta varför. För det är en hemlis...

Gratis presentkort

Jag har precis beställt hem ett presentkort från Gratisbio.se. Mitt första presentkort, och jag måste säga att det har gått smärtfritt! 50 kr på Åhlens är inte fy skam när man snart ska flytta. Nästa gång ska jag ta 50 kr på Hemtex, så att jag kan köpa nya handdukar!

Typ Beställningsdatum Skickad
Åhlens (50 kr) 2009-09-28 Nej



Kom igen och gå med ni med!

Ansiktsmask

Jag har lagt på en ansiktsmask från Body Shop. Vitamin C (en sån där man får dra bort) och det känns verkligen som att den gör någonting, även om jag inte vet vad.. Det kommer göra riktigt ont att dra bort den med alla småhår i ansiktet. Huvva!

Lite inredning

Jag har hittat en hemsida med massa fin keramik. Västergården AB heter företaget och deras hemsida är här: LÄNK.



Och dagens middag bleeev


Stekt lax, pressad potatis, romsås och avocado..

Vad blir det för middag ikväll?

Jag är mitt i matlagningen. Ikväll får ni se vad det blir! ( Det blir någonting svingott, men enkelt!! )

Russinöga

Mitt ansikte såg ut som ett russin imorse. "Du ser lite misshandlat ut" sa Marcus. FRUKTANSVÄRT trött ställde jag mig sedan i badrummet för att förstå att han inte skämtade. Nu väntar personalmöte klockan 8 och sen jobb till klockan 16.

Jag är obeskrivligt trött. Snälla hjälp mig någon.

Recept, woala!

Vi har kommit på världens bästa recept på klyftpotatis. Vill ni imponera och kanske till och med få någon i säng bör ni följa detta recept.

-Koka potatis (gärna morötter också) i ca 5 min.
-Sätt ugnen på 250 grader, över och undervärme.
-Skär under tiden upp smör och lägg i en långpanna.
-Pressa vitlök i smöret.
-Häll över de varma potatisarna och låt smöret smälta, gojsa runt lite..
-Hacka persilja (färsk) och strö över. Jag brukar ta basilika också..
-Salta och kör in i ugnen som nu borde vara 250 grader.

Ta ut potatisen när den ser ut som följande:



Och avnjut. Gärna ska eran tallrik sedan se ut såhär:


Älska, älska inte.. ÄLSKA!


Mina nya stövlar, jag är så sjukt nöjd!

Badrock och ansiktsmask

Jag har frusit som en galning idag efter curlingen. Därför åkte vi hem och jag tog en lååång dusch och hoppade i min badrock. Mina händer ser ut som små russin. Efter det tänkte jag att jag var värd en ansiktsmask..


Svidande ögon

Vi är hemma igen efter en helg på böle. Vi åkte bara hem och bytte kläder, sen skulle mackan upp och träna lite curling, kasta lite sten... ?? :)

Nu sitter vi här. Mina ögon svider av kall luften i curlinghallen och mina fötter fryser fortfarande. Men snart tänkte vi äta lite lunch och sen spurta iväg till Anna-Karin och Pecka. Det var ett litet tag sen..

Jag vill ge en känga till Anna och Agnes som totalt har tappat förtroendet som bloggerskor. Skärpning nu brudar, innan jag måste åka över till er!! :)

Mätt mätt mätt

Jag är proppmätt. Totalt PROPP MÄTT. Vi har ätit så vi storknade, både jag och johanna (dom andra verkar ha någon slags spärr som säger till när man ska sluta äta. Känner ni till det? ). Efter att vi tryckt i oss förätt, huvudrätt och efterrätt kunde vi knappt gå upprätta. Det var även lite svårt att andas. Jag packade mig ner i köket för att ställa tillbaka efterrätten. Där fann jag en godisskål.. BARA EN!! tänkte jag och sprang till datorn.. Efter mig kom Johanna med en godis i högsta hugg och med orden: "Varför kan man inte sluta äta?!"

