ett litet break

Hej igen.. Jag glömde att skriva att jag skulle vara borta en dag. Jag har varit i stockholm fredag-lördag, är hemma nu igen.

Jag har träffat Marcus supermysiga släkt, varit på begravning och spelat spel..
Igår var vi och åt allihopa på Arizona. Har ni vägarna förbi vasastan-karlbergsvägen så är det ett måste att gå dit. Dom har dom sjukaste pizzorna, helt groteskt goda. Igår åt jag dock en cesar sallad, helt grymt god den med!!

Annars, om ni är där i svängarna så är Günters bästa korvkiosken genom tiderna, GÅ DIT!

Idag innan vi tog tåget hem hann vi med en liten sväng på stan. Jag har nya träningskläder!!! Ni får bilder sen.


sämsta lektionen!

Jag sitter på datoriserade. Det sket sig precis för mig och min lärare är faaar away. Ikväll ska det bli hårfixning, som sagt. Jag ska bara överleva denna fantastiska dag först.

Ikväll är det hockey, innan det är det mördarträning med Mackan.

Nu ska jag fortsätta med det här helvetet. Hjälp mig  någon!

Torsdag, right?

Nu har jag klivit upp och hunnit platta håret, gjort gröt och packat väskan. Det är skönt att ha tid på morgonen. Men bara för det kommer jag väl klanta till mig och glömma nåt eller inte hinna till bussen..

I eftermiddag ska vi i alla fall bli snygga, vi ska till tula och bli frisserade! Äntligen!!!

Annars får ni ha en trevlig dag, jag har datoriserad mönsterkonstruktion idag.. Ni vet ju vad det innebär.. MASSA inlägg:D


aj aj aj

Det hände en olycka. Jag högg mig själv i fingret. När jag berättade detta för min ömma moder utbrast hon:
-Va? Alltså djupt? Skar du av en bit av fingret...eller?

Nej. Jag skar inte av en bit av fingret, men ont gjorde det. Jag fick ett silvrigt plåster av Marcus. Det skimrar i olika färger och är himla fint!

Jag ska upp tidigt imorgon och ska därför gå och lägga mig snart..

Det pulserar fortfarande i fingret....

Onsdag.. fortfarande

Jisses! Jag har tränat ben idag. Man tror att man är helt övertränad i benen, för att man använder dom hela tiden. Det är dom inte! inte mina i alla fall..

Tränat har jag i alla fall, och jag är svettig som en liten gris..


Utfallssteg (mina ser lite bra ut.. minst)

Nu har jag fått förtroendet (kan vara för att han är hungrig när han kommer hem från träningen) att göra torsk och räkor igen. Förra gången såg dom ju så äckliga ut, tydligen. Dom blev i alla fall himla goda!

Vi är så husliga här borta. Det är nästan lite äckligt! :P

Idag är det onsdag

Jag har försökt få tag på min pojkvän hela förmiddagen nu. Det går inte. Mobilen är avstängd och hemtelefonen är på ljudlöst. Är det ett skämt? Jag behöver få tag på honom .. (han läser antagligen det här och ringer upp mig, och det borde han)

Annars är jag förvirrad som vanligt. Jag skrev "onsdagsmys" igår i rubriken. Det var det ju inte. Det var ju tisdag igår. Varför sa ingen någonting?

Nu ska jag åka hem om 25 min. Och jag har fortfarande inte fått min lön. Störande!

Hörs senare, om jag överlever benträningen idag..

onsdagsmys

Godkväll! Jag har haft en underbar kväll.. Vi började med att ställa oss och sno ihop en köttebullesats. Sen stekte vi dessa små, men naggande goda, köttisar. Det var någonting utöver det vanliga kan jag berätta för er. Helt fantastiskta bullar!


Våra underbara vitlöks köttbullar

Efter det kollade vi en period på Dif-Saik. Eller.. Jag ska inte ljuga.. Jag sov.. Jag vaknade i alla fall till mitten av andra och ställde mig och stekte pannkakor till efterrätt. Ni ska veta att det här pannkakorna som vi ätit ikväll, så goda pannkakor har ni aldrig ätit! Det blev pannkakor med grädde,blåbärssylt,färska jordgubbar och hallon. MUMMA..


Marcus pannkaka


Min pannkaka, vems såg godast ut?


Kvällen har alltså varit en mat-kväll. Men fan så gott det var!
Godnatt!

Fettisdagen

Godmorgon. Eller... ?
Vi har tagit oss till Härnösand, ätit lunch och jag har sovit lite. Jag mår av någon konstig anledning lite illa hela tiden, vilket är väääldigt irriterande. Jag kom, som av en händelse, att tänka på min klasskamrat Elin som har varit magsjuk i helgen. Big nono. Ingen magsjuka här tack!

Annars så är det fettisdagen idag. Vet ni vad vi firar det med här i Härnösand? Pannkaka! Jag har ätit så mycket semlor att dagen med stort D har flytit ut och inte alls blivit särskillt efterlängtad.

För alla er som har väntat och längtat efter fettisdagen; Good for you! (det finns semlor med blåbär och allt!!!)


Hos min mamma är semlorna såhär goda!

jag överlevde måndagen

Jag är precis hemkommen från hockey. För er som bryr er åkte timrå på däng med 3-2.
Inte kul.

