Varmt!

Vilken härlig dag vi haft (och har) idag! Varmt och softning vid poolen. Dessutom har allt inför imorgon inhandlats och lämnats på Böle. Nu är det bara att hålla tummarna för att det blir bra väder och uppehåll.

Lillkillen i magen hänger inte riktigt med när man vrider på sig numera. Har börjat känna att han måste "lägga sig till rätta" när jag vrider mig fort i sängen. haha. Känns helt sjukt att det är en liten människa innuti mig!

Nu hoppas jag att jag fortfarande kommer i klänningen jag köpte för att ha på midsommar, peppar peppar :)

Hungrig!

Än en gång håller jag på att göra om naglarna :) Samma gamla färg, ny fattning.

Min mage skriker efter mat, och jag vet inget tråkigare än att äta själv, så jag åker ut till mamma och pappa och blir utfodrad! Ska kolla om det kanske finns en jordgubbe att köpa på vägen. Jag åt ju inga igår!

Hoppas ni har en bra kväll!


Är det kungabröllop så är det!


Jordgubbar doppade i vit och mörk choklad blir det. Och så cider, alkoholfri såklart..

Tjockis..Bara för att Tove ska få se hur tjock jag blivit :)
Bortse från klädhögen i bakgrunden..

Mätt!

Det går ingen matnöd på mig den här helgen. När Sofia anlänt lagade vi varma mackor med svampstuvning och skinka. Sen åt vi upp två liter jordgubbar och resterande delen av cheesecaken från igår. Himmel va mätt jag är!

Vi har slaviskt följt kungafamiljen denna afton, och fortsätter med det imorgon bitti. Sen imorgon kväll blir det bröllop och hemmagjord pizza :)

Nu ska jag borsta gaddarna och gå och lägga mig!
Förresten, någon som har nåt förslag till vad jag ska baka till min födelsedag på onsdag? :)

Grattis!

Jag satt mitt i mitt nagelfix (ta bort gammalt nagellack, smörja in nagelbanden med olja, fila, lägga på nytt lack och lägga på överlack...) när jag kom på att Erikas vatten gick igår.

Nu har hon fått en sööööt liten flicka. GRATTIS!

Och jag har bara en liten liten kula och snygga naglar - än så länge..

Läget hos mig

Marcus har lämnat mig som gräsänka i helgen, för den stora staden Stockholm. Som tur är har Sofias pojkvän nattskift i helgen, så jag blir inte alldeles ensam :)

Ikväll ska vi göra kycklingwok med kokosmjölk och äggnudlar, sedan ska vi sätta i oss en hel form med frozen cheesecake..


Här är min nya älskling. Coolaste telefonen på marknaden - and it's miiine.. En tidig 20 års present från mitt hjärta :)

Nationaldagen

Nationaldagen har varit mycket trevlig. Jag, Pia och Marcus har strosat runt på stan, kollat lite på brottning, lyssnat på körer och ätit lunch på Body In Motion.

Nu har vi hyrt tre filmer - Matt damon is the informant, I taket lyser stjärnorna och It's complicated. Tror att det får bli it's complicated ikväll.

Under tiden tänker jag njuta av mina grönmålade tånaglar :)

Kan det inte bli juli på en gång?

Lillen i magen utför i skrivande stund någon slags gymnastik som går ut på att trycka huvudet allt vad han kan utåt och sedan boxa på varsin sida om huvudet. Spännande tycker jag..

Nu är det äntligen juni och jag har inte ens en månad till 20! Jag hoppas på finväder i helgen. Jag är ledig och det har jag inte varit på 5 veckor tror jag.

Åh vad jag längtar till Muskö i sommar!

Jobb

Efter lite pepptalk med Erika tar jag mig i kragen och åker på jobbet. För att klara dagen följer min Marcus med mig. Jag är helt övertygad om att ingen annan har en så bra kille, som jag har.Jag hoppas på köpglada kunder och en återfunnen kamerasladd. Det är alltså sladden som är borta nu. Jag tror jag blir galen.

Ha en fin dag i värmen.

RSS 2.0