Våren är på väg nu, på riktigt.

Min förkylning håller på att överge min kropp, äntligen!
Mitt halsont har ersatts med en ohygglig snuva - som i sin tur leder till sår under näsan. (Ni vet vad jag pratar om va?)

Nog om det.
Jag sitter hemma i Timrå. Mamma och pappa har åkt på jobbet för ett tag sen. Farmor och farfar tog med sig Marcus och åkte hem igen. Så nu sitter jag här alldeles ensam.

Idag ser det ut att kunna bli fint väder, jag hoppas på det bästa. Snart är sommaren här, då ska jag och Marcus tillbringa två veckor på underbara Muskö. Och så ska jag jobba såklart. För vet ni? Då är min skola sluuuuuut!

Kommentarer
Postat av: Angen

ja snart är de sommar, fan va härligt =)

2009-04-20 @ 09:29:56
URL: http://angenf.blogg.se/
Postat av: Anna

Åh din förkylning låter som mig..men hälften är nog pollen som spökar för min del..våren är värst för mig, och nu får jag inte ens äta medicin mot hösnuvan :/Ja vi har fyra namn som vi förmodligen kommer välja mellan, fyra pojknamn..och ett flicknamn OM det skulle visa sig vara en flicka :)

2009-04-20 @ 09:48:13
URL: http://annasara.net
Postat av: Anna

Har vart förkyld några dar nu och nästäppan har jag ju dragits med x antal månader, toktäppt på mornarna men det hör tydligen till graviditeten, men jobbigt är det :P och du, klaga får man!29 juni är han beräknad, men jag hoppas på tidigare :P Orkar inte gå över tiden, men de gör jag förmodligen..

2009-04-20 @ 09:58:11
URL: http://annasara.net
Postat av: Angen

hihihi =)

man tager vad man haver...haha!

jo dom spelar hemma nästa gång den 9 maj!

2009-04-20 @ 10:01:42
URL: http://angenf.blogg.se/
Postat av: Angen

aaa..har du msn? =)

adda mig på angenforsell@hotmail.com isf!de brukar inte synas när man skriver men de ska vara understreck mellan angen och forsell =)

2009-04-20 @ 10:05:00
URL: http://angenf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • RSS 2.0