Vi har haft personalmöte idag och jag kom precis på (i skrivande stund) att vi åker till vancan om 1½ vecka. SÅ SJUKT KUL. Ni är avundsjuka, jag vet det. Säg det bara.

Annars så tänkte jag gå och lägga mig strax. Ska invänta ppillerexpressen som tydligen ska komma snart. Sen är det sova som gäller.


kalldag

Woh. Galet kall dag! Man tror att när det är nollgradit så är det inte så kallt. VISST! Vi har haft pulkarace och skulptering på skolan idag. Och vad gör man inte för att vinna guldtroffén?

Nu ligger jag hemma under täcket och värmer mig innan jag ska hoppa in i duschen. Ni vet när man är sådär superkall kan man inte duscha på en gång..

Hörs senare!

träningsstuff

Jag är sugen på lite nya träningskläder. Just nu använder jag bara mina gamla fotbollsgrejer=inte coolt.

Jag surfade in på adidas hemsida och hittade stella mcCartneys kollektion. Jag vart inte alls imponerad. Istället gick jag in på Nikes hemsida och hitta dessa:

Hur nice skulle det inte vara att ha dom två på sig när man tränar?
Någon som har nåt bra tips på något snyggt träningslinne i någon kul färg?


<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/477277/brunettsnurran?claim=kxjdjp4khwa">Följ min blogg med bloglovin</a>

Våra nya älsklingar

Jag tänkte visa gårdagens shopping älsklingar. Vi var ute efter dessertskålar och fann dessa små raringar. Och vi tänkte förstås "rosa till flickorna och blåa till pojkarna" och köpte tre av varje.


Är dom inte alldeles alldeles underbara?


söndag=vilodag?

Nu har vi varit uppe en stund och ätit mammas "lyx gröt". Ska snart åka till Härnösand och hämta lite rit grejer som jag glömde och måste ha. Sjukt drygt!

Har några bilder från igår också, men jag orkar inte kliva upp och hämta kameran, så det får bli senare någon gång!

lördagskväll

Nu har jag kommit hem från en kväll med tjejerna. Kul att äntligen få träffa lite kompisar igen! Jag är dock trött som en åsna och orkade inte följa med ut.. Det var längesen jag var vaken så här länge..

Nu ska jag i alla fall försöka få lite sömn, för imorgon blir det träning och softning..

Jag har för övrigt fått in världens bästa rytm. Jag äter frukost VARJE dag, antingen gröt eller bacon och ägg(lägg noga märke till att jag får kliva upp klockan sex vissa dagar för att hinna med detta). Jag har tränat varje dag den här veckan också. Inte fredag-lördag, det var mina fridagar. Man får mycket mer energi och blir mycket gladare när man tränar, det låter klyschigt men det är sant.


Thats it. Ligger redan i sängen och ska surfa runt lite till, sen ska jag sussa.
Godnatt på er!


lördagskväll

Nu är första matchen avklarad. Brynäs - Djurgården, djurgården förlorade tyvärr.. Vi fortsätter kvällen här hemma i timrå med Södertälje-Timrå. Där hoppas vi naturligtvis på timråvinst!

Efter matchen ska jag packa mig in till stan och hänga lite med Loffan.

Vad gör ni på eran lördag?

löööördaaag

Godmorgon vänner!
Vi tog sovmorgon idag, det var vi värda.. Har inte sovit ut på hur länge som hellst.

Snart ska vi äta bacon och ägg (som Marcus står i köket och lagar just nu), sen ska vi åka en sväng på birsta.... "vi kanske kan gå på media markt och kolla också?" Sa Marcus med valpögon igår.

Annars så har Marcus valt vad jag ska ha på mig idag. Ett rosa blommigt linne, en superrosa kofta och ljusa jeans. Vill han kanske ha sommar? Till honom valde jag mörka baggy jeans och en vit långärmad ribbstickad tshit. Blir as snyggt det.. (ja, jag vill också ha sommar..)

Vi hörs lite senare!


trött tjej

Jisses! Jag somnade precis när vi kollade på vänner.  Klockan har alltså blivit nio och jag har hunnit somna en gång. Börjar jag bli gammal?

När jag kom till skolan idag fick jag en semla av Carro! Mumms mumms.. När jag sedan kom hem fick jag en semla av mamma, dubbellycka! Mellan det var jag och Sofia och gick några varv på birsta. Mysigt!

Nu ska jag tvätta ansiktet och gå och lägga mig. Godnatt!


Fredag=skönt

Fick precis ett mail om att min übersöta tunika nu är på väg. Det ser vi fram emot!


Bubbleroom.se - från min älskling

Nu ska jag strax springa iväg till bussen. Det blir en kortkort dag i skolan, sen ska jag gå på stan med Sofia en sväng. Jag tar med mig kameran om jag skulle se någonting intressant!

Vi hörs senare!


godmorgon!

Nu har jag vaknat, eller jag vaknade 07.55 av mig själv. Det är så skönt att vakna så tidigt av sig själv!

Nu sitter jag och kollar på vakna med the voice medans Marcus försöker ta sig upp ur sängen.
Sen blir det pannkakor till frukost!! :)

på torsdagar är det pannkaka

Nu har vi ätit och snart kollat klart på hockeyn..
Under tiden har jag lagat pannkakor och vi har ätit det tillsammans med blåbärssylt,grädde och hallon. Så himla gott! Imorgon blir det förhoppningsvis uppstekta pannkakor till frukost.