Jag är fortfarande helt galet mätt.

 

Och fortfarande helt galet stolt över mina nya skitsnygga skor.


Birsta

Det lönade sig visst att vara underbar i morse. Jag fick en långtur på birsta vilket resulterade i ett par JÄVULSKT snygga stövlar (som marcus hittade och gav mig kärleksbidrag till) ett par jeans och strumpor. Nu är det Djurgården - Modo!

Jag är en bra tjej!!

Idag ska jag vara en fantastiskt flickvän och låta Marcus sova ut.. Och sen tänkte jag laga pannkakor som han ska få äta till frukost, med keso på (själv tar jag smör och socker..). Är jag inte en alldeles underbar flickvän? :)

Idag ska vi antagligen ta en liten tripp till birsta och kanske även ut till Njurunda och kolla på inredningsbutiken där.. Det blir en slapp dag i lönens tecken (shopping shopping..)

Sen runt tre skulle tydligen farmor och farfar dyka upp!

En natt borta, kanske två..

Myspojken min har somnat, han var tydligen supertrött. Jag ska väcka honom om en liten stund, men innan det hade jag tänkt hinna packa en liten väska jag ska ha med mig.. Ikväll blir det nämligen Casinot för bror och pojkvän och myskväll för mig och Johanna. Efter det ska vi sova hos mamma och pappa för imorgon kommer Farmor och Farfar på besök, inspektion av köket månne?


Nu åker vi!

Man ska vara fin..


Lite nagevård innan stundande kväll med Johanna!

Frukost like mamma lena



Mannagrynsgröt med kanel och socker. Mmmm..

Hockey ikväll

Ikväll är det hockey. Och som vi har väntat. Det kändes nästan i luften idag när jag var ute och gick.. Det var liksom kallare, ljusare och mycket bättre allting..

Först ska vi hem till mamma och Pappa och få lite mat ..
So long

Lunch nr 2..

Köttfärsen är i stekpannan och nu ska jag göra Mr Hasselborgs andra lunch för dagen.


Köttfärssås!!

Ostkaka




Ni vet när man äter någonting och blir sådär nostalgisk? Ostkaka är mysteriet på greveholm för mig!!

Vad gör jag ikväll?



Mumma!

Hemm från jobbet. Hunnit göra middag. Det blev ett försök till att göra samma succé som mamma gjorde. Jag lyckades hyffsat...


Dö, flugjävel

Jag försöker döda bananflugor med vinäger och ättika. Men dom dör ju inte? Dom sitter ju bara där och är lycklig av ångorna. Hur gör man? Varför dör dom inte? Någon som har ett bättre knep?

Gott till kvällen

Är det inte alldeles underbart när någon varit ute och rest = varit på taxfree?
Som ni vet var Marcus i Prag, det fina som kom ut av det hela är det jag tänker smaska på till Idol ikväll.



Mumma!!!

Fin korg

Jag har försökt hitta en korg som man kan ha toapapper i på toaletten (det är väl världens jobbigaste sak när toapappret är slut och man måste hämta det i ett skåp utanför toan??).

I helgen hittade jag korgen med stort K. Tillräckligt stor för att rymma många toarullar, och tillräckligt liten för att få plats under handfatet. Awsome.



Snart så.. Snart..

Today my boy gets back! Wihooooo!! Förhoppningsvis sitter han på tåget hem till Sundsvall nu.

Jag slutar 4, men måste eventuellt gå lite tidigare eftersom jag förhoppningsvis har en pojkvän att hämta tio i fyra. Så ikväll mina vänner kommer jag hem till kamerasladden. Det är slut på tråkiga inlägg utan bilder för ett tag!! :D

Imorgon kommer han :)

Igår kom tula och hälsade på mig här i Timrå. Vi snackade skit hela kvällen samtidigt som vi såg på freaky friday (vilket är en totalt värdelös film... )

Nu ska jag åka och jobba om en timme, typ. Mina föräldrar har inte klivit upp än? Vad är det frågan om?? Jag kanske eventuellt måste plocka fram min egen frukost, suck och stön..

