Dagen

Jag är nästan nyss hemkommen. Jag slutade 4, det tog lite tid, OKEJ??

Som sagt. Klockan fyra gick jag iväg och fick prata med två FROLLON på Ikea som inte visste vad jag menade när jag försökte förklara den simplaste anordningen. När jag äntligen fick prata med en normalsmart människa i "byten och återköp" fick jag hjälp med att hitta upphängnings anordningarna jag var ute efter..

Jag åkte sen hem till mamma och pappa, fick mat, färgade mammas hår och fick däcken bytta av pappsen :) På väg hem tycker jag att jag ser förvånansvärt lite. Kan det vara såhär mörkt ute? Tänkte jag.. När jag kört på motorvägen ett tag var jag tvungen att stanna längst vägkanten och kolla vad det var som var fel. Det kunde ju den dummaste människa förstå att jag inte skulle lista ut, så jag ringde pappa som sa att det antagligen var en säkring som hade gått.

In på macken för att byta säkring, tänkte jag. Vet ni vad som hade hän då? BÅDA lamporna hade gått sönder samtidigt. Vad är oddsen? Killen på macken hade inte rätt lampor, eftersom det var några "speciella"(vi har alltså en Opel Astra, kanske bilvärldens svensson). Vidare till OK/Q8, där han berättade att det var den vanligaste lampan dom hade. Killen på macken hjälpte mig i alla fall att byta lampor, det tackar vi hjärtligast för!

Hem till A-K och Pecka för att lämna hänganordningarna och sen på Coop för att handla frukost till imorgon. Jag passade även på att köpa Äppel/Päron keso - någon som har smakat den? Jag undrar vad jag ska äta till den bara..

Så, that was allen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • RSS 2.0