Jag köpte ekologisk sylt och kravmärkta hallon, duktigt va?


Hela kalaset, det var himla gott!

trött tjej

Åh. Jag är helt slut!!
Nu sitter jag här, alldeles svettig. Usch, tänker ni. Men fan va skönt att ha det gjort. (jag lägger ut en bild på min platta mage, när jag har fått en)
Det är faktiskt helt otroligt jobbigt att hoppa hopprep. Jag vet, jag tänkte också "men det gjorde man varje rast när man var 10", men köp ett hopprep och prova!

Dessutom har jag en stalker. Hon är jätteläskig! Hon går bakom mig varje gång jag tar 15.25 bussen. Och så går hon sådär läskigt nära, nivet, när man kan känna andetagen i nacken. Och hon VÄGRAR gå om mig.. Dessutom har hon jättehöga benvärmare utanpå jeansen.. Inte konstigt att man blir trött av att hoppa hopprep efter en sån tur hem från bussen....

Nu ringde Marcus och sa att han skulle komma hem om en timma. kl 6.. Sen mat idag..
Vi kommer nog sitta och svulla i oss till hockeyn.

Hem snart

Jag trodde att det här skulle vara en jättelång dag. Det blev det inte. Jag hade inte sista lektionen och det är FANTASTISKT skönt! Nu ska jag packa mig ner till ica och köpa apelsin juice innan jag åker hem..

Tänkte ge er ett litet tips först.



Längst upp till vänster har ni sötaste BHn i vår. En vit med rosa små blommor, i like!
Den i mitten kan vara supersnygg under någonting transparant. Ni vet, det är ju inne i år!
Längst till höger har ni snyggaste bikinin (ja, den sitter uppe trots att den inte har axelband)


Välkomna in till mig på CHANGE!

HM

Har ni sett att HM har lanserat en Home kollektion?
Är det någon som vet var man kan få tag på den ?


Åh.. ser ni klockan där bakom? VAAAAR kan jag hitta en sån?


Ser ni va mysigt det ser ut? Mumma!


Det här med.

Det finns på HMs hemsida, men finns det i någon butik?

Godmorgon!

Nu sitter jag på skolan och försöker än en gång knåpa ihop ett CV. Den här gången går det i alla fall bättre!

Jag tänkte ge er lite bilder från hotellet vi ska bo på i Vancouver. Jag är så sjukt peppad!!!

Hotellet


Sen, vet ni vad? Innan vi gick och la oss slängde jag in ett öga på Bubbleroom. Och världens sötaste pojkvän klickade hem en supersöt tunika till mig. Go unge!


Tunikan, som snart kommer hem i brevlådan. Tack älskling!

wihooo!!

sjukt dålig bloggdag. Förlåt.. Jag har knappt suttit någonting vid datorn idag. Såna dagar får man också ha! Imorgon har jag datoriserad mönsterkonstruktion, då ska ni få se på andra bullar!

Nu har vi i alla fall bokat hotell till Vancan, som Marcus säger. Blir huuuur sweet som hellst! Jag längtar ihjäl mig!!!

Ni är avundsjuka, visst är ni?

Duktig tjej

Okej. Har precis kommit hem.. Ska sätta igång och träna nu innan Marcus kommer hem från sin träning.

Vi hörs senare!

"okej, visst" Tänker ni

Jag måste inleda med att säga: Jag har provat många gratissidor. Men den här är verkligen överlägsen. Det är superenkelt att samla ihop poäng och det är mycket bra "avkastning".




För att samla poäng så lönar det sig mest att bjuda in vänner. Och genom att klicka på den här länken så ger ni naturligtvis mig en liten skjuts på vägen! :)

Annars anmäler man sig på gratissidor eller deltar i tävlingar, allting är helt gratis!

Till sist tänkte jag ge er lite inspiration för att verkligen jobba för poängen..

Vem vill inte se ut såhär i sommar? Allt kommer från hm! Och allt kan ni samla ihop på denna sida!


hockey på tv

Nu har vi precis kommit hem, har varit på världens godaste Thai restaurante med Marcus och Anton och ätit middag. Snart är det hockey som gäller.. Om 7 minuter närmare bestämt.



Vad gör ni ikväll?

stäääädning

Nu hörrni, har jag donat klart.. I alla fall snart.. Har bara dammsugningen kvar, men den får vänta lite!


Innan städningen. Packa ur väskor är så jobbigt! Tycker inte ni det?


Sådäääär! Nu slapp Marcus plocka ur sin, dessutom!


Det är inte som det ser ut, jag kan förklara!!!


Jag gjorde i alla fall rätt för mig! :D

Jag städade naturligtvis köket och toan också. En totalt cleaning på toan, minsan.. Men det blev inte lika effektfulla bilder!
Snart är det träning, jag är peppad som fan!

pepp pepp

Jag har haft min paus och tagit min banan. Nu fortsätter städningen!

Vad gör ni idag?

godmiddag!

Nu är jag tillbaka hemma. Hade kameran med mig men det fanns ingenting intresant att knäppa kort på..