Ikväll åker jag hem till Härnösand i alla fall. Tänkte städa lite och så innan mitt hjärta kommer hem imorgon. Imorgon kommer han!! :)

Piano, någon?

Jag vaknade för en stund sen av att mamma och pappa stökade i köket(ska även tilläggas att jag gick och la mig typ 10 igår).. Klev upp och åt mackor och drack juice. Nu är jag tillbaka i liggställning här i sängen.

Jag har fått för mig att jag vill ha ett piano i vår nästa lägenhet. Ett gammalt piano, som ska målas vitt... Och vara superfint. Marcus är dessutom duktig på att spela, så det kommer inte bara stå där som dekoration. Åh. Jag vill verkligen flytta och inreda vår nya lägenhet nu!

Jaha..?

Vad är det för fel på Blogg.se nu då? Allt ser helt galet ut. I vilket fall tänkte jag sova nu. Jag skänker en varm tanke till min älskling som inte suttit vid datorn och internet sen i onsdags, och kommer med all sannolikhet inte göra det förrän på måndag heller. Jag har inte blivit nå friskare. Jag är inte sådär dundersjuk, men ni vet. Man känner sig hängig och trött. Skitjobbigt! Slut på allt gnäll. Imorgon är det jobb som gäller. 12-18, känns som att det kommer bli en lång dag. Helgen innan löning.. Godnatt

God middag iaf...

Åh. Jag är trött idag. Trött trött trött. Och så saknar jag Marcus. Jävlar vad jag saknar Marcus.

Jag har lunchat med bror och hans tjej Johanna idag. Gott med cesarsallad på Waynes. Sen skulle jag in till stan för ett ärende. Gick väl sådär.

Nu funderar jag på om mamma har någonting att erbjuda ikväll eller om jag ska ta mitt sjuka arsle till min bror och hans tjej. Vi får väl se. Jag ska i alla fall få lax, pressad potatis och murkelsås. Så.Jävla.Gott

Jag glömde..

Jag och mamma har varit på birsta idag. Hon har handlat som en besatt, själv köpte jag bara en korg och två flaskor som man kan ha olja & vinäger i tänkte jag.

Ni ska veta att jag tänkte längre än näsan räckte imorse. Jag tog minsan med mig kameran hit till böle. Det tråkiga är att jag råkade glömma den förbannade kamerasladden. Kamerasladdar förföljer mig.. Fast tvärt om. Dom undviker mig. Kamerasladdens frånvaro förföljer mig. Så.

Stockholmssjukan

Jag har blivit sjuk. Jag vet inte vad det är med Stockholm som hatar mig så mycket att jag måste bli sjuk varenda gång jag varit där. Nu är mina ögonlock tunga som bly och halsen gör ont. Jag ska ta en dusch för att försöka bli lite fräschare, sen ska jag packa väskan och åka hem till mamma och pappa, så att någon pysslar om mig i helgen.

Jag ska försöka lura med mamma till birsta / stan för lite sjuklingshopping. Peppar peppar

Here i go again

Igår efter jobbet skjutsade jag Marcus till tåget. Jag hatar verkligen att vara ifrån honom, men ibland så måste man tydligen. Efter det fick jag ett sms av Johanna som frågade om jag ville följa med på förhandsvisningen av Flickan som lekte med elden. Naturligtvis!!! Grym film, även om filmen inte ens är i närheten av hur bra boken är.

Tanken var att vi skulle käka nåt efteråt, men det var gratis popcorn på bion, så vi åt oss mätta på det...

Funderade ett tag på att åka hem och sova, men eftersom jag hatar att sova själv så stannade jag hemma hos mamma och pappa istället. Imorse vaknade jag av mig själv kl 6!! Pratade lite med Marcus och somnade om igen.. Vid halv 8 fick jag mackor serverade i kökssoffan (lyx att vara hemma)..

Jag gick ut en sväng me Basse, sen plockade jag lite äpplen och åkte hem. Nu har jag gjort äppeljuice som jag ska ta med till mamma och pappa..

Lite av mitt!

Jag tänker inte

bli sjuk, jag tänker inte bli sjuk! Jag känner mig sådär härligt hängig. Lite tjock i halsen och sådär. Det vore iofs. ingenting konstigt, eftersom jag blir sjuk VARENDA gång jag varit i Stockholm.

Nu ska jag i alla fall försöka trycka i mig en C-vitamin och en liten tallrik med yoghurt och flingor. Sen ska jag ta med mig min älskling på birsta. Han åker ikväll och jag tänker tvinga honom att umgås med mig hela dagen, sådetså!

mys


Jag och Marcus har myskväll innan han åker till prag. Blomkål, chips, dipp och godis. See you :)

Jag står på jobbet.

Anneli har inte gått hem än. Hon älskar mig, uppenbarligen. Annars skulle hon ha gått hem när hon slutade. För en timme sedan.

Jag ska köpa blomkål och dipp till mig och Marcus ikväll. Får inte glömma det. Blomkål..

Imorgon åker Marcus till Prag. Kommer ni ihåg hur mycket uppdaterande det blev förra gången han var borta? Jag tycker att det är bra jävla tråkigt att vara själv. Huvva.

Åter till arbete!


det blev

Ingen frukost, stor lunch istället.


Funderingar..

Jag klev faktiskt upp åtta imorse, eller, jag vaknade då i alla fall.

Nu sitter jag mest och funderar på om jag ska äta frukost och sen klämma in lunch innan jag åker till jobbet, eller om jag bara ska äta lunch.
Jag har det jobbigt här borta på Johan Nybergs. Mycket jobbigt.

Är det förresten någon som kan bli så hungrig att man kan spy? Konstig känsla. Men så känner jag ibland.

Varför ska man spy när man är hungrig? Så ologiskt.

Tlööööötttt

Nyvaken i en strut sitter jag framför både datorn och Vakna med the voice. Vi köpte någon yoghurt igår som inte var ok. Hemköp har helt galet dåligt utbud på laktosfria produkter, huvva.

Idag jobbar jag till fyra, sen runt kl sex ska jag och Marcus upp till AK och Pecka för att riva (kanske så ska inte jag och Anna-Karin riva.. Men marcus och Pecka i alla fall) deras altal på deras nya hus..

Nu ska jag sluta ordbajsa och försöka trycka i mig min sura yoghurt istället!

Juicen är klaaar

Vi är hemma!

Idag har jag och Pia haft en "kulturdag" som Pia sa. Vi har varit på Akvaria och kollat på fiskar, så sjukt coolt!! Jag såg bland annat blåa grodor, som jag vet att Sanna i min förra klass skulle ha älskat! ;)

Efter akvaria gick vi på marknaden som var på Sergels torg. Där fanns det fudge.. Mmmmmm.. Som dessutom kostade 28 kr /hg, rena jävla rånet.. Efter en tur där som också genererade i pannkakor med smör och socker så tog vi bussen hem.

Vårt tåg hem gick 14.30 och var framme 17.50.. Vi åkte då, alldeles för hungriga för att åka hem, till min kära mor som bjöd på oxfilé och klyftpotatis med tårta till efterrätt.. Vi plockade massa äpplen, med inspiration från micke och pia. Sen åkte vi hem och gjorde äppeljuice.

Nu sitter vi bara i soffan. Nothing hill rullar i bakgrunden och jag är rätt så slö faktiskt, trots en helg med ren lugn och ro..

Imorgon börjar jag 9, så jag måste kliva upp sjuhelvetiskt tidigt..
Godnatt!

Jag lever!

Jag lät (läs tvingade) Marcus att blogga igår. Det räckte bra tycker jag. Jag har inte med mig min dator ner hit och kan därför inte lägga upp några bilder..