Här hemma är det lite stökigt.. Så jag tänkte göra en kraftansträngning och städa lite medans Mackan jobbar..
Efter det blir det träning (vi kör ben idag.. Mage och armar igår... Gissa om jag har träningsvärk..) sen ikväll är det hockey. Det är bäst att djurgårdsfansen hejjar ordentligt, för dom möter nämligen bästa laget 2009!

hihihi.. Jag lägger in lite före-efter bilder när jag städat klart!

Godnatt

Okej, nu har vi suttit och nördat vid datorn ett tag..
Nu blir det sängen, för imorgon ska jag och Carro och kolla på mässan!

Jag ska försöka komma ihåg kameran!

Träning, yees

Nu har vi tränat, på riktigt!!
"Träna med Marcus" kallar jag det.. Nivet.. Marcus eller Paolo..

Nu ska vi äta hemgjorda köttbullar,potatis och surkål. Mumma!

Hello!

Nu har jag precis kommit hem till lägenheten, så skönt!

Idag har varit en lugn dag.. Åkte till skolan för att insé att jag hade grejerna hemma.. Då tog jag och Carro en liten sväng på stan.. Där träffade vi min syster som hade varit och bytt två berlocker till ett par örhängen åt mig. Världens finaste! (försökte ta en bild på dom men det var ju tydligen totalt omöjligt!) så jag fick sno en bild..

Mina nya Thomas Sabo örhängen


Nu ska jag kika om det har kommit fler oth avsnitt!

måndag.

Idag är ingen bra bloggdag. Förvänta er ingenting storartat.


Happyface

Innan jag somnar. Vi är uppe på besöksrekord för månaden!

Tack allihopa för att ni tittar in, det är fantastiskt roligt!!!!


sömn är skönt

Hej hörrni.
Ingenting blir som man tror.. Jag trodde att jag skulle ligga i sängen i Härnösand vid den här tiden.. Istället ligger jag i sängen hemma i Böle..
Vi har varit hos min syster och ätit middag.. Sen åkte vi hem.. och sen dess har jag försökt svara på kommentarer. Hoppas jag hunnit med alla!

Nu ska jag i alla fall sova. För imorgon väntar skolan!
Sov gott och dröm sött. Det förtjänar ni!

Jobb i all evighet

Jag behövde ingen hjälp med datorn, och det var ju tur det.. För jag fick ingen heller!
Jag börjar tro att jag är ett tekniskt geni!

Snart, om 1 timme och 12 minuter ska jag få stänga här på jobbet och åka hem till Härnösand.
Ska bli mysigt att koma hem till lägenheten igen!

Jag kom på nu att vi kanske måste boka hotell till Vancouver snart. Grejjen är ju bara att U-landet Kanada knappt har internet på nåt hotell alls, det är ju jättekonstigt! är det någon som har något bra tips på hotell där?


En bild på oss så länge

Vidrigt

Jag surfade runt lite på aftonbladet och hitta den här artikeln..
MYCKET obehaglig människa.



-Ska vi gå på bio ikväll älskling?
- Näe, jag ska måla naglarna.. kanske om fyra dagar..

god morgon vänner

Nu har jag precis klivit upp och ätit gröt. Och upptäckt att min bärbara är död. Den är stendöd. Hjälp mig någon :(
Skärmen är svart. KOLSVART. uhuu..  Jag ringde min support, Marcus Hasselborg, han trodde att det bara var att lämna in den.. Ska vi bevisa att han har fel? Då behöver jag lite hjälp..

Idag jobbar jag bara 4 timmar, mellan 14-18. Sen ska vi nog hem till Härnösand ikväll. Det beror på när Marcus kommer hem..  Untill then. Ha en bra dag!

bh kuriosa

Godkväll! Tänkte ge er som bryr er om era underkläder lite bh kuriosa såhär på lördagskvällen.

Kuriosa nr 1. Tvätta kritvita bhar med kulörtvättmedel. (dom är allt som oftast färgade vit, och blir sådär snuskigt dassig om dom tvättas med vit tvättmedel...)

Kuriosa nr 2. Näst intill alla har fel bh storlek, tro mig. Gå in och prova på en riktig underklädes butik. För eran egen skull!
Kuriosa nr 3. Visst, det står handtvätt på lappen. Men vem tvättar egentligen för hand? Använd i alla fall tvättpåse!

Kuriosa nr 4. Tryck INTE ihop kuporna på era formpressade (Tshirt) bhar!! dom blir sådär läskigt knöliga då.. lägg kuporna i varandra istället. liksom vrid dom i varandra.. Ni fattar när ni provar!

Undrar ni någonting annat? Fråga på !!!


På jobbet

När man startar en konversation med någon okänd har man ingen aning om vad man ger sig in på. Idag, pratade jag i allra hög person, med en dansk. Mina vänner, det är värt en applåd! Jag har aldrig i hela mitt liv förstått vad danskar säger och när denna stackars man (som skulle köpa underkläder till sin tjej) började prata, hörde jag samma sak som jag hör på morgonen när Marcus pratar med gröt i halsen.

Jag tänkte ge er lite tips om era underkläder ikväll, tjejer. Vad sägs om det?


Solsken i mitt hjärta..

Jag har precis sovit en lite stund. Jag blir så trött när Marcus inte är hemma! Jag åt i alla fall gröt med russin och frön.. Himla nyttigt!

Nu vill jag ha vår.. Och vårkläder!!!