Idag klev vi upp vid kvart i nio. Marcus skulle iväg och spela curling. Så vid kvart över nio, efter vi fått frukost serverad med nypressad juice (Pia har också köpt en!!) så drog Marcus och Micke iväg. Jag och pia tog det lite lugnt och åkte sedan ut för att kolla på Marcus träningsmatch. Efter 2 timmar på curlinghallen bar det av mot lunch i Mörby Centrum.

Vi lämnade sedan pojkarna för att gå och kolla lite på second hand möbler. Jag vill verkligen ha lägenheten i Sundsvall.. Ge mä ge mä...

Jag och Pia kom precis innanför dörren och jag är trött som en liten liten gnu. Ikväll tänkte vi gå och se Prinsessa på bio. Innan det har jag blivit lovad pizza på Arizona.. MMMM...

Vi hörs imorgon, någon gång :)


Gästbloggare

Tjena, fjärdefemman inne nu. Ibland tvingar Amanda mig att blogga, jag vill inte, men jag vill heller inte gå emot hennes vilja. Amanda kan bli arg, mycket arg.
Vi är i stockholm nu i alla fall. Tågresan gick fint. Jag sov hela vägen, som jag brukar.

Kan ju berätta om en pokerhand jag precis spelade. Tokvärde på 10/20 på svenska spel. Bajselof och fyra fiskar sitter och slaskar. Jag sätter mig. Efter några händer får jag 99 på CO och issolerar en limpfisk. SB 3b, limpfisken synar och jag synar. Floppen kommer smått himmelska 8x9xKx, check till mig som bettar 500 in i 900. Fold från trebettaren och fisken ställer, jag snappar...fisken KKK.....ridå....

Sjukt svårt spel de där ibland. Nu kommer nog Peder snart. Ska dra och träna.

Hörs.

/Marcus


Berätta för mig!

Jag börjar fundera på vad som hände i Härnösand när dom döpte alla gator egentligen. Johan Nybergsväg, Theodor Hellmansväg.. Whats up with that liksom? Vilka var alla dessa män som numera är gator? Kan någon berätta det för mig?

Fundersam står jag här på jobbet och fyller i club change-medlemmar.. Jag skulle nästan vilja säga att jag står i gåtor..

Höstskor

Ja, jag har ju funderat på det här med höstens skor. Jag var in på Nilsson igår och hittade ett par fina fodrade höga fina stövlar. Men det känns lite tidigt att ha både högt och fodrat än. Så nu har jag börjat fundera på dessa converse med låg kant och i skinn. Jag gillar ju ivory (Cremefärgat) och brunt, så det skulle säkert passa super till mina kläder i höst!


Frågan är bara om dom är ljus eller mörkbruna? På den här bilder ser dom ju onekligen röd/ljus-bruna ut. Jag önskar dock att dom är lite mörkare, mot svarta hållet. Jag får kika förbi en skobutik i Stockholm och kolla in läget. Vad tror ni om detta?


Maria Lundström fan

Maria Lundström är min absoluta armbands-idol. Därför var jag in på bikbok idag och köpte ett paket med armband, precis såna som Maria har(visar er bild senare). Nu går jag omkring här och låter som en ko med bjällror.
Annars så har dagen rullat på hyffsat. Ska fortsätta med mitt här, sen ska jag gråta en skvätt över att jag missar idol som är ikväll.. Hur har jag lagt schemat egentligen?!

Bye bye then.

Att komma ihåg matlådan....

Jag har legat och myst hela morgonen framför tvn och datorn. Nu kokar jag potatis för att förhoppningsvis komma ihåg min matlåda idag (det är helt otroligt svårt!!). Jag ska försöka hinna få i mig en macka också innan jag ska åka iväg på jobbet om en timme..

Efter idag är jag ju ledig hela helgen, och helgen ska spenderas i Stockholm medans Mackan curlar. Det kommer bli mysigt!

Nu - potatisen!

Ny favorit frukost?

Det fick bli en favorit i repris till frukost. Äpple, turkisk yoghurt och honung. Det blir en bra start på dagen!



Idag jobbar jag kväll i birsta. Kvällarna i birsta såhär på hösten brukar vara väldans långtråkiga. Knappt en människa och helt ensam i butiken.

Jag hoppas att ni får en trevlig eftermiddag och kväll i alla fall! :)

Många nya, kul! :)

Jises. Idag var det besökstopp! Undre hur alla hittade hit? Det är i alla fall himla kul :)

Idag har jag träffat Tula och Karin på stan. Vi gick en sväng och fixade present till Johanna som fyllde 22 år idag. Grattis till dig lillan! Butik Annelie är en helt underbar butik alltså. Och Vackra Hem också, världens sötaste tant jobbar där :)

Efter det åkte vi ut till Timrå för att gratta Johanna. Där blev vi bjudna på god tårta och ölkorv. Vi blev därför kvar (ja, man kan muta oss med onyttigheter) för att kolla på både fotbollen och Idol.

Nu är vi precis hemkomna och kollar på Fråga Olle dokumentären. Det hela är mycket mystiskt. "Nu ska vi köra sprutscenen..", ja, ni vet..

Hoppas ni stannar kvar allihopa! Trevligt att ni är här!

Myscardigan



Denna myskofta klickade jag hem igår. Kommer bli hur sött som hellst tillsammans med mina tights med gulddragkedja. Frågan är bara vad det är för skor som gäller i höst?

Min frulle

Jag hittade turkisk yoghurt i kylen och tänkte att jag skulle göra en ny god frukost. Så jag tog lite yoghurt, apelsinhonung och äpplen och rörde ihop. Vilken succé!! Supergott!!

Duntäcke mmmm...

Jag ligger här nerkrupen under mitt stora duntäcke i soffan. Min yoghurt är slut så jag är lite fundersam på vad jag ska äta till frukost egentligen..
Marcus tycker att man ska äta mat för att man inte ska vara hungrig, jag tycker att man ska äta mat för att det är gott. Därför tänker jag inte trycka i mig någonting bara för att bli mätt.


Myskväll ensam


Nu har jag dukat fram rostade stompor, ost och  juice. mmmmm

Hösten är faktiskt här nu..

Ikväll, när det äntligen är någonting bra på tv (idol), så jobbar jag.

Nu känns det som att hösten är här på riktigt.. När man tittar ut ur butiken så lyser det inte längre ur det gigantiska fönstret som är i taket här.. Det gör snarare gångarna här inte mörka och mysiga. Och med hösten kommer tjocka mysiga koftor. Jag slank in på Stinalee och blev kär i en av koftorna hon visade. Kanske blir det så att jag får klicka hem den ljuva? För jag måste verkligen uppdatera min höst garderob..

Och med hösten kommer rostade mackor.. Rostade mackor med antingen marmelad och ost, eller kanske ost och skinka? Nåt som är säkert är i alla fall att det ska vara bregott på!

Ikväll är Marcus på klubben, därför tänkte jag göra hemmgjord choklad och rostade mackor med västerbottenost. Det är alltså höstmys istället för middag, me like!

Mellis - nu jobb

Nu har jag ätit en stompa med västerbottenost till mellanmål och drar mig nu mot birsta. Kom gärna och hälsa på!!

Apelsin ananas juice är en favorit!

Jag sov ut imorse, det var jag välförtjänt. Vid nio klev jag upp och hoppade i dojjorna och gick ut på en promenad. Jag måste börja röra på mig lite bättre! En timme senare var jag tillbaka i soffan.
Nu sitter jag och äter yoghurt och fullkornshjärtan och dricker nygjord apelsin-ananas juice.

Klockan två börjar jag knega idag, och klockan åtta slutar jag.. Efter det är jag ledig ända till klockan 14 på torsdag!

Nu ska jag fortsätta att kolla på filmen Norrmalmstorg.

Ny design?