Nu ska jag bara sätta på mig ansiktet, sen ska jag packa mig iväg till jobbet och jobba i 6 timmar..
Kom och shoppa!

diss

God morgon!

Jag försökte slänga in ett inlägg innan jag somnade igår, men internet ville inte som jag ... Igår var jag i alla fall och kollade på Lets Dance med Anna.. Sen hängde vi där till halv ett någonting.. Anna har en granne åvanför sig som tydligen har fest dagarna i ända, igår var inget undantag.




Idag är det "alla hjärtans dag". Undra vem som kom på det egentligen?
Det var väl från början tänkt att man skulle visa extra mycket kärlek till dom man älskar. Men istället har det övergått till att man är tvungen att köpa blommor/choklad/saker till den man är tillsammans med. Och den som inte får någonting blir bara ledsen.
Så därför bojkottar jag och Marcus alla hjärtans dag! Vi har det extra mysigt alla andra dagar istället, prova det ni också!!

en snabbis hinner man alltid

Jag slänger iväg ett kort inlägg!

Marcus har åkt till Stockholm så helgen blir till att umgås med vänner och jobba. Jag börjar med att åka in till birsta med Anna (därför jag har lite bråttom).. Sedan blir det mat och idol med samma kvinna!

Vi hörs lite senade:)

helg i böle

Jag ligger hemma i sängen i Böle.. "Varför ligger du i sängen?" Undrar ni då.. Här är det så kallt att vem som hellst skulle frysa ihjäl.. Det är så kallt att baconen hann kallna medans jag stekte äggen..
"Bäst man äter fort så att det inte blir genomfruset" sa Mackan

Jag har tyvärr glömt min kamera i Härnösand, så jag kan inte dokumentera min helg. Sorry!

but hello there

Jag satte mig precis och tänkte "ska jag skriva ett inlägg?.. njaa.. Äh... Amanda, ta dig i kragen... Har du tappat stinget?!"

Har jag tappat stinget?
Det slog mig alldeles nyss!
Har jag ett tråkigt liv? Svar nej, jag har världens bästa pojkvän, världens bästa vänner (mina riktiga vänner) och världens bästa familj. Jag har inget tråkigt liv..
Är jag då kanske dålig på att berätta om mina fantastiskt spännande dagar? Må så hända. Men som jag har förstått det så är det folk som stör sig på en som stannar. Vilket också det är tragiskt. Okej om man är missnöjd med sitt eget liv, men har det någonsin hjälpt att tracka ner och vara elak med andra? Det är eventuellt bara korkade människor som inte kan glädjas med andras lycka. Det ÄR bara korkade människor.

Förresten. Jag blev kallad Bloggdrottningen av någon för ett tag sen. Det var alltså i något slags försök att vara rolig/elak/sarkastisk.. ?

Hur tyckte ni att det lyckades?

Just ja... Sofia vill skaffa en kanin.. Någon som har en kaninbäbis till övers?(gärna svart, om det går...)


mönsterkonstruktion!

Yippi.. Jag har mönsterkonstruktion.. Jag förstår verkligen ingenting. Måste man förstå någonting?

Detta har jag lyckats åstakomma hittills..



Sug på den ni..

Torsdag..

Jag sitter här på skolan och ska skriva ett CV.
Det går sådär.. Känns fruktansvärt omotiverande när man redan har jobb..

Det blir en heldag i datasalen för min del.
Efter det här har vi datoriserad mönsterkonstruktion.

Nu ska jag fortsätta med mitt!

Godkväll

Sjukt dålig uppdatering idag, jag vet..
Jag har helt enkelt inte haft något sug.. Jag har inte orkat..

Jag och Carro var i alla fall en sväng hem till Timrå idag, sen satt vi på charm och snackade en stund..

Efter det åkte jag hem och började laga köttbullar. När Marcus kom hem efter träningen rullade vi bullar som aldrig förr!
Nu sitter Marcus och Jim framför datorerna och pokrar.. Så då tänkte jag att jag skriver ett inlägg.

Hur har er dag varit? Kom igen. Berätta nu!

Godmorgon!

Jag sitter och äter frukost med Mackan. Gröt, lingonsylt och pressad juice fick det bli idag..

Snart ska jag ta bussen (Sofia, där HÄR är grisbussen) till skolan och möta upp Carro. Vi har endel att prata om du och jag.

Hörs senare!


Sleep tight

Jag har varit en dålig bloggerska idag.. Har haft annat för mig helt enkelt..

Nu ska vi kolla på ett till avsnitt vänner, sen ska vi sova.

Hörs imorgon allihopa. Sov sött!


galningar, fullkomliga galningar!

waaah! jag glömde att berätta!!

Jag var som sagt ute och gick.. Bredvid vår lägenhet här så finns två skolor: ett gymnasium och en högstadieskola (tror jag).
Två tjejer står utanför högstadieskolan och ser sådär lagomt frusna ut.. Märk väl att det är sol och typ 0 grader..
Jag beskådar dessa små varelser.. Och efter någon sekund glider min blick ner till deras fötter...
Där står alltså två tjejer i 13 års åldern .. Med BADTOFFLOR på fötterna.. Jag hade fått rysningar i kroppen om dessa små galningar hade haft tygskor, men badtofflor?