Funderar på att beställa en ny bloggdesign... Jag är trött på den här nu.. Kanske lite vitt? Vad säger ni? Anna är naturligtvis mitt självklara val till designer. Hon är duktig!

Köttgrytemiddag

Ikväll drog jag ihop en gryta här hemma som blev helt ok! Nu har jag därför fryst in tre matlådor som jag ska kunna ta med på jobbet = vuxenpoäng.



Efter maten toksomnade jag i soffan... Inte för att jag åt tills jag somnade.. Jag bara somnade av utmattning helt enkelt..
Ingenting bra på tv ikväll heller? Ingenting? Nähä..

Äntligen!!

Happy girl. Jag slank in på Lindex för fjärde dagen i rad och kollade efter armbander. TADAAAAA.. Det fanns! Jag vet inte om jag har varit stört dålig på att leta eller om det hade kommit in idag.
Det sitter i alla fall på min handled nu!


Mitt nya fina nitarmband

Vill egentligen bara sova..

Jag har försökt hitta ett nitarmband ett tag nu. Maria har ett. Jag vill också ha ett. Var hittar man ett?

Bion igår var helt okej, och det gjorde precis ingenting att jag fick äta godis och souercream snacks.. Idag är det jobb till klockan 4, och ikväll funderar jag på att göra gryta. Och så ska jag försöka träna lite..

Det är såna här mornar man bara vill ligga kvar i sängen och glo.. mmmmmm..


Hur hamnade jag här?

Jag vet inte hur det här gick till, men nu står jag hemma hos Matte och Johanna och lagar mat. Johanna är på träning och Matte sitter ute på balkongen och röker cigarill med Marcus.
Ja.. Klyftpotatis var det ja...

Jag har tänkt på räkorna hela dagen...

Wihoo.. Nu är min Marcus hemma.. Han kom som en riddare med en mjölkchoklad i handen!
Nu är han nere och köper knep och knåp på Rocks medans jag står här och låtsas älska mitt jobb..

Ikväll blir det bio med Matte och Johanna. Det är tydligen Beck som lockar mest just nu. Har någon sett den? Vet någon om den är bra?
Just ja.. Vi har bjudit in oss själva på middag där också..

Grymma räkor igår alltså, A-K.. Kan inte riktigt släppa det...

Ikväll kommer min älskling hem!!

Nu är curling-änka-helgen över snart. Marcus kommer till Sundsvall 15.50 och då är jag officiellt inte ensam i Härnösand längre..

Igår tog Anna-Karin och Pecka hand om mig trots en låååång dag i Sundsvall med massa shopping (ja, det är jobbigt att shoppa, även för tjejer). Vi åt svingod soppa och svingoda räkor. Sen svullade vi godis och sombreros som aldrig förr, mums. Det här var även premiären för madagaskar 2 för min del.

Idag är det jobb mellan 12-18, vilket betyder att jag har fått en välförtjänt sovmorgon.. Jag behöver inte vara klar förrän om en timme och tio minuter, vilket är lyyyyx!

Ta hand om er idag nu. Kram på er!

Lite trött, lite ont i huvudet...

Jag sitter som nerslagen i soffan. Har haft en kort men intensiv jobbdag.

Vid tre mötte jag upp A-K och Pecka med småttingarna och gick en liten sväng på birsta. Dom har även förbarmat sig över mig ikväll, så det är där jag, en godispåse och en sombreros påse kommer slå sig ner.

Först ska jag vila lite och ta en huvudvärkstablett.. Eventuellt läsa lite bloggar... :)

Jag börjar bli van att kliva upp nu!

Hallå alla vänner!
Jag vill bara att nästa vecka ska vara över så att jag får lite svar på mina funderingar..

Just nu sitter jag och äter vaniljyoghurt och fullkornshjärtan. Pastan står på spisen och kokar så att jag kan ta med mig lunch istället för att köpa lunch som både är dyr och onyttig(vuxenpoäng??).

Idag är dessutom en kortdag, 9.45 - 15..