Jag är väldigt ledsen. Men då får ni frysa hur mycket ni vill.

paolo och jag

Det blev ingen picknick..
Jag har istället varit ute och knatat en timme. Det är verkligen superskönt i solen.. (nej, jag gick inte för att jag älskar att vara ute och gå, jag gick för att jag måste röra på mig.....)
Nu ska jag göra nån 15 minuters övning med Paolo, sen ska jag sätta mig och skissa lite tror jag.. Börjar bli lite stressigt nu!

so. bye bye then

snoring day

Goder morgon allihopa!!

Vi har vaknat och kollat på lite vänner. Jag är fortfarande förkyld, så idag ska vi bara ta det lugnt..
Nu alldeles strax ska vi ut på en liten picknick i solen här hemma. Det är underbart väder! (hoppas det är varmt också)

Vad har man med sig på picknick i februari egentligen?

Time for bed

Nu är jag trött som skogen och ska försöka dra med mig Mackan till sängen.
Klockan är ju mycket!

Så, time for bed. Jag ligger antagligen i soffan imorgon också, den här förkylningen vill inte ge med sig!

Godnatt allihopa!

vinter

Va var ut och gick en sväng i förmiddags, vädret är ju så fint!
Trotts 23 år på nacken var min pojkvän tillbaka på mellanstadiet (man får det..).



Vem kommer i slutändan vinna spännis kampen?


Marcus banade väg åt sin stackars (sjuka) flickvän.


Marcus ville kolla snödjup genom att hoppa in i snödrivan..


Snödrivan bestod av packad snö och var därför stenhård, vilket resulterade i pojkvän på marken..


En sista snödjupscheck!


struts eller inte?

Jag surfade runt på Aftonbladet lite och fann denna bild:


Bild tagen från Aftonbladet.

Rent spontant kände jag "ah.. strutsben är inne i år..".
Men kom igen, är det snyggt med så smala ben? Vad sätter de fötterna i för dager?

En vacker människa är, enligt vetenskapen, symetrisk.

Vad tycker ni är vackert?

Morrn!

Hej alla härliga läsare!
Jag är inte kry idag heller, vilket jag borde vara.. Har en hel del i skolan att göra..

Men när man är sjuk, vad får man då?
MYSFRUKOST!!


Marcus är fantastiskt duktig på att laga frukostar!


Time for bed now..

gullleeet

Jag har kollat på hela topmodell kanada maratonet..
Just i detta nu ser jag för första gången i mitt liv mina blodådror på händerna, INTE COOLT!

Snart kommer min underbara kille hem, så jag får någon att prata med igen!


sweeeeetoooo!


födelsedag!

Idag är det den 8e Februari och min blogg fyller 1 månad. Grattis bloggen!
Det firar jag med lite olika saker:


Kladdkaka och grädde
bisolvon (slemlösande medel)
Mucoangin (halstabletter)
Bafucin (halstabletter)
TV!!!


Det är så det ser ut right now.. Och inte hjälper det att det ser ut såhär ute:


Våran balkong.. Den här snön kom i natt!


Morgon, vänner!

Jag hade världens trevligaste kväll igår!
Marcus kompis Niklas och hans tjej var över på middag..
Vi åt lasagne till huvudrätt och kladdkaka med grädde och hallon till efterrätt, sjuuukt gott!!

Sen spelade vi monopol igen. Jag undrar  varför Marcus gång på gång försöker?
JAG VAAAAAAANNNNNNN IGEEEEEEEENNNNN!!!!

Än så länge vill min hals bara kasta sig i sjön, så jag sitter och latar mig i soffan medans Marcus lagar frukost till mig :)


bakning

Nu har jag bakat kladdkakan.. Vi har hunnit varit och handlat också!
Jag fick en bok av Marcus "Träna en kvart om dagen med Paolo Roberto".. Så fort jag blir frisk ska jag och Paolo dra igång..


Förklädet var på


Kakan var i ugnen


och disken borta
Kolla mamma!!!!!!


Nu ska vi städa lite, sen blir det tvättning. Satan va husliga vi är.

rosslig hals

Gogmorgon allihopa!
Vi gick och la oss klockan tio igår kväll.. Jag hann bara hem från jobbet, äta och sen var det läggdags, HELT slut!
Idag har jag ont i halsen och är hes (till Marcus stora förtjusning!!).
Vi ska städa, handla, baka och äta idag. Mycket trevligt.

Nu blir det stekta ägg och bacon. Nakna kocken är på g igen!
Till det blir det vänner, hörs sen!

gnällfia!

Jag står på jobbet och har det fantastiskt trevligt.. Jag ränkar ner timmarna..
Två timmar och 45 minuter kvar nu..

Jag känner att jag har haft en sjukt gnällig dag idag.
Därför skickat typ 45 sms till Marcus där 95% av dom är obesvarade..
Trevligt..


usch usch usch

När jag är sjuk blir jag lite mer lättirriterad än andra gånger..
Som nu tillexempel. Jag satt själv här i datasalen, tills SMASK monstret kom in..
Hon kommer in och sätter sig och smaskar som bara fan. jag vet inte om hon någonsin har haft munnen stängd, så mycket smaskar hon. USCH..

Just det. Mycket irriterande!


Usch va less jag är..

Nu sitter jag och ska försöka knåpa ihop ett manus till vår företagspresentation med Yttepytte. Det går väl sådär, har inte riktigt kommit igång än..

jag vill heeeeem!!
Ta mig hem, någon!

God morgon, verkligen

Jag sitter i skolan. Helt genomfrusen med en torr hals..
Det känns inte alls särskillt peppande att åka ut till birsta för att jobba till klockan åtta ikväll heller. Jag vill bara hem och krypa ner under ett varmt täcka hos min söta pojkvän.
Men det kommer inte hända.. För här sitter jag. Och här ska jag sitta.

Vi hörs


Jag är mätt som en plätt!

Att sätta sig här är som att lova sig själv att aldrig gå och lägga sig. Så ska det inte bli ikväll!

Jag har haft världens mysigaste eftermiddag/kväll..
Vi började med att gå på thai restaurangen här i Härnösand. Marcus bjöd mig på en fantastiskt god kyckling i kokosnötmjölk.. Heeelt fantastisk! Till efterrätt åt vi bananasplit, yummie!

När magen var fylld gick vi på bio och såg Australia. Jag blev lite besviken faktiskt. Men vi kom fram till att filmen kanske blir bättre andra gången man ser den! Till det åt vi förstås lite karra. Och allt detta blev jag bjuden på! (jag har världens bästa pojkvän)

Nu ska jag försöka slita mig härifrån och gå och lägga mig. För imorgon ska jag upp klockan sex igen. Och efter skolan är det jobb som står på schemat innan jag får komma hem och mysa med Mackan igen!

Sov sött vänner!

Farmors är alltid bättre..

Nu har jag bakat gaffelkakor.. Det gick väl sådär..
Farmors kakor blir alltid mycket godare.. Tror det är recepten det är fel på... =P
Johanna berättade att hon skulle baka kladdkaka med hallon och grädde till ikväll. Jag tror jag gör någonting sånt imorgon. Om jag orkar när jag kommer hem från jobbet.. Eller kanske på lördag. Semlor skulle också sitta fint!

Vi ska snart dra ner på Kina och äta. Sedan ska vi gå på bio. Får se vilken bio det blir när vi kommer ner..


Innan jag skulle upptäcka vilket misslyckande det blev..


Well.. Så här ser inte farmors ut, direkt....

bakning?

Jag är sugen på att baka.. Blev helt plötsligt sugen på att baka Gaffelkakor som min farmor alltid brukar göra. Eller kanske syltgrottor, heter dom så?
FARMOR! Om du ser det här kan du väl ge mig en bak-bok med dina bästa recept nästa gång vi ses? ( ja, jag har världens coolaste farmor och farfar som läser min blogg..)

Ska se vad vi har hemma, sen kanske jag drar ihop någonting..
Av någon konstig anledning är det nästan alltid bara jag som äter upp dom.. ?

Det blir i alla fall bilder på toket senare, för nu har jag fått min kameraladdare!

Vill heeeeeeeeeem

Sitter och har datoriserad mönsterkonstruktion på skolan..
Emelie är min personliga lärare dagen till ära.
Jag fattar ingenting..

Nu vill jag åka hem och gå ut och gå. Eller kanske göra några situps..
Har inte kommit igång med träningen än, och det är det stor skam över..

Yoyo

Jag har så galet bråttom. Ändå sitter jag är och skriver!
Tänkte bara berätta om varför det kommer bli dåligt med bloggande idag.
Jag gå i skola hela långa dagen. Huvva!

Ha en bra dag allesammans!

Någonting jag glömde att säga

Det var Marcus idé och genomförande av matlåde processen!


äckligt fiffigt

Nu har vi kollat lite Vänner och ätit chili con carne.. Mycket gott idag också!
I skrivande stund sitter vi vid varsin dator och äter fruktsalladen..

Jag försökte ta en bild på mig och Marcus. Men han lät så less så jag lät honom slippa undan. Så nu vill jag att ni kommenterar vad ni tycker om detta! :D


Min matlåda tills imorgon.
"Det är ju så fiffigt så man blir alldeles äcklad" sa Marcus.. :P

hemma bäst

Nu har jag precis kommit hem, min söta storebror skjutsade hem mig ända från Birsta!
Ska alldeles strax ställa mig och hacka lök till maten vi ska äta ikväll, tror att det blir chili con carne..
Sen har jag köpt frukt och tänkte överraska Marcus med lite fruktsallad!

Team sportia

Jag fick äta frukost med Mackan imorse. Mycket mysigt..
Och idag jobbar jag inte till jätte sent, så då blir det sängen tidigt.

Nu står jag bara och väntar på att Johanna ska komma till jobbet så det finns någon ordentlig att prata med =)

gullig kille

Jag kom hem och möttes av världens sötaste lapp från Marcus där det stod att han hade pressat apelsiner till mig.. Och att jag hade mat i kylen. Han är så söt!!

Nu ska jag äta, sedan ska jag sätta igång med naglarna..


Snart är jag hemma, peppar peppar.

Nu är det bara 1½ timme kvar på jobbet, sen ska jag hem till Härnösand ikväll..
Har köpt ett nytt nagellack, så det blir till att fixa naglarna ikväll..

Och imorgon blir det jobb på Team Sportia!


Mackan??

Nu sitter jag och Carro i kickis lägenhet i väntan på föreläsningen som börjar kl 11.. 
Det är ju snart! 
Efter mycket tjat så fick jag i alla fall hit Carro idag!