Nu ska jag kolla Biggest looser och äta upp min frukost!

Uppdat.
Jag glömde ta bort pastan från spisen..........

Gratisbio, kom igen nu!

Än en gång tänker jag skriva om gratisbio. :)
Jag har samlat ihop en hel del poäng nu, men vill spara presentkorten tills vi eventuellt ska flytta.

Fram gratisbio kan ni nämligen samla ihop till presentkort på bland annat Indiska, Åhlens, NK & Hemtex.

Bli medlem i gratisbio och få 75 poäng - bara genom att bli medlem!
Samla sedan ihop poäng på olika sätt, tillexempel genom att besöka hemsidor eller bara en sån enkel sak som att handla på Nelly och få poäng för det du ändå tänkte lägga ut pengar på!

Vid första 200 poängen kan du redan klicka hem första presentkortet (välj bland massor av olika butiker!!)


Inredningsblogg

Jag är på blogghumör ikväll verkar det som.. Jag har hittat en blogg där man också kan vara med och tävla om en söt momorskudde. Vem är inte med och tävlar om man kan?

Hon hade dessutom en webbutik som jag tyckte var lite småsöt! Titta in den här..

Hittar man en inredningsbutik brukar det oftast finnas länkar till andra.. Men jag behöver fortfarande era tips. Ge. Mig. Dem... Nu.



Tips på bra bloggar uppskattas!

Och där var blogginläggen slut och brokeback moutain börjar..
Jag vill egentligen läsa fler bloggar.
Är det någon som har nåt bra tips på någon inredningsblogg?? Gärna romantiskt, vitt och gulligt..



Marcus, jag vet att du läser det här. Men nu tänker jag äta upp sombrerosarna! Jag har nog dispand för att jag är alldeles ensam i blåshålan.
Sombreros är för övrigt att rekomendera om ni inte ätit dom än.. Helvetiskt goda!

Massa inlägg framför mig

Jag har inte suttit vid datorn sen i förrgår. Det här har endel fördelar.
Jag har nu en miljon blogginlägg att läsa, så det gör ingenting att det bara går skit på tv.
Whats up with that förresten? Hur kan man visa bara skit en fredagkväll? Jag känner mig lite arg för det faktiskt..

Godisdoftande lägenhet

Det här är helt fantastiskt. Kommer ni ihåg att vi städade hela lägenheten i onsdags? När jag kom hem var det tomt, men det luktade fan hallon! Helt underbart..
Marcus har smitit till Stockholm. Det betyder att jag är ensam i blåshålan Härnösand i helgen.. Jag jobbar dock både lördag och söndag.

Igår var det kräftskiva hos Kicki.. Kräftor är gott alltså, det vill jag lova. Det tyckte Marcus också som åt en hel del. Jag tröck i mig en snaps men sen fick det vara nog, det smakar inte bra alltså!










Matis

Paus!

Nu är det matpaus. Redan. Faktiskt.. Frukt och vaniljkesella till frukost.
Så. Jävla. Gott

Vaken i ottan

Jag ligger som en säl i soffan och har precis klivit upp. Fortfarande rätt så trött men jag tänkte kila ner och kolla om det finns någon tvätt tid idag. Hoppas hoppas!

Annars så är jag ledig idag. Min lediga dag ska spenderas åt att städa lägenheten, det behövs verkligen!

Vad ska ni alla göra idag?

Ännu ett inlägg utan bilder..

Jag sitter och har precis smällt i mig min frukost bestående av vaniljyoghurt, hjärtpuffar och egengjord ananas-apelsin juice. Det var gott ska ni veta!

Just i detta nu är det någon helskum musikvideo på fyran (?!) brukar dom ens visa musikvideos?

Förresten hörrni. Jag tror att min äldsta bror kommer hem idag och hälsar på. På torsdag kommer min yngsta storebror hem från afghanistan. Då blir kräftskiva ala Hörnfeldt.

Åååh.. Jag vill inreda lägenheten nu!! :)

RSS 2.0