Vi får höras av senare.

Förresten.. Någon som vet om min pojkvän har klivit upp? Har inte fått något livstecken än.. 

Dagens aktiviteter..

Godmorgon vänner!
Jag snoozade i 27 minuter idag.. Trots det har jag tid att skriva inlägg, är inte det bra?

Jag har precis gjort en smoothie och ska snart ta ett glas c-vitamin.
Sen ska jag klä på mig och gå och göra någonting åt ansiktet.

Schemat idag ser ut som följande:
08.30-09.50: UF lektion
10.00-11.00: Klamydia dagen (Något slags jippo för att det är fler och fler som får klamydia..)
11.00-12.00: Lunch
12.00-15.30: Konfektions lektion
16.00-20.00: Jobb på Change
20.20-20.55: Buss hem till Härnösand

Så om ni undrar vad jag gör är det bara att kika in här!
Nu börjar jag få lite bråttom..

dags för sängen

Nu har jag äntligen kommit hem till Härnösand.. Imorgon blir en lika sen dag, eftersom jag jobbar till åtta då också.

Jag hoppade i alla fall in i duschen direkt när jag kom hem.. Sen smörjde jag in mig med Body Shops Rasberry body butter.. Helt underbart! Så nu luktar man hallon (bokstavligen talat) igen..
Efter det kikade vi på ett avsnitt vänner..



Nu ska jag mysa lite med Mackan innan jag somnar.
Imorgon är det uppstigning klockan sex, hurra!

När räknas man som gammal?

Jag har tänk på en sak..
En del saker tror man kommer med åren, ni vet..

Rynkor
Visdom
Sötsuget försvinner
Man kan helt plötsligt laga mat
Det blir kul att städa

Men framför allt:
Man får snygg handstil

När ska detta komma till mig? När ska jag en morgon vakna upp och ha snygg handstil? Tror man kanske bara att man får det bara för att våra föräldrar har det?
Jag har i alla fall INTE en ok handstil.. Om man ens kan kalla det en handstil.. Jag använder olika bokstäver och olika stilar varje gång, för att försöka hitta min egna stil. Tror ni att jag gör det? Näe..

Jag hoppas att när jag vaknar upp imorgon kan jag med stolthet skriva en hel uppsats.
Det kommer inte hända..

Har ni snygg handstil? Och isåfall. Lär mig!


Vänner och ovänner

Jag har haft en världsmysig eftermiddag med Sofia!
Först var vi och fikade på Waynes, där var Denise också..
Sen så gick vi en sväng för att inse att Zara faktiskt HAR stängt.. Efter det strosade vi omkring på stan en stund innan vi åkte ut på birsta.. Där gick vi också en sväng.. Och sen gick jag på jobbet..

Nu vill jag bara åka hem till Härnösand och Marcus..
Jag har blivit lovad vännertittande ikväll!

Fika med bästa sofia

Det var teater idag minsan.. Skolteatrar brukar inte vara sådär jätte bra, men den här var helt okej.. Näst intill bra, faktiskt..
Annars har dagen inte varit mycket att hurra för, faktiskt..

Ur detta mörker har dock Sofia räddat mig, så jag ska springa ner på waynes och fika med henne.. Det blir dock fortfarande jobb ikväll!


Vaken i stugorna?

Hejsan! Jag sitter på skolan en timme för tidigt.. Fick åka med mamma in..
Det är helt sjuuukt kallt här i Sundsvall idag, -13 grader!

Idag går jag i skolan till klockan fem. Sen ska jag jobba till klockan åtta.. Vilket betyder att jag inte kommer komma hem till Härnösand förrän jättesent! Någon som vill hämta mig i birsta? Ingen?

Nattdags

Det blev ingen marängsvisch... Det blev grönsaker och dipp istället!
Blommkål,gurka,morötter och paprika med två olika dipper.
Till det kollade vi Beck såklart!




Nu ska jag packa ihop alla mina grejer som jag ska ha med mig hem till lägenheten imorgon..

Sov gott allihopa!

Dagdrömmer

Jag jobbar fortfarande.. Står och dagdrömmer om jeansen från HM som jag ska köpa.. Kan ju inte göra det så länge jag är fast här på jobbet.. Dessutom ligger VILA mitt emot, och det gör inte shoppingsuget mindre..

Dagen har gått rätt okej ändå, men nu vill jag hem.. Kolla på Vänner och marängsviss(hur stavas det?:S).. Vad sägs om det Marcus?


jobb igen

Jag fick berättat för mig igår att om jag ändå skulle skriva ett godnatt inlägg så skulle jag skriva det längre än vad jag gjorde.. "Sitter du redan där så tycker man att du kan skriva längre.." sa Marcus.. =P
Jag vill alltså be om ursäkt för föregående inlägg som var på tok för kort! =P

Idag blir det jobb för hela slanten. Under tiden jag jobbar så står jag och håller tummarna för Marcus syster Anna som spelar semi final (och förhoppningsvis final) i curlingen idag. Heja heja!!

Annars så åker vi tillbaka till Härnösand ikväll. Ska bli mysigt även fast det är skönt att vara hemma med mamma och pappa =)

Keep on working Amanda.

(tummhållning för Anna allihopa, okej?)

tjarå:)

GODNATT!!!!

RSS 